Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Сонда за piranha max15
Модератор: emo vasilev
-
- новобранец
Сонда за piranha max15
здравейте колеги,вчеращния риболов стана една много неприятна случка и се надявам някои компетентните да ми ударят едно рамо. Сондата на сонара ми се откачи,понеже е от тези с лепката и двигателя е подбра и остана само кабела.Прегледак цените на новите сонди и най-добрата в България е 145лв,което е почти 2/3 от цената на нов такъв сонар.Моля който разбира да даде мнение какво може да се направи,като дали може да се замени с подобна,дали може някъде да се намери втора ръка или нова на добра цена или някаква друга идея.Иска ми се сонара да работи понеже е на мой роднина и се получава кофти,така че отпада варянта за нов сонар.Благодаря предварително на отзовалите се.
Re: Сонда за piranha max15
Вариантите са или купуваш нова сонда за 145 лв. или търсиш втора употреба сонар със сонда, като в този случай пак ти остава един безполезен сонар. Най-добре си вземи нова сжонда.
Re: Сонда за piranha max15
Вариантите са или купуваш нова сонда за 145 лв. или търсиш втора употреба сонар със сонда, като в този случай пак ти остава един безполезен сонар. Най-добре си вземи нова сжонда.