Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Сафрид 2014
На изтока сутринта 2-3 дядковци имат по 20-ина грацосафрида на клатене.Гледах ги 20-ина минути но се изкарваше само по 1 риба и то на долните куки.
Качествени чепарета Borkata

- Fisher'sFamily
- новобранец
Хайде малко късмет за бреголовящите в събота и неделя. Ще използваме намалението, че всички ще са по тържествата от сутринта на 24 май и по масите на сбора в Балчик и се залагаме още по тъмно и няма мърдане
И на кладенец, и на въртене и бой по главите с чепаретата 

- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
на 21 май от 7 сутринта до обяд 3.5 кг сафрид от лодка.рибата беше на дълбочина 12до16 метър,на вътре я нямаше!Мястото е Шкорпиловци
-
- научил се да хвърля
Къде е туй ? Каспичан ,Ловеч или по морето някъде , Варна ,Бургас и т.н. ?fishmaster_M написа:на 21 май от 7 сутринта до обяд 3.5 кг сафрид от лодка.рибата беше на дълбочина 12до16 метър,на вътре я нямаше
-
- новобранец
Дано в събота поизлезе малко тоя сафрид. Специално се прибирам в Бургас да отида за риба. Слука на всички колеги. Живот и здраве после ще пиша отзиви от излета.
-
- вече хвърля и на тежко
gogata1 написа:Къде е туй ? Каспичан ,Ловеч или по морето някъде , Варна ,Бургас и т.н. ?fishmaster_M написа:на 21 май от 7 сутринта до обяд 3.5 кг сафрид от лодка.рибата беше на дълбочина 12до16 метър,на вътре я нямаше
Колега туйййй се намира на около 40 км от Варна посока Бургас .Това е курортен комплекс .
Варна пред 3-та буна, вчера от обяд до към 18 часа по около 8 кг. на човек.
-
- новобранец
Извинявам се, че не е по темата, но е важно.
Има подписка за свободен достъп до Морска гара-Бургас.
Моля всички колеги да сложат по един подпис до Часовника.
В нащ общ интерес е. Със здраве и дано да се случи това.
- vesofr
- научил се да хвърля
Колкото се случи с подписката за Ясна Поляна,но за идеята съм за!Бой му е майката.Защо Варнанлии си ловят на пристанището,а Бутгазлии не биват пускани от варненска фирма на тяхното?djakdjak_63 написа:Извинявам се, че не е по темата, но е важно.
Не кълве,не кълве,че спре.
Колега , надали Варналии са издали забрана за влизане в пристанището ви , да се сърдиш на всички от Варна е все едно аз или всичките ми съграждани да се сърдят на Бургазлии за това:http://petel.bg/Grazhdanski-reportazh-n ... ata__72125vesofr написа: Колкото се случи с подписката за Ясна Поляна,но за идеята съм за!Бой му е майката.Защо Варнанлии си ловят на пристанището,а Бутгазлии не биват пускани от варненска фирма на тяхното?
Поздрави!
Предполагам,че колегата визира Варненската фирма ТИМ а не Варналии.Затова не се пали излишно.ssg написа:Колега , надали Варналии са издали забрана за влизане в пристанището ви , да се сърдиш на всички от Варна е все едно аз или всичките ми съграждани да се сърдят на Бургазлии за това:http://petel.bg/Grazhdanski-reportazh-n ... ata__72125vesofr написа: Колкото се случи с подписката за Ясна Поляна,но за идеята съм за!Бой му е майката.Защо Варнанлии си ловят на пристанището,а Бутгазлии не биват пускани от варненска фирма на тяхното?
Поздрави!
-
- новобранец
Утре мисля да отида малко да похвърлям за сафрид ли се чудя или за илария.Някои колега може ли да ми каже къде да отида.Благодаря предварително и успех на всички .....
Сега и ако благоволиш да споделиш с нас в кой град се намираш или ще ходиш, може и да можем да те упътим 

- zxzx
- научил се да хвърля

Ако не те познах по лилавият цвят и аз щеше да се чудя от кой град си като колегата semkata851 няма да е лошо да си посочвате в профила от кой град сте.
ПП
За лилавия цвят ми е ясно и единствения, който е затворена група седя и се чудя да не сте някаква секта,че чак затворена група

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- новобранец
нали щеше да ги снимаш колегите дето не дават инфо?zxzx написа:Надявам, се като отида да има колеги дето не дават инфо да им направя една фото сесия![]()