Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Казичене Ски Влека или 3-те 777-ци(Къде е по добре за Риба?)
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Казичене Ски Влека или 3-те 777-ци(Къде е по добре за Риба?)
Здравейте,
В събота смятам да ходя на едно от двете места, Казичене Ски Влека или 3-те 777-ци.
Бихте ли казали на кое място е по голям шанса да се хване риба.
И някакви препоръки, на каква захранка и стръв да ползвам.На подвижна плувка ще съм и с прашка ще захранвам!!
В събота смятам да ходя на едно от двете места, Казичене Ски Влека или 3-те 777-ци.
Бихте ли казали на кое място е по голям шанса да се хване риба.
И някакви препоръки, на каква захранка и стръв да ползвам.На подвижна плувка ще съм и с прашка ще захранвам!!
-
- новобранец
Re: Казичене Ски Влека или 3-те 777-ци(Къде е по добре за Ри
Ако се пита за популярен водоем и до няколко дни няма отговор, това значи че дава яко! 
Значи там ще се ходи
В случая избирам Казичене Ски Влека, защото ми е по близо
Утре ще ходя и като се върна ще кажа какво е положението!

Значи там ще се ходи

В случая избирам Казичене Ски Влека, защото ми е по близо

Утре ще ходя и като се върна ще кажа какво е положението!
-
- разбира нещата
Чакаме репортажа!
Успех!
Успех!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
-
- новобранец
днес там групата която ходихме пълно капо
-
- новобранец
Репортажа е следния: Минахме през Казичене и там обиколих, имаше хора от 1-2 дена и пълна скръб, лови се предимно на черен дроб за шаран и сом.И това което чух от рибарите е, че преди се е пускало добре риба и са ловяли доста риба, сега било доста слабо, имаше и хора на острова както му викат и там пълно капо.От там се преместихме на 3-те 777-ци.Сутринта пуснаха малко пъстърва за да замажат на хората очите и после се хващаха на блесна от към входа.Ние отидохме на някаква прословута потънала върба, там излизало шаран, но не на плувка, а на дъно!Цял ден никой нищо не хващаше, някой викаха,че било студено, други че не се пуска много риба.До нас имаше само едни рибари, който хванаха за цял ден 5-6 шарана само на жълта пуканка на мед, тя са били цяла седмица и пълно капо, само този ден излезнало шаран (монтажа бил следния: пружина с кука от долу, слага се два бели след това пуканката и пак два бели червей.Аз ходих и взех от тези пуканки и даже раздадох на трима рибари да пробват и ние също, обаче нищооооо, на плувка хрърлях на жито, царевица, бял, торен, пуканка и нищооооо. Разбрах, че преди на щека на лампите се хващали по 20-30 броя шаран на царевица и бял червей, само на това излизало нощем, като се захранвало с бял червей с кошничка.
И явно и на двете места няма да се ходи за тази година
А имало някакви китайци ловяли на 3-те седмици амури на някаква паста, тяхна си рецепта.Никой друг нямал техния резултат и на казвали какво слагат и от къде взимат пастата или дали си я правят те!Важното, че ловяли само амури и нищо друго, хващали по 3-4 бройки по 1,5-2 кг и си тръгвали!Но с тази паста нямало празно, ако някой знае за какво иде реч, ще се радвам да сподели
И явно и на двете места няма да се ходи за тази година
А имало някакви китайци ловяли на 3-те седмици амури на някаква паста, тяхна си рецепта.Никой друг нямал техния резултат и на казвали какво слагат и от къде взимат пастата или дали си я правят те!Важното, че ловяли само амури и нищо друго, хващали по 3-4 бройки по 1,5-2 кг и си тръгвали!Но с тази паста нямало празно, ако някой знае за какво иде реч, ще се радвам да сподели

-
- научил се да хвърля
На Казичене, че има шаран има и то не само от тези които се пускат, но явно си е и до ден. Факт е, че тази неделя е било много зле положението.
-
- научил се да хвърля
Аз тази неделя там си хванах два,между два и три килограма и едно зверско късане.okx написа:На Казичене, че има шаран има и то не само от тези които се пускат, но явно си е и до ден. Факт е, че тази неделя е било много зле положението.
-
- новобранец
Venko Radev 82 сега ако споделиш къде си бил точно и на какво си ги хващал, грешка няма да имаш?
-
- научил се да хвърля
Бях горе долу по средата на въжетата на влека от към релсите.Близо до мене един колега също хвана 3 прилични шаранчета.Лових на фидер на царевичка. Успех
Днес на 777 една пастърва.хвърлиха 3 кепчета с риба от брега ловеше се само около втичането но там няма начин да се доредиш.Няма я картинката от предишни години да се хвъля от лодката риба.Има и положителен елемент ако си фен на блесната можеш да си връткаш цял ден места колкото искаш.
здравейте,ние сме трима приятели от Казичене.Вчера единият хвана 5 шарана м/у 2-3кг. ,днес другият ми приятел е отишъл на същата стръв/на пуканка и царевица / и до сега вече е 11.00 няма кълване а е там от 06.00/преди малко му звънях/ ,та мисълта ми е -ден с ден не е ,не че няма риба и не пускат просто трябва да уцелиш деня/поне в Казичене е така.
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
колеги, ако ме питате мен, пълна загуба на време cа всички платени около Cофия .. за таксите които събират сипeте газ и ходете на диво , и да не хванете - кеф, разходка ,
а и тази риба мудна по тези локви не става за ядене..
наслука!
а и тази риба мудна по тези локви не става за ядене..
наслука!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
- forever_2pac
- научил се да хвърля
Вярно е че не става за ядене, аз миналия Август на Суходол хванах 9 пъстърви и вкуса им беше на тиняк