Като нема шаранова риба...и бялата е риба...;)

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Като нема шаранова риба...и бялата е риба...;)

Мнение от Vid »

Vesko1 написа:След днешното земетресение по нашия край от 5,7 рихтер....и да имах възможност ,не бих отишъл за шаран.Забравете го да кълве една седмица... :wink:
Земетресенията не плашат хищниците, та давай пак за сулки, но ги пробвай на джиг- тръпката и емоцията е неуписуема... antivik може да ти преподаде някой урок :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Vid написа: Земетресенията не плашат хищниците, та давай пак за сулки, но ги пробвай на джиг- тръпката и емоцията е неуписуема... antivik може да ти преподаде някой урок :lol:
Аз като един лаик все още в хищническата област да питам...за джиг не е ли късно вече,то май зимата повече пипа на изкуствено...ама знам ли.. :wink:
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vid написа:
Vesko1 написа:След днешното земетресение по нашия край от 5,7 рихтер....и да имах възможност ,не бих отишъл за шаран.Забравете го да кълве една седмица... :wink:
Земетресенията не плашат хищниците, та давай пак за сулки, но ги пробвай на джиг- тръпката и емоцията е неуписуема... antivik може да ти преподаде някой урок :lol:
Весе, прав си за шарана.Ние се прибрахме.Отидох за шаран, пък улових нещо съвсем де не съм го очаквал.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vid написа:
:shock: А-а НЕ след миналото подобаващо откриване, уроци не преподавам, па има и по-майстори от мене... :wink:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:Весе, прав си за шарана.Ние се прибрахме.Отидох за шаран, пък улових нещо съвсем де не съм го очаквал.
Не си само ти дето не вярва на бат Весо...едни приятели 5 дни бяха горе на нулата...2 места сменили...имали само един удар преди земетресението...после отрязало като с нож...тък няма.Ни шаран ни бяла...Единствено след земетресение съм хващал на платен водоем...на диво никога.Дивата риба има "други" сетива...и не кълве около пълнолуние..и природни катаклизми..
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”