Сафрид 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Сафрид 2014

Мнение от zxzx »

emokrastev
да но не стигнах до агалина бях на германката и писах в темата освен 2 дракона 5 поляка за риба друго няма :D
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
semkata851
новобранец
новобранец

Мнение от semkata851 »

от Варнааа
semkata851
новобранец
новобранец

Мнение от semkata851 »

ARMANIO написа:Сега и ако благоволиш да споделиш с нас в кой град се намираш или ще ходиш, може и да можем да те упътим :D
от Варнаааа
semkata851
новобранец
новобранец

Мнение от semkata851 »

ARMANIO написа:Сега и ако благоволиш да споделиш с нас в кой град се намираш или ще ходиш, може и да можем да те упътим :D
от Варнаааа
ARMANIO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ARMANIO »

zxzx написа::lol: ARMANIO
Ако не те познах по лилавият цвят и аз щеше да се чудя от кой град си като колегата semkata851 няма да е лошо да си посочвате в профила от кой град сте.

ПП
За лилавия цвят ми е ясно и единствения, който е затворена група седя и се чудя да не сте някаква секта,че чак затворена група :lol: :drinkers:
Що бе градски, мога да дам инфо от Каварна до Синеморец, затова го питам къде смята да ходи, пък относно цвета ми ........ нека не го коментираме а :wink:
Отделно че човека не си е направил труда да прочете малко, та да му стане ясно къде какво и кога :D
п.п. Розово е брат РОЗОВО :drinkers:
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

semkata851
Прегледай малко по назад към 13 стр има инфо. за Варна
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

Днес около 20:00 от външната страна на вълнолома (Варна) имаше доста хора с чепарета, които клатеха...както и такива, на плувка. Някой от тях или преминаващ може ли да даде инфо, защото аз не видях нищо да вадят, но тъкмо се настаняваха повечето. Благодарим.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
ARMANIO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ARMANIO »

Като стана дума за Варна - мача е на НОЙ, Варналии знаят за къде става дума, надвечер за 2-3 часа се правят по 2-3 кила. На Вълнолома се дебнат рибите след мръкване на ЧИП :wink:
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

благодаря за информацията ARMANIO, предполагам, че говорим за риболов от брега...аз бях останал с впечатлението, че на Ной е само с лодка...
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
semkata851
новобранец
новобранец

Мнение от semkata851 »

zxzx написа:semkata851
Прегледай малко по назад към 13 стр има инфо. за Варна
мерси приятел
Аватар
PlamenIvanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от PlamenIvanov »

Вчера от 16:00 до 18:00 място буната на ной успях да скрия дъното на кофичката, рибата беше на на дъното и искаше максимална дистанция.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Днес в 05:45 акостирах на Агалина вече имаше трима души , в 05:00 за почнах да хвърлям и веднага взех 1 сафрид колегите като видяха хвърлиха и те и всички взеха по 5-6 после пауза за 10-15 мин. пак колегите взеха по 3-4 сафрида аз 1 който се откачи при вдигането и край до 07:45 никой нищо не взе , някои от колегите обърнаха на попче но и там никой а аз си бих камшика.
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
flycho
новобранец
новобранец

Мнение от flycho »

Да се отчета и аз с първо мнение за годината. Днес влизахме на Черноморец (Бургас) с лодка. Малко се забавихме, защото имахме технически проблем с двигателя, но го закърпихме и в 9:30 бяхме вътре, като ловихме до 11:30. Хванахме 3 (броя) сафрид двамата, като сафрида не е дребен. Имаше и още 5-6 лодки, които обикаляха насам натам в търсене, но безрезултатно. И попче ловиха някои колеги - рядко и дребно. Доколкото разпитахме и сутринта е нямало нищо.

На връщане минахме през пазара - навсякъде продават сафрида (средно едър) на 6 лв, има и на всяка будка чернокоп дребен на 15-тина лева и по-едър на 20-тина лева. Даже и кандидат лефери имаше по 30 лева.

Явно около Бургас още работата е зле. Пък и точно като се върнахме в града удари сериозно земетресение - може и това да влияе, от много места съм чувал, че рибата изчезва по време на земетресения, доколко е вярно не знам.
lefera1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lefera1 »

Вярно е рибата усеща и бяга . Сафрида го чакайте след една седмица.
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

Привет,
Днес трима другари акостирахме към 18 ч на Ной да си хванем места. Ръкомахаме усилено на почивки с останалите майстори. Повечето си тръгнаха на свечеряване, но които останахме си хванахме :) Общо ние тримата към 1,700 кг.
Колегите бяха на куки 9, а аз на 10-ка. Нямаше значение, когато тръгна сафрида. Набисе на 10 метра пред буната. имаше и дракони.
Поздрави на всички. :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”