Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

МЕРАК
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
МЕРАК
Каква е вероятноста да се сдобия с лодкостоянка без връзки ,чисто мъжки, и с голям мерак?
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: МЕРАК
Емиле обикновено щом си купиш лодка оставаш на стоянката.А на теб ти препоръчвам да дадеш малко повече подробности, имаш ли лодка, каква е, и така нататък.Шанса е малък, но успех. 

А сега де? 

- szipion afrikanski
- ще става разбирач
Вижте в сайта на пристанището, има тарифа за котвена стоянка или кейово място. Достъпно е за всеки който си плати.
Поне при нас в Бургас е така.Мисля че е около 30 лева на месец.
Успех!
Поне при нас в Бургас е така.Мисля че е около 30 лева на месец.
Успех!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
По морето,почти нулева.emil75 написа:Каква е вероятноста да се сдобия с лодкостоянка без връзки ,чисто мъжки, и с голям мерак?
Провери стоянките на канала и езерото,мисля че може да се уредиш там някъде.
Цени обаче не знам.
Другото за което ти пиша - в никакъв случай не си дръж РИБа на вода.
Или ако го държиш,намери си добър антифаулинг.
Залепнат ли ти раковинките по балоните,става след това мамата.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Благодаря за озивите .Но идеята е,да си взема пластмасова лодка до 4,50,или колкото е позволено у нас,без рарешително и куп бюрокращина.Говорим за любителски риболов.
- rikitikitavi
- разбира нещата
Най-лесно е да си купиш много стара рибарска лодка в комплект със стоянката й.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- Моряка
- кандидат преподавател
Да бе Ники, но момчето не иска да купува стари кокали, иска място, ще питам тия дни едни комшии, държаха 2 лодки след Петър Берон и с одъртяването се отказаха , как е ситуацията там.rikitikitavi написа:Най-лесно е да си купиш много стара рибарска лодка в комплект със стоянката й.
А сега де? 

-
- научил се да хвърля
Емо, минахме по тоя път. 2013 ползвахме стоянка в база тортуга марина в езерото. 5-метрова лодка 70 лв на месец има охрана, ток, вода, майстори при нужда. Ако я оставиш на колесар там/ има слип /струва 35-40 лв месечно. Отговорника е Пепо 0882525577. За стоянка на твърда лодка наистина е трудно, но само ако е за без пари!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега, провери на Веслец /под института по Хидродинамика/,аз там намерих място.Цените са сносни и имат сравнително добри условия има и слип.
Благодаря ви за информацията и съветите!Ще се поразшетам,само време да намеря.
Мисля че темата излезе досадна. Моля истрийте я!
- rikitikitavi
- разбира нещата
Като закупиш разпаднала се рибарска лодка с място-изхвърляш лодката и си слагаш твоята.Моряка написа:Да бе Ники, но момчето не иска да купува стари кокали, иска място, ще питам тия дни едни комшии, държаха 2 лодки след Петър Берон и с одъртяването се отказаха , как е ситуацията там.rikitikitavi написа:Най-лесно е да си купиш много стара рибарска лодка в комплект със стоянката й.
Е-книгата "Черноморски риболов"
- Моряка
- кандидат преподавател
И продаваш регистрацията на дървената лодка Никиrikitikitavi написа:Като закупиш разпаднала се рибарска лодка с място-изхвърляш лодката и си слагаш твоята.Моряка написа:Да бе Ники, но момчето не иска да купува стари кокали, иска място, ще питам тия дни едни комшии, държаха 2 лодки след Петър Берон и с одъртяването се отказаха , как е ситуацията там.rikitikitavi написа:Най-лесно е да си купиш много стара рибарска лодка в комплект със стоянката й.

А сега де?