Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
И днес направих много приятен риболов на таранки на дъно.Имах и няколко риби на плувка,на царевица.
Успешно откриване на всички.
-
- новобранец
Колега къде ги лови тези тарани,аз цял ден днес бях на сопот,сега се върнах,около 50 платики и един таранulian-dimitrov написа:И днес направих много приятен риболов на таранки на дъно.Имах и няколко риби на плувка,на царевица.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Ето ме и мен
.И аз открих ,че направо и закрих
.Положението е следното.Местата вече са заети с предварение.Палатки каравани.Ако някои си мисли ,че ще хване място от към паметника по добре да не си прави илюзии.Наслагани са празни палатки да се пазят места
.Общо 16 лагера ги изброих а сме четвъртак.
Та нека стигна и до рибата ,очудващо си има.Е се пак бури урагани,дъжд ме изпра,само град де не ме би
Ето малко снимки от излета риболов от 9 до 12 ,след това времето ни изгони.Стръв царевица ,дип в мед.

Рибата не е релизната.Хайвера е хвърлен.Всичко е в нормата
П.С Внимавайте с пътищата,щото такива урези са станали няма минаве вече с кола

Та нека стигна и до рибата ,очудващо си има.Е се пак бури урагани,дъжд ме изпра,само град де не ме би

Ето малко снимки от излета риболов от 9 до 12 ,след това времето ни изгони.Стръв царевица ,дип в мед.

Рибата не е релизната.Хайвера е хвърлен.Всичко е в нормата

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- научил се да хвърля
Колега нещо не мога да ти видя снимките дали е от мен проблема ?Menkata написа:Ето ме и мен.И аз открих ,че направо и закрих
.Положението е следното.Местата вече са заети с предварение.Палатки каравани.Ако някои си мисли ,че ще хване място от към паметника по добре да не си прави илюзии.Наслагани са празни палатки да се пазят места
.Общо 16 лагера ги изброих а сме четвъртак.
Та нека стигна и до рибата ,очудващо си има.Е се пак бури урагани,дъжд ме изпра,само град де не ме би![]()
Рибата не е релизната.Хайвера е хвърлен.Всичко е в нормата![]()
-
- новобранец
Май никой не може колега:)
- Menkata
- фен клуб-скобар
Не ги виждате защото от сайта в който съм ги хостнал е спрял.Като се оправи сайта ще ги видите.Брей че зор за едни таранкиribar4eto_76 написа:Май никой не може колега:)

Ам зор я, някои още не сме топнали плувка дет' се викаMenkata написа:Не ги виждате защото от сайта в който съм ги хостнал е спрял.Като се оправи сайта ще ги видите.Брей че зор за едни таранкиribar4eto_76 написа:Май никой не може колега:)

КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!
- Menkata
- фен клуб-скобар
Днес риболов от брега до 12 на обяд преди земетресението.Рибата беше слабо активна.Въпреки това влязох в нормата и едно късане,сигурно на амур,мразя като ми отвие шпилката,колкото и да имах желание да се позапре и да тръгне в моята посока не пожела 100 м корда замина.Стръв отново царевица.Снимки...няма кой да се разправя да качва.Хора колкото искаш,места малко 

Дано някой колега се похвали с амур или шаран
- Menkata
- фен клуб-скобар
И днес не беше зле.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=88006
За сега няма информация за уловен шаран или амур.При толкова много хора в събота никой нищо не каза.Май се спотайват
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=88006
За сега няма информация за уловен шаран или амур.При толкова много хора в събота никой нищо не каза.Май се спотайват

Има и шарковци и амури,де е Пловдив,де е яз. Сопот,та да кажа де. 

Риба къща няма.
Колеги с тези дъждове сега освен на стената с трудно проходима кола има ли шанс да се слезе и на друго място? Колата да е до язовира нали ......
- Menkata
- фен клуб-скобар
Само на стената да.Другаде забрави.От към Голяма Желязна,може да се слезе от към старата гребна база.Друго място спуснеш ли е сега ,може и да не излезеш в рамките на месец или да те вадят с тракторvancho111 написа:Колеги с тези дъждове сега освен на стената с трудно проходима кола има ли шанс да се слезе и на друго място? Колата да е до язовира нали ......

Така си мисля и аз....но се надявах да има и някое друго място, което не знам.....
А съвет къде да се търсят риби сега като поваля,в по-дълбоко или все още е в по-плиткото рибата ?
А съвет къде да се търсят риби сега като поваля,в по-дълбоко или все още е в по-плиткото рибата ?