Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Видин
Модератор: sapuna
Re: Риболов около Видин
Там, колега, агджамиици толкова бързо ще я изгребат щуката с винтери, серкмета и каквото се сетиш, че няма да ти се вярва чакvali - carp написа:В неделя ходих до Дунава да видя докъде е стигнал,на около 2 метра е под максимума дето беше 2006 - та,залял е и от двете страни покрай гребната база до дигата,там ще е идеално за щука ми се струва но да се стабилизира времето.

- Scoobydooooo
- новобранец
Колеги,
информация за язовир Полетковци?
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
Аз да питам за дреновец, вярно ли го затварят за 2 години да не се лови?
Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
- azareus
- ще става разбирач
Основно акули на торен и тук там по някой КИТ ! Ти за забрана чул ли си ? Или тебе тия неща не те бъркат...Scoobydooooo написа:Колеги,

"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- azareus
- ще става разбирач
И аз дочух подобно нещо, но не знам дали е вярно. Макар, че днес в рибарския се разправяха как ще откриват там. Та знам ли...stan4o__vd написа:Аз да питам за дреновец, вярно ли го затварят за 2 години да не се лови?
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- vali - carp
- вече хвърля и на тежко
Някой ходил ли е към Рабиша,интересува ме откъм Толовица след тия дъждове пътя как е може ли да се излезе до кулата.Знам че е забрана но може някой да е ходил на оглед заради откриването.
- azareus
- ще става разбирач
И аз се чудя дали да не откривам там или на Полетковци, но мисля, че с това хубаво време трябва да е дръпнала земята по черния през Толовица. Не знам само нивото как е, понеже тия дни бях на Кула и нивото е оле мале, толкова пълен не съм го виждал от поне 10-на години.vali - carp написа:Някой ходил ли е към Рабиша,интересува ме откъм Толовица след тия дъждове пътя как е може ли да се излезе до кулата.Знам че е забрана но може някой да е ходил на оглед заради откриването.
- Scoobydooooo
- новобранец
Много си оригинален! Къде в поста ми видя, кога ще ходя за риба? Форумите са се напълнили с такива като теб! Човек да не смее да зададе въпрос. Като нямаш информация кюти си там! За какво трябва да спамиш.azareus написа:Основно акули на торен и тук там по някой КИТ ! Ти за забрана чул ли си ? Или тебе тия неща не те бъркат...Scoobydooooo написа:Колеги,
За забраната знам и я спазвам! Мисля да открия сезона на Полетковци и за това зададох въпроса, ако някой има информация, моля нека сподели?
- azareus
- ще става разбирач
Хайде сега седни, сипи си една студена вода и помисли 5мин.! Щом до 23.05 е забранен риболова там , кой ще има информация за язовира освен за нивото на водата. Гарантирано много идиоти имат информация ,но предполагам не са толкова нагли за да ти пишат тук.Scoobydooooo написа:Много си оригинален! Къде в поста ми видя, кога ще ходя за риба? Форумите са се напълнили с такива като теб! Човек да не смее да зададе въпрос. Като нямаш информация кюти си там! За какво трябва да спамиш.azareus написа:Основно акули на торен и тук там по някой КИТ ! Ти за забрана чул ли си ? Или тебе тия неща не те бъркат...Scoobydooooo написа:Колеги,
За забраната знам и я спазвам! Мисля да открия сезона на Полетковци и за това зададох въпроса, ако някой има информация, моля нека сподели?
- azareus
- ще става разбирач
На Кула тия дни излизат "дребни" платики 
Само да знаеш къде да ги търсиш. 
- Scoobydooooo
- новобранец
[/quote][/quote]azareus написа:Хайде сега седни, сипи си една студена вода и помисли 5мин.! Щом до 23.05 е забранен риболова там , кой ще има информация за язовира освен за нивото на водата. Гарантирано много идиоти имат информация ,но предполагам не са толкова нагли за да ти пишат тук.
Явно не ти е силна страна четенето и или трябва да ти се обяснява повече! Попитах за информация!!! Никъде не съм уточнил какъв тип информация! След като е забрана и имаше дъжд толкова време, естествено, че питам предимно за нивото!!! Логика!

Сега сипи си Ти една студена вода и помисли 5 часа върху безполезното включване по темата!
-
- новобранец
За Дреновец чух че се лови и вече не се иска такса,ами само от ИАРА може да те проверят за билет,има ли нещо вярно?
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
Вярно е,за момента е свободенjuzni_vetar написа:За Дреновец чух че се лови и вече не се иска такса,ами само от ИАРА може да те проверят за билет,има ли нещо вярно?
Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
Здравейте, видинчанье, драги колеги.
Баща ми се прибира малко отпуска от Шпанско и е обещал на племенника ми да го води за риба (ама е ясно, че аз ще съм водача). Tа искам да питам, как е риболова на Полетковци и Кула? Или някои друг язовир по Видинско, може и платен (без Скомля, че там риболов за трима ще ни излезне като минимална месечна заплата
). Някой с прясно инфо, може и на лично. Благодаря предварително 

- azareus
- ще става разбирач
На Полетковци положението е трагично, много високо ниво и заляни всички удобни риболовни места. На Кула е добре, в дълбоко приличен риболов на платики, а в плиткото вървят уклей и каракуда дребна до средна. За платено, паткарника на Градец е добра дестинация с интензивен риболов на шарани. Нека другите колеги допълнят, ако имат още актуална информация.