Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
- zxzx
- научил се да хвърля
Re: Сафрид 2014
emokrastev
да но не стигнах до агалина бях на германката и писах в темата освен 2 дракона 5 поляка за риба друго няма
да но не стигнах до агалина бях на германката и писах в темата освен 2 дракона 5 поляка за риба друго няма

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- новобранец
от Варнааа
-
- новобранец
от ВарнааааARMANIO написа:Сега и ако благоволиш да споделиш с нас в кой град се намираш или ще ходиш, може и да можем да те упътим
-
- новобранец
от ВарнааааARMANIO написа:Сега и ако благоволиш да споделиш с нас в кой град се намираш или ще ходиш, може и да можем да те упътим
Що бе градски, мога да дам инфо от Каварна до Синеморец, затова го питам къде смята да ходи, пък относно цвета ми ........ нека не го коментираме аzxzx написа:ARMANIO
Ако не те познах по лилавият цвят и аз щеше да се чудя от кой град си като колегата semkata851 няма да е лошо да си посочвате в профила от кой град сте.
ПП
За лилавия цвят ми е ясно и единствения, който е затворена група седя и се чудя да не сте някаква секта,че чак затворена група![]()

Отделно че човека не си е направил труда да прочете малко, та да му стане ясно къде какво и кога

п.п. Розово е брат РОЗОВО

- zxzx
- научил се да хвърля
semkata851
Прегледай малко по назад към 13 стр има инфо. за Варна
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- Ribar
- ще става разбирач
Днес около 20:00 от външната страна на вълнолома (Варна) имаше доста хора с чепарета, които клатеха...както и такива, на плувка. Някой от тях или преминаващ може ли да даде инфо, защото аз не видях нищо да вадят, но тъкмо се настаняваха повечето. Благодарим.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Като стана дума за Варна - мача е на НОЙ, Варналии знаят за къде става дума, надвечер за 2-3 часа се правят по 2-3 кила. На Вълнолома се дебнат рибите след мръкване на ЧИП 

- Ribar
- ще става разбирач
благодаря за информацията ARMANIO, предполагам, че говорим за риболов от брега...аз бях останал с впечатлението, че на Ной е само с лодка...
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
-
- новобранец
мерси приятелzxzx написа:semkata851
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Вчера от 16:00 до 18:00 място буната на ной успях да скрия дъното на кофичката, рибата беше на на дъното и искаше максимална дистанция.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес в 05:45 акостирах на Агалина вече имаше трима души , в 05:00 за почнах да хвърлям и веднага взех 1 сафрид колегите като видяха хвърлиха и те и всички взеха по 5-6 после пауза за 10-15 мин. пак колегите взеха по 3-4 сафрида аз 1 който се откачи при вдигането и край до 07:45 никой нищо не взе , някои от колегите обърнаха на попче но и там никой а аз си бих камшика.
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Да се отчета и аз с първо мнение за годината. Днес влизахме на Черноморец (Бургас) с лодка. Малко се забавихме, защото имахме технически проблем с двигателя, но го закърпихме и в 9:30 бяхме вътре, като ловихме до 11:30. Хванахме 3 (броя) сафрид двамата, като сафрида не е дребен. Имаше и още 5-6 лодки, които обикаляха насам натам в търсене, но безрезултатно. И попче ловиха някои колеги - рядко и дребно. Доколкото разпитахме и сутринта е нямало нищо.
На връщане минахме през пазара - навсякъде продават сафрида (средно едър) на 6 лв, има и на всяка будка чернокоп дребен на 15-тина лева и по-едър на 20-тина лева. Даже и кандидат лефери имаше по 30 лева.
Явно около Бургас още работата е зле. Пък и точно като се върнахме в града удари сериозно земетресение - може и това да влияе, от много места съм чувал, че рибата изчезва по време на земетресения, доколко е вярно не знам.
На връщане минахме през пазара - навсякъде продават сафрида (средно едър) на 6 лв, има и на всяка будка чернокоп дребен на 15-тина лева и по-едър на 20-тина лева. Даже и кандидат лефери имаше по 30 лева.
Явно около Бургас още работата е зле. Пък и точно като се върнахме в града удари сериозно земетресение - може и това да влияе, от много места съм чувал, че рибата изчезва по време на земетресения, доколко е вярно не знам.
Вярно е рибата усеща и бяга . Сафрида го чакайте след една седмица.
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Привет,
Днес трима другари акостирахме към 18 ч на Ной да си хванем места. Ръкомахаме усилено на почивки с останалите майстори. Повечето си тръгнаха на свечеряване, но които останахме си хванахме
Общо ние тримата към 1,700 кг.
Колегите бяха на куки 9, а аз на 10-ка. Нямаше значение, когато тръгна сафрида. Набисе на 10 метра пред буната. имаше и дракони.
Поздрави на всички.
Днес трима другари акостирахме към 18 ч на Ной да си хванем места. Ръкомахаме усилено на почивки с останалите майстори. Повечето си тръгнаха на свечеряване, но които останахме си хванахме

Колегите бяха на куки 9, а аз на 10-ка. Нямаше значение, когато тръгна сафрида. Набисе на 10 метра пред буната. имаше и дракони.
Поздрави на всички.