Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

кефалови 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: кефалови 2014
Някой да е пробвал на Черноморец?Виждам ,че вече колеги хвърлят и там,но не съм прочел нищо за активността на илариата там?
Наслука!!!
Днес на вълнолома Варна 5 платерини средни сутринта 8 до към 11ч. Морето тепсия ! 

На бомбарда или на плувка ?vladkooo написа:Днес на вълнолома Варна 5 платерини средни сутринта 8 до към 11ч. Морето тепсия !
- RyDeR
- новобранец
- Обратна връзка:
Кой Черноморец, колега? Ако е варненският прави се по някоя рибка, но предимно дребни.perez81 написа:Някой да е пробвал на Черноморец?Виждам ,че вече колеги хвърлят и там,но не съм прочел нищо за активността на илариата там?
dido18, на плаваща бомбарда
Аз бях там днес от 8 сутринта до около обед,6 броя по педя и може би още толкова изтървани,доколкото виждах колегите около мен,май бях късметлия.По активно кълване имаше между 8 и 10 часа.Дано съм бил полезен.perez81 написа:Някой да е пробвал на Черноморец?Виждам ,че вече колеги хвърлят и там,но не съм прочел нищо за активността на илариата там?
За варненския Черноморец говоря аз.
Днес на солниците много народ,даваше от 6.00 до 10.30 дребно по-педя.Морето беше перфектно.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- разбира нещата
Вчера общо 12 кефалови: 4 едри, 2 средно големи, останалото дребни
.Място -край Варна.
6 на дъно, 6 на бомбарда, резултат 1:1.
На приливи и отливи- трябва време и търпение.На дъно през
5-7 минути смяна на червея задължително!
На бомбарда /38 гр., потъване 20 гр./- удар само на току-що поставен червей и на голяма дистанция.
Пробвах на бомбара новотунингования си фидер /поставени нови водачи по схемата на "Фуджи"-търсете и ще намерите!/: много добра дистанция, а при удар кефа си няма описание!
Това от мен и на слука на всички!

5-7 минути смяна на червея задължително!

Нещата не са такива , каквито изглеждат!
-
- разбира нещата
Вчера общо 12 кефалови: 4 едри, 2 средно големи, останалото дребни
.Място -край Варна.
На приливи и отливи- трябва време и търпение.На дъно през
5-7 минути смяна на червея задължително /разходвах за 7 часа 2 дози/
На бомбарда /38 гр., потъване 20 гр./- удар само на току-що поставен червей и на голяма дистанция.
Пробвах на бомбарда новотунингования си фидер /поставени нови водачи по схемата на "Фуджи"-търсете и ще намерите!/: много добра дистанция, а при удар кефа си няма описание!

5-7 минути смяна на червея задължително /разходвах за 7 часа 2 дози/

Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Здр колеги ! Събота реших да отида да открия сезона за кефалови и ето го и резултата !!!
Място : Шкорпиловци
Улов : 38 бр. близо 4 кг
Стръв : морски червей
Време : от 6:00 до 13:00
Място : Шкорпиловци
Улов : 38 бр. близо 4 кг
Стръв : морски червей
Време : от 6:00 до 13:00
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Потвърждавам инфото за Шкорпилоци.Днес следобед 20парчета,като двете едрички:).
- zxzx
- научил се да хвърля
Днес на Крайморие 3 попчета и 1 платеринка на дъно за времето от 10.30 до 13.10ч поне изгорях на потник 

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
По раничко трябваше да отидеш,върви от 7:30 до към 11 после е на час по лъжичка.
- zxzx
- научил се да хвърля
След 24 часово дежурство няма как да е по рано,но утре ще пробвам за на Мандрата какво излиза на Димчево .zografa написа:По раничко трябваше да отидеш,върви от 7:30 до към 11 после е на час по лъжичка.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
За да се избегнат излишни въпроси,предлагам да се изписва Черноморец Б и Черноморец ВRyDeR написа:Кой Черноморец, колега? Ако е варненският прави се по някоя рибка, но предимно дребни.perez81 написа:Някой да е пробвал на Черноморец?Виждам ,че вече колеги хвърлят и там,но не съм прочел нищо за активността на илариата там?