Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Вижте ми галерията
Модератор: Paublo_Eskobar
- велчев62
- ще става разбирач
Вижте ми галерията
Колеги незнам аз ли не мога да си кача снимки в галерията или има някакъв проблем.
Та за какво иде реч.От снощи немога да кача 4 снимки и то се принудих да качвам една по една
Едната,като я кача, следващата замиста другата или както се получи на галерията ми излезнаха от 3 различни снимки,3 еднакви
Кажете аз ли греша или има някакъв проблем за да знам да спирам ли да се мъча или да продължавам ако е в мен проблема
Та за какво иде реч.От снощи немога да кача 4 снимки и то се принудих да качвам една по една
Едната,като я кача, следващата замиста другата или както се получи на галерията ми излезнаха от 3 различни снимки,3 еднакви
Кажете аз ли греша или има някакъв проблем за да знам да спирам ли да се мъча или да продължавам ако е в мен проблема
- Николай Неделков
- учете се от него
пишеш ги с еднакви заглавия - поне при мен беше така преди 2 години
Изтрий ги и ги качи само че всяка с различно заглавие и мисля че няма да имаш ядове 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- велчев62
- ще става разбирач
nikejo ,да обесня малко повече-
Първо нямам цифров а снимам с GSM.Вкарвам след това в моите документи и още там им пиша заглавията
После влизам в галерията натискам качи снимка,преглед и качи потвърди преди да натисна процес фаил пиша и ключови думи и тогава натискам процеса но на снимката не излиза заглавието а цифри 1 или 2
Ако бъркам някъде моля поправете ме
Първо нямам цифров а снимам с GSM.Вкарвам след това в моите документи и още там им пиша заглавията
После влизам в галерията натискам качи снимка,преглед и качи потвърди преди да натисна процес фаил пиша и ключови думи и тогава натискам процеса но на снимката не излиза заглавието а цифри 1 или 2
Ако бъркам някъде моля поправете ме
- Николай Неделков
- учете се от него
и мойте снимки са от GSM и пиша заглавията като кача снимката , иначе почти винаги имам проблем . Това е от мен , ако някой друг може да ти помогне с нещо нека каже 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- barutchiata ©
- Администратор