Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Моят любимец
Модератор: dantho.mihov
нали темата е за това,ето ако има някой с западно сибирска лайка да свирка. http://www.vbox7.com/play:bec752b8

- dimitar_
- сериозен играч
И в къщи си имаме животинки , който по един или друг начин , спомагат за по - лесното понасяне на "стресовете" , които ни предлага живота ... !
Този "тъпън" дето се мъдри на аватара ми е 9 - годишният котак , на име Томас , характера му е проклет , наследство от майка му , сиамка , а баща му , неизвестен градски ерген ... . Като килограми , почти се е свършил и едва поддържа около 7 кила ! Той си е "старши" на всички останали животинки в къщи !
Все пак ето го сам ...

За да не бъде живота на котака лесен , от 8 години в къщи се пресели от Враца , кучката Саманта , която за разлика от котака е потомка на кралски пинчер и си носи всички белези на своята раса . Първото впечетление което създава е че ако има как ще "разкъса" всичко до което се докопа , но после няма помен от това , държи се като истинска "кучка" . досада голяма . Яде като невидяла но повече от 2.5 кг . не се е виждала .
Ето я и нея , като всяко женско същество , езика и е голям ...

Освен тях от последният рожден ден на щерката има и хамстер , но той за свое щастие си е в аквариум , и това го спасява от "обичта" на котака и кучката .
През годините имаше и кускумрийки , които пееха сутрин като на концерт , но бяха изкушение за котака и затова ги подарихме на приятели .
Та това са общо взето в къщи , така наречените , домашни любимци !
Този "тъпън" дето се мъдри на аватара ми е 9 - годишният котак , на име Томас , характера му е проклет , наследство от майка му , сиамка , а баща му , неизвестен градски ерген ... . Като килограми , почти се е свършил и едва поддържа около 7 кила ! Той си е "старши" на всички останали животинки в къщи !
Все пак ето го сам ...
За да не бъде живота на котака лесен , от 8 години в къщи се пресели от Враца , кучката Саманта , която за разлика от котака е потомка на кралски пинчер и си носи всички белези на своята раса . Първото впечетление което създава е че ако има как ще "разкъса" всичко до което се докопа , но после няма помен от това , държи се като истинска "кучка" . досада голяма . Яде като невидяла но повече от 2.5 кг . не се е виждала .
Ето я и нея , като всяко женско същество , езика и е голям ...
Освен тях от последният рожден ден на щерката има и хамстер , но той за свое щастие си е в аквариум , и това го спасява от "обичта" на котака и кучката .
През годините имаше и кускумрийки , които пееха сутрин като на концерт , но бяха изкушение за котака и затова ги подарихме на приятели .
Та това са общо взето в къщи , така наречените , домашни любимци !
-
- кандидат преподавател
-
- учете се от него
Девет годишен ротвайлер - Рекс, който така и не можа да свикне с по едрите породи кучета - темерут си остана. Седем години се разхождахме само на синджир и сега е при кумеца с неговата пет годишна годеница. Имат на разположение близо 700квадрата халета към мебелната работилница на Кирцата.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- krokibg
- учете се от него
Моряк 1,ако Дого Аржентиното не го е страх от лъвове,то няма как да разбера,защото ще съм напуснал терена за минус три секунди
Чипи,в момента събирам само два модела, Акмани и Неврени.И двата вида са хвъркати,и ако са от сой,правят от 5 до 10-11 часа фъркане.Имам някой и друг чифт разни бели,карабенлий и т.н,но си падам по Акманите.

Чипи,в момента събирам само два модела, Акмани и Неврени.И двата вида са хвъркати,и ако са от сой,правят от 5 до 10-11 часа фъркане.Имам някой и друг чифт разни бели,карабенлий и т.н,но си падам по Акманите.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Ясно- като видях колко ги имаш си помислих че са спортни,за това ти пуснах такава снимка .Krokibg написа: Чипи,в момента събирам само два модела, Акмани и Неврени.И двата вида са хвъркати,и ако са от сой,правят от 5 до 10-11 часа фъркане.Имам някой и друг чифт разни бели,карабенлий и т.н,но си падам по Акманите.

Re: Моят любимец
Вие вече сигурно сте виждали моята Бетина в галерията, но нека да я покажа и тук

А тези 2-те малки зверчета са бъдещите ми наследници и евнтуално бъдещи риболовци!

А тези 2-те малки зверчета са бъдещите ми наследници и евнтуално бъдещи риболовци!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Ето я и моята торба с бълхи.

Всъщност"Фронтлайн" спаси положението още преди много години , но навика да я наричам така си остана. Дъщеря ми я нарича Лъки /от момента когато я донесе преди 10 години/,жена ми я нарича Куче /защото тича все след нея/,пък аз освен горното име и викам Гад. Разбира се само с добри чувства.Нали си е член от семейството!

Всъщност"Фронтлайн" спаси положението още преди много години , но навика да я наричам така си остана. Дъщеря ми я нарича Лъки /от момента когато я донесе преди 10 години/,жена ми я нарича Куче /защото тича все след нея/,пък аз освен горното име и викам Гад. Разбира се само с добри чувства.Нали си е член от семейството!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ето и моиа немски овчар,на 8 години е и казва се Браун.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
и аз като кроки се бех заринал с КОТКИ и то в АПАРТАМЕНТ
цел живот яко котки около мен-сега,от няколко години неам нищо-е разни там аквариуми не ги броя-откакто се отьрсих обаче от домашните любимци някак си ми е по добре-по спокойно ми е-напоследьк пак се замислям-аха,като Ангел даде офертата,ама впоследствие нали размисли....с тия БЛОКОВЕ не става-да бях в кьща щех да я напьлня като ноев ковчег
кеф ти кокошки и ПРАСЕТА
кеф ти кучета,котки и езерца с разни риби...ех,мечти
са има две златни рибки и една скалария,ама не я броя,че гадна нещо ми се види-изби брутално всичките си сьнародници-като не остана нищо за доубиване-гледам ПОСЕГА и на златните напоследьк 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".