Риболов около Видин

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболов около Видин

Мнение от ILEGAL »

vali - carp написа:В неделя ходих до Дунава да видя докъде е стигнал,на около 2 метра е под максимума дето беше 2006 - та,залял е и от двете страни покрай гребната база до дигата,там ще е идеално за щука ми се струва но да се стабилизира времето.
Там, колега, агджамиици толкова бързо ще я изгребат щуката с винтери, серкмета и каквото се сетиш, че няма да ти се вярва чак :x
Аватар
Scoobydooooo
новобранец
новобранец

Мнение от Scoobydooooo »

Колеги,
информация за язовир Полетковци?
Аватар
stan4o__vd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stan4o__vd »

Аз да питам за дреновец, вярно ли го затварят за 2 години да не се лови?
Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

Scoobydooooo написа:Колеги,
Основно акули на торен и тук там по някой КИТ ! Ти за забрана чул ли си ? Или тебе тия неща не те бъркат... :axe:
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

stan4o__vd написа:Аз да питам за дреновец, вярно ли го затварят за 2 години да не се лови?
И аз дочух подобно нещо, но не знам дали е вярно. Макар, че днес в рибарския се разправяха как ще откриват там. Та знам ли...
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Аватар
vali - carp
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vali - carp »

Някой ходил ли е към Рабиша,интересува ме откъм Толовица след тия дъждове пътя как е може ли да се излезе до кулата.Знам че е забрана но може някой да е ходил на оглед заради откриването.
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

vali - carp написа:Някой ходил ли е към Рабиша,интересува ме откъм Толовица след тия дъждове пътя как е може ли да се излезе до кулата.Знам че е забрана но може някой да е ходил на оглед заради откриването.
И аз се чудя дали да не откривам там или на Полетковци, но мисля, че с това хубаво време трябва да е дръпнала земята по черния през Толовица. Не знам само нивото как е, понеже тия дни бях на Кула и нивото е оле мале, толкова пълен не съм го виждал от поне 10-на години.
Аватар
Scoobydooooo
новобранец
новобранец

Мнение от Scoobydooooo »

azareus написа:
Основно акули на торен и тук там по някой КИТ ! Ти за забрана чул ли си ? Или тебе тия неща не те бъркат... :axe:
Много си оригинален! Къде в поста ми видя, кога ще ходя за риба? Форумите са се напълнили с такива като теб! Човек да не смее да зададе въпрос. Като нямаш информация кюти си там! За какво трябва да спамиш.

За забраната знам и я спазвам! Мисля да открия сезона на Полетковци и за това зададох въпроса, ако някой има информация, моля нека сподели?
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

Scoobydooooo написа:
azareus написа:
Много си оригинален! Къде в поста ми видя, кога ще ходя за риба? Форумите са се напълнили с такива като теб! Човек да не смее да зададе въпрос. Като нямаш информация кюти си там! За какво трябва да спамиш.

За забраната знам и я спазвам! Мисля да открия сезона на Полетковци и за това зададох въпроса, ако някой има информация, моля нека сподели?
Хайде сега седни, сипи си една студена вода и помисли 5мин.! Щом до 23.05 е забранен риболова там , кой ще има информация за язовира освен за нивото на водата. Гарантирано много идиоти имат информация ,но предполагам не са толкова нагли за да ти пишат тук.
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

На Кула тия дни излизат "дребни" платики
P5170292.JPG
P5170292.JPG (2.12 MiB) Преглеждано 905 пъти
Само да знаеш къде да ги търсиш. :)
Аватар
Scoobydooooo
новобранец
новобранец

Мнение от Scoobydooooo »

azareus написа:Хайде сега седни, сипи си една студена вода и помисли 5мин.! Щом до 23.05 е забранен риболова там , кой ще има информация за язовира освен за нивото на водата. Гарантирано много идиоти имат информация ,но предполагам не са толкова нагли за да ти пишат тук.
[/quote][/quote]

Явно не ти е силна страна четенето и или трябва да ти се обяснява повече! Попитах за информация!!! Никъде не съм уточнил какъв тип информация! След като е забрана и имаше дъжд толкова време, естествено, че питам предимно за нивото!!! Логика! :finga:
Сега сипи си Ти една студена вода и помисли 5 часа върху безполезното включване по темата!
juzni_vetar
новобранец
новобранец

Мнение от juzni_vetar »

За Дреновец чух че се лови и вече не се иска такса,ами само от ИАРА може да те проверят за билет,има ли нещо вярно?
Аватар
stan4o__vd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stan4o__vd »

juzni_vetar написа:За Дреновец чух че се лови и вече не се иска такса,ами само от ИАРА може да те проверят за билет,има ли нещо вярно?
Вярно е,за момента е свободен
Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

Здравейте, видинчанье, драги колеги. :drinkers: Баща ми се прибира малко отпуска от Шпанско и е обещал на племенника ми да го води за риба (ама е ясно, че аз ще съм водача). Tа искам да питам, как е риболова на Полетковци и Кула? Или някои друг язовир по Видинско, може и платен (без Скомля, че там риболов за трима ще ни излезне като минимална месечна заплата :mrgreen: ). Някой с прясно инфо, може и на лично. Благодаря предварително :drinkers:
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

На Полетковци положението е трагично, много високо ниво и заляни всички удобни риболовни места. На Кула е добре, в дълбоко приличен риболов на платики, а в плиткото вървят уклей и каракуда дребна до средна. За платено, паткарника на Градец е добра дестинация с интензивен риболов на шарани. Нека другите колеги допълнят, ако имат още актуална информация.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”