Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на тежко
naRiba.com

Форум

Бюджетна стойка
Модератор: sapuna
- lishev_64
- разбира нещата
Re: Бюджетна стойка
Моят съвет за твоят случай, колега, е колче със зумер и обтегач за всяка въдица. Този вариант ще ти излезе най-евтино, а има и много предимства пред варианта: колчета с барове. С времето просто ще разбереш защо, и ще си спомниш за съвета ми.
Минал съм по тази пътека.

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Абсолютно съм съгласен с написаното отгоре.Колчето,сигнализатора и обтегача ми са свързани с бърза връзка.Времето за поставянето им е около пет минути,но и излетите ми са няколко часови.Така и разстоянието между въдиците може да е по голямо.lishev_64 написа:Моят съвет за твоят случай, колега, е колче със зумер и обтегач за всяка въдица. Този вариант ще ти излезе най-евтино, а има и много предимства пред варианта: колчета с барове. С времето просто ще разбереш защо, и ще си спомниш за съвета ми.Минал съм по тази пътека.
![]()
![]()
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
И като застанеш на бетона ,се оглеждаш за къртача 

- barutchiata ©
- Администратор
В търсене и двоумение съм каква стойка да си взема. Искам да е нещо което да може да се поставя и на мека почва и на скали, и да мога да го ползвам навсякъде. Гледах едни триподи ( простете невежеството ми ако нещо бъркам името), но не знам до колко са устойчиви.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Гледаш да има четири крака, баровете да са широки,и да имат по две опори за захващане към стойката.Материала ако имаш възможност да е дурал или неръждавейка.Бягай от пластмасови стяги.Нещо от сорта на стойките на Бай Васил, или нещо от рода на Pelzer Phaser.Аз понеже нямам финансовата възможност,съм с Аналога на Пелцера-Carp-Pro.barutchiata © написа:В търсене и двоумение съм каква стойка да си взема. Искам да е нещо което да може да се поставя и на мека почва и на скали, и да мога да го ползвам навсякъде. Гледах едни триподи ( простете невежеството ми ако нещо бъркам името), но не знам до колко са устойчиви.
ПП Ако искаш да си манекенец-си взимаш за 400лв Sky-Pod-а на Fox.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- barutchiata ©
- Администратор
Отдавна съм приключил с манекенските истории, ама това ми харесва.Антон Тонев написа: ПП Ако искаш да си манекенец-си взимаш за 400лв Sky-Pod-а на Fox.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Косе ,от pelzer phaser pod по разчупена и продуктивна стойка няма!Не ,че аз съм с такава ,а наистина е много функционална при всякакви терени!Лошото е ,че все по трудно се намира и не е баш бюджетна.Правил съм и ревю преди време и ако те интересува мога да постна параметрите и!
Ето я:

Ето я:

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тони къде ги има тия скай поди по 400лв :roll
п.п В Австрия си и можеш да си вземеш спокойно една Анаконда Екстеншън под с 6 крака и да си свиркаш
п.п В Австрия си и можеш да си вземеш спокойно една Анаконда Екстеншън под с 6 крака и да си свиркаш

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivelin_1976
- разбира нещата
Като алтернатива на pelzer phaser pod е Ендурото на к-карп. Олични стойки, като ендуро е излизало на пазара втора употреба и за около 150лв-160лв.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Той да пусне една тема, че купува въпросния под-пък да видиш как ще излезе за толкоз пари.Иначе, в Карпа съм срещал една тема за такава стойка, че е купена за толкоз пари.С.Върбанов написа:Тони къде ги има тия скай поди по 400лв :roll
ПП Ако реши- да даде 650-700лв и да взима нова.

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
до колегата Въбанов за тази стоика по горе актоална ли е обявата?
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако питаш за анакондата - има ги постоянно налични поради голямото им търсене !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!