кефалови 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
perez81
новобранец
новобранец

Re: кефалови 2014

Мнение от perez81 »

Някой да е пробвал на Черноморец?Виждам ,че вече колеги хвърлят и там,но не съм прочел нищо за активността на илариата там?
Наслука!!!
Аватар
vladkooo
новобранец
новобранец

Мнение от vladkooo »

Днес на вълнолома Варна 5 платерини средни сутринта 8 до към 11ч. Морето тепсия ! :)
dido18
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dido18 »

vladkooo написа:Днес на вълнолома Варна 5 платерини средни сутринта 8 до към 11ч. Морето тепсия ! :)
На бомбарда или на плувка ?
Аватар
RyDeR
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от RyDeR »

perez81 написа:Някой да е пробвал на Черноморец?Виждам ,че вече колеги хвърлят и там,но не съм прочел нищо за активността на илариата там?
Кой Черноморец, колега? Ако е варненският прави се по някоя рибка, но предимно дребни.
Аватар
vladkooo
новобранец
новобранец

Мнение от vladkooo »

dido18, на плаваща бомбарда
icakinen
новобранец
новобранец

Мнение от icakinen »

perez81 написа:Някой да е пробвал на Черноморец?Виждам ,че вече колеги хвърлят и там,но не съм прочел нищо за активността на илариата там?
Аз бях там днес от 8 сутринта до около обед,6 броя по педя и може би още толкова изтървани,доколкото виждах колегите около мен,май бях късметлия.По активно кълване имаше между 8 и 10 часа.Дано съм бил полезен.
За варненския Черноморец говоря аз.
Аватар
ginev
новобранец
новобранец

Мнение от ginev »

Днес на солниците много народ,даваше от 6.00 до 10.30 дребно по-педя.Морето беше перфектно.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

Вчера общо 12 кефалови: 4 едри, 2 средно големи, останалото дребни :D .Място -край Варна. :?
6 на дъно, 6 на бомбарда, резултат 1:1. :lol: На приливи и отливи- трябва време и търпение.На дъно през
5-7 минути смяна на червея задължително! :( На бомбарда /38 гр., потъване 20 гр./- удар само на току-що поставен червей и на голяма дистанция. :wink: Пробвах на бомбара новотунингования си фидер /поставени нови водачи по схемата на "Фуджи"-търсете и ще намерите!/: много добра дистанция, а при удар кефа си няма описание! :rolleyes:
Това от мен и на слука на всички!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

Вчера общо 12 кефалови: 4 едри, 2 средно големи, останалото дребни :D .Място -край Варна. :?
6 на дъно, 6 на бомбарда, резултат 1:1. :lol: На приливи и отливи- трябва време и търпение.На дъно през
5-7 минути смяна на червея задължително /разходвах за 7 часа 2 дози/ :( На бомбарда /38 гр., потъване 20 гр./- удар само на току-що поставен червей и на голяма дистанция. :wink: Пробвах на бомбарда новотунингования си фидер /поставени нови водачи по схемата на "Фуджи"-търсете и ще намерите!/: много добра дистанция, а при удар кефа си няма описание! :rolleyes:
Това от мен и на слука на всички!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Tans90
новобранец
новобранец

Мнение от Tans90 »

Здр колеги ! Събота реших да отида да открия сезона за кефалови и ето го и резултата !!!
Място : Шкорпиловци
Улов : 38 бр. близо 4 кг
Стръв : морски червей
Време : от 6:00 до 13:00
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
iverson
новобранец
новобранец

Мнение от iverson »

Потвърждавам инфото за Шкорпилоци.Днес следобед 20парчета,като двете едрички:).
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

Днес на Крайморие 3 попчета и 1 платеринка на дъно за времето от 10.30 до 13.10ч поне изгорях на потник :lol:
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

По раничко трябваше да отидеш,върви от 7:30 до към 11 после е на час по лъжичка.
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

zografa написа:По раничко трябваше да отидеш,върви от 7:30 до към 11 после е на час по лъжичка.
След 24 часово дежурство няма как да е по рано,но утре ще пробвам за на Мандрата какво излиза на Димчево .
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
КОЛЬО
новобранец
новобранец

Мнение от КОЛЬО »

RyDeR написа:
Кой Черноморец, колега? Ако е варненският прави се по някоя рибка, но предимно дребни.
За да се избегнат излишни въпроси,предлагам да се изписва Черноморец Б и Черноморец В
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”