Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Като нема шаранова риба...и бялата е риба...;)
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Като нема шаранова риба...и бялата е риба...;)
Земетресенията не плашат хищниците, та давай пак за сулки, но ги пробвай на джиг- тръпката и емоцията е неуписуема... antivik може да ти преподаде някой урокVesko1 написа:След днешното земетресение по нашия край от 5,7 рихтер....и да имах възможност ,не бих отишъл за шаран.Забравете го да кълве една седмица...

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Vesko1
- сериозен играч
Аз като един лаик все още в хищническата област да питам...за джиг не е ли късно вече,то май зимата повече пипа на изкуствено...ама знам ли..Vid написа: Земетресенията не плашат хищниците, та давай пак за сулки, но ги пробвай на джиг- тръпката и емоцията е неуписуема... antivik може да ти преподаде някой урок

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Весе, прав си за шарана.Ние се прибрахме.Отидох за шаран, пък улових нещо съвсем де не съм го очаквал.Vid написа:Земетресенията не плашат хищниците, та давай пак за сулки, но ги пробвай на джиг- тръпката и емоцията е неуписуема... antivik може да ти преподаде някой урокVesko1 написа:След днешното земетресение по нашия край от 5,7 рихтер....и да имах възможност ,не бих отишъл за шаран.Забравете го да кълве една седмица...
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Vid написа:Земетресенията не плашат хищниците, та давай пак за сулки, но ги пробвай на джиг- тръпката и емоцията е неуписуема... antivik може да ти преподаде някой урокVesko1 написа:След днешното земетресение по нашия край от 5,7 рихтер....и да имах възможност ,не бих отишъл за шаран.Забравете го да кълве една седмица...

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
Vesko1 написа:След днешното земетресение по нашия край от 5,7 рихтер....и да имах възможност ,не бих отишъл за шаран.Забравете го да кълве една седмица...
Не си само ти дето не вярва на бат Весо...едни приятели 5 дни бяха горе на нулата...2 места сменили...имали само един удар преди земетресението...после отрязало като с нож...тък няма.Ни шаран ни бяла...Единствено след земетресение съм хващал на платен водоем...на диво никога.Дивата риба има "други" сетива...и не кълве около пълнолуние..и природни катаклизми..Антон Тонев написа:Весе, прав си за шарана.Ние се прибрахме.Отидох за шаран, пък улових нещо съвсем де не съм го очаквал.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.