Защо ходим за риба?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

shekira
разбира нещата
разбира нещата

Защо ходим за риба?

Мнение от shekira »

Аз специално ходя за спорт и интрига,и изпитвам голямо блаженство когато хвана най много от колегите около мене.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Защо ходим за риба?

Мнение от GODzillata »

shekira написа:... и интрига

:shock: :roll: :?:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Re: Защо ходим за риба?

Мнение от shekira »

GODzillata написа:
shekira написа:... и интрига

:shock: :roll: :?:
Когато ходя с приятели се дъвчим в по голямата част от риболова.Дай сега по темата.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Не съм сигурен ама ми се струва че темата в най скоро време ще отпатува за раздел "Разни" :smt017
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Аз ходя на риба заради самото удоволствие от риболова, та дори и да не хвана. Честно да ви кажа, не харесвам тези дето се състезават. Случвало се е на такива да им давам хванатата от мен риба.Някой са я взимали, други са усещали иронията.Забелязал съм, че тези които се състезават, рано или късно стигат до забранените методи.
Иначе, обичам да се състезавам с приятели на стрелба по мишени, с Милко Георгиев го правехме по пластмасови бутилки.
Иначе интригата не ми е приоритет. :wink: :lol: :lol: :lol:
CERRUTI написа:Не съм сигурен ама ми се струва че темата в най скоро време ще отпатува за раздел "Разни" :smt017
Тя темата си е за "РАЗНИ".
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Винаги когато мога да ходя за риба- ходя , без значение дали е лято или зима , за един ден или за повече , сам или с приятели , в лошо или хубаво време. Ходя и даже когато съм почти сигурен че не е за ходене , само заради "интригата" , която почва още от предния ден- то е подготовка , стръв , захранки , такъми , пренареждане на багажи обмисляне на стратегии и тактики.... Даже и да не кълве- ми какво като не кълве , другия път(най-много след 2-3дена) , ще кълве :D
Изображение
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

Аз ходя заради удоволствите от риболова и за това, че тотално разпускам на водоема! Песента на птичките, пишештите актове хора от ИАРА на бракониерит, ако хвана риба още по добре и най-важното красотата на България! Мисля, че това са нещата!
Изображение
Изображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

rr

Мнение от slivnalia »

за мен риболова е магия.там се чувствам страхотно изпадам в състояние което не може да да усети човек които не е рибиловец като нас.надлъгването с рибата което започва от вечерта с приготовлвнието на такъмите и маладжите е неуписуемо удоволствие за мен.РИБОЛОВ=УДОВОЛСТВИЕ,СТРАСТ,МАГИЯ!!!
Изображение
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

При мен зависи според случея, но най-често заради тръпката от потеглянео на плувката, звънването на звънчето, изваждането на рибата, на второ място идва кефа да съм уловил най-много от всички и разликата да е очевидна тъй като ние риба с кантар не мерим.Трето аз много ама много обичам да ям риба особенно каракуда много ми е сладка тази риба ям я с голям кеф изял съм тонове :lol: . И не на последно място обожавам да съм звездата на квартала след последния успешен излет :wink: :wink: :wink: . После обичам да изпробвам нови методи и технологии, а също така да се радвам на успеха от тях, в това число нови захранки, нови поводи, нов вид куки и да следя ефекта от тяхното използване.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

С всеки следващ излет имам за цел подобраване рекордите си-с все по леки линии.Тази година ще навия 0,30!/досещате се за какви рибоци де/
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Много обичам риболова, прави ми кеф да ходя на риба сред природата и да ловя риба.Мисля знаете какво е чувството и няма смисъл точно на вас да обяснявам :D
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

За да избягам от стреса на градския живот, отпочивам си психически, зареждам се с положителна енергия и най - вече заради тръпката и вълнението от уловената риба.
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Забравям за проблемите, релаксирам, зареждам се. Ходя само с приятели и никога сам. Обичам цалото събитие и цялата еуфория, а колкото повече хора сме толкова по-голяма е еуфорията. Често се връщаме без риба, но това никога не е помрачавало риболова. Постоянно се случва да закъсваме да идват да ни измъкват от горите и какви ли не още неща, но това винаги е било едно незабравимо приключение което завършва с усмивка. А за звънчето както спомена един колега по-горе си е просто неописуемо. Пулса скача двойно за по-малко от секунда.
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

barutchiata написа:Аз ходя на риба заради самото удоволствие от риболова, та дори и да не хвана. Честно да ви кажа, не харесвам тези дето се състезават. Случвало се е на такива да им давам хванатата от мен риба.Някой са я взимали, други са усещали иронията.Забелязал съм, че тези които се състезават, рано или късно стигат до забранените методи.
Иначе, обичам да се състезавам с приятели на стрелба по мишени, с Милко Георгиев го правехме по пластмасови бутилки.
Иначе интригата не ми е приоритет. :wink: :lol: :lol: :lol:
CERRUTI написа:Не съм сигурен ама ми се струва че темата в най скоро време ще отпатува за раздел "Разни" :smt017
Тя темата си е за "РАЗНИ".

Целия живот е състезание и интрига.Каква е разликата дали ще стреляш по мишени или ще ловиш риба все си е състезание.ти стигаш ли до забранени методи в стрелбата по мишени.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

водата много ме успокоява и зарежда, а "очакването" е несравнима тръпка....приготовлението за риболова даже много често надминава самия излет, абе няма по голяма кеф! 8)
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”