Керамоти
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Керамоти
Както върви студено време ще трябва да почакаме месец май,за сафрид и скумрия.Лаврака си е там целогодишно ,но през април е муден..niko81 написа:Трябва да почне да кълве сафрида и скумрията вече,а и лаврака трябва да почне да гони.

-
- ще става разбирач
Значи Април не така ли
-
- разбира нещата
Някой скоро да е пробвал каква е активността на риПките в района?
-
- ще става разбирач
Кажете какво кълве на Керамоти кажете
Едва ли нещо стойностно ,още е рано ,ще почакаме още малко за да влезнат пасажите със скумрии и сафриди.Krasi-ribata написа:Кажете какво кълве на Керамоти кажете
Може би още 2-3 седмици и ги почваме...
-
- ще става разбирач
Благодаря колега
Здравейте колеги ,реших да пиша малко за Керамоти .Риболов на 04.05.2014 до ферибота 50-60 риболовци тук там по някой кефал .Аз лових на товарния кей ,като резултата от нощния риболов беше 10-тина маламури и две змиьорки на парченце сардина и на калмариетата един октопод .Сутринта отидохме на плажа .Край брега беше пълно с дребна рибка ,но хишник не се появи.Приятепите с които бях хвърлиха на дъно и хванаха два дракона,изглежда друга риба нямаше ,понеже и гърците които бяха там дремеха като мисирки.На калмариетата и на рака от 5 закачени извадих два октопода като единия над 3кг.,тъй че октоподи има .Водата е студена и е рано за другата риба.
Мерси за информацията колега,аз бях на Порто Лагос на нощувка но и там е слабо още изкарах 2 змиорки и едма мурмура,но като цяло нищо интересно имаше и други колеги но и при тях нищо.На сутринта отидох на плиткажа срещу кея да се пробвам за лавраци но би там без успех.Та ще трябва да почакаме поне 1-2 седмици още.
-
- ще става разбирач
Привет от Керамоти риболова е следния на плувки от 2 до 4 грама стръв пилешко и Сардиния дребни Скумрийки и някакви други непознати за мен рибки .Зарган няма и помен от него това е риболова от Керамоти
Чаках с нетърпение инфо от Керамоти ,благодаря...сезона тръгва,скоро ще сме там...Krasi-ribata написа:Привет от Керамоти риболова е следния на плувки от 2 до 4 грама стръв пилешко и Сардиния дребни Скумрийки и някакви други непознати за мен рибки .Зарган няма и помен от него това е риболова от Керамоти

-
- ще става разбирач
Юни месец сме там колега
- icefire
- ще става разбирач
Много интересен въпрос , къса въздуха ...val0 написа:Здр. колеги! За зарган, по колко червея слагаме?![]()
Никой не полудява толкова бързо като абсолютно нормалният човек ...
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
-
- ще става разбирач
Заргана го няма все още само да ви кажа да знаете
-
- сериозен играч
здр колеги как е риболова на Керамути
-
- ще става разбирач