Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от robber_79 »

Троли ,според мен и ти си прав . Не разбирам защо се палиш на колегата ivelin_1976 . Беше писал , че за теб мрежарите и джигитите са едно и също нещо . До някъде и аз съм на твоето мнение .
Дразнещото в случая е че навсякъде , има хора със лобита в ИАРА ..и водоемите ни ежедневно се грипосват , без значение има или няма забрани !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Да,извинявам се че снощи бях рязък,но това е защото проблема не идва от някой който не е виждал сулчета и е прибрал няколко или просто е алчен и пак е прибрал няколко!Това е въпрос на развитие и изграждане на всеки риболовец,щот в началото всеки е правил най-различни грешки,което е нормално!Но тези риби са една капчица в морето,спрямо бракониерските набези на мрежарите и не бих укорил никой риболовец за грешен или прекомерен улов,щот е ангел спрямо престъпниците дет си играят с тонове риба безнаказано! 8) За кво да се ядеме за неколко сулчета или друг дребен проблем риболовците,като огромната Перверзия е на друго място? :wink: Няма кво да го обсъждаме повече,просто кой с квото може нека се бори против бракониерските набези и това е! :drinkers: Надявам се Ивелин да се усети и да приеме,че сме от един отбор накрая,тези от лодките и тези от брега,щот и аз съм ловил на плувка и на дъно хищници на Жребеца,та не правя разлики между различните риболови!Кой-квото му се отдава,да лови и да си гледа в собствената паничка и развитие,па да си решава дали да гепи лесни сулчета или да ги пуска!Щот преди 4-ри години освен щуклета по 30-40 санта,друго немаше ма се изядоха точно за година и от брега и от лодките! :rolleyes: :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

И забравих да се похваля с новия си Рекорд на Тролинг,за един ден хванах 37сулки=Релийз и сомче 3кила,а Тролина хвана само 20-се сулчета и млъкна временно щот е бита и .....ме боли зъба! :mrgreen: Та от тези 57сулчета само две-три бяха по 46санта,а всичко останало по 25-35сантима и просто нема как да ги прибера,щот имам съвест,достойнство и чест без да ме гледа некой от брега! :wink: Има лодки,които нема да им простят,но не е моя работа да ги съдя,просто ги псувам или им се подигравам,че толко са ми силиците! :drinkers: На другия ден спрях да ги броя след 40-тата сулка,просто вече ми писна и се наиграх!Но ми беше гот,щот не скучаех а и при предишния излет тролих 12часа с единствен удър на сулче 25санта,па на прибиране дъжда ми удави колата,та ме дърпаха двама нови приятели,единия лодката,па другия колесара!Та дупето ми знае вече две и двеста = едно рибе или 58 за 12часа тролинг! :wink: :drinkers:
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Днес бяхме с приятели на Жребеца 3 лодки хванати 3 риби 1 щука 1,800 и 2 бели по 1,500 имаше общо 9 лодки но Рибата не искаше да взема воблерите :(( следобед отидохме на Копринка там язовира мътен и носещ клони и треви Риба никаква .Наслука колеги в близките 10 дена не виждам да има подобрение в риболова
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Тъкмо да питам , кой го е валял днес дъжда в лодката , и ти ме изпревари . След обед отскочихме с жената до Копринка на разходка , та взех и 1 спининг да похвърлям от брега . Видях 2 лодки , едните нямаха въдици и ми се сториха от ИАРА. За около час имах 2 изтървани , и една сулка около 40 те см. После заваля и край на разходката . Другата седмица живот и здраве , ще ги пробваме и на тролинг . :drinkers:
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Да валя ни дъжд колега и то хубав дъжд
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

В Събота отидох Соло да потроля на Жребеца и за целя ден=12часа хванах точно 20риби от които задържах само 2сулки-мерни 46-47санта и един бракониерски костур,който ме изненада приятно и реших,че ми е дар и шегичка от Нептун! :rolleyes: Останалите сулчета ги пуснах,както правеха и повечето лодки!Една-две лодки ми се стори,че прибират маломерки,но много е трудно да се прецени от 20+метра,колко санта е рибето та не бих ги обвинил! :wink: Ако са тъпи ше ги приберат,ако искат да ловят другата година същите рибета когато вече са станали по килограм,ще ги пускат обратно да наедряват! :idea: Времето беше шарено,ето и снимков материал! :wink:

Релийзи!

Изображение

Изображение

Задържана за консумация!

Изображение

Заловен с цел:Що аджеба ми удари по никое време на Сезона? :rolleyes:

Изображение

Хубаво време за паша на толко много овце,бе ибрееееееей!

Изображение

Изображение

Га вали,не е добре за тролинга! :cry:

Изображение

Изображение
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Пак си имал удари Троли в Петък слаб Риболов
iconov
новобранец
новобранец

Мнение от iconov »

Добре де,пишете на какъв воблер се ловят,на колко метра върви риба,излизат ли щуки не излизат ли и т.н. :roll:
Аватар
pezz
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от pezz »

iconov написа:Добре де,пишете на какъв воблер се ловят,на колко метра върви риба,излизат ли щуки не излизат ли и т.н. :roll:
Почти всеки ден троля по няколко часа,щука до сега не съм хванал.Костур много рядко.Маломерни бели доста и чат пат някоя мерна бяла.Това е положението за сега на Жребеца.Воблери сменям всякакви(поне каквито имам в колекцията си)и всеки път ми удря на различен.Ден с ден не си приличат.
ЗА ДОБРИЯ ШОФЬОР ЛОША КОЛА НЯМА
iconov
новобранец
новобранец

Мнение от iconov »

Мерси колега за отговора,е това се казва споделяне.А някой хора се крият,като мишки,все едни потайни като чели ловят златни рибки :lol: нали за това е този форум да споделяме :wink: .Успех на всички съфорумници през новият сезон :supz:
esqs
новобранец
новобранец

Мнение от esqs »

На 24 и 25 за почти цял ден тролене имам хванати осем риби като от тях мерните задържани са три бели и един сом около 20 килограма останалите плуват.На 24 .05 вземаха предимно бели на Рапала Магнум цвят FT ,а на 25 .05 повечето на цвят BSRD пак на Магнум както и мустакаткото е в това число.Успех на всички колеги през новия сезон.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

esqs написа:На 24 и 25 за почти цял ден тролене имам хванати осем риби като от тях мерните задържани са три бели и един сом около 20 килограма останалите плуват.На 24 .05 вземаха предимно бели на Рапала Магнум цвят FT ,а на 25 .05 повечето на цвят BSRD пак на Магнум както и мустакаткото е в това число.Успех на всички колеги през новия сезон.
Евалата,Братко! :drinkers: Кефиш ме с тия резултати,даже ме жегна и ми се троли яко на яз.Троли! :rolleyes: Бих постъпил със задържането точно,като теб по Джентълменски! :wink: Сомът не е 20кила=гаранте,на 10-12 съм съгласен и си стискаме ръцете,а хайвера го насоли яко и го дръж 30-40дена в хладилника,преди да го пасираш по рецептата! :wink: 8 риби са нищо за 2дена,но когато е тегаво са даже много и за това отново=Наздраве за Инфото=точно и ясно без недомлъвки!Ако се засечем,ше те черпим бира за откровенноста,която е дефицит на днешно време! :cry: :drinkers: Чекам следващия ти тролинг-тур! :wink: :idea:

Изображение

Имай милост към тъз жена брей,ще се сецне в кръста при меренето и треа да се набодеш после на "агнешко",на дебела цена! :rolleyes: :mrgreen: :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Geo написа:..........Като допълнение към разказа на Споки пускам достойния финал на една 50-годишна шаранска кариера:
Изображение
Изображение
Изображение
:lol: :lol: :lol: Всичко е добре ,когато завършва добре!
Бе,слаба ракия сте със Спокимиро!Имам вече 3-10-18кила сомета + следния Релийз на 20+Толстолоб,та вие ша ме гоните тая година! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink: :drinkers:

И така,преди две Недели тръгнах с Тролчо към Жребеца и на Тулово видехме Товарния влак,но края на влака без Локомотива! :cry: После на Николаево видехме нов Товарен влак-Целия с многото вагони и даже минахме над него на моста,та реках следното:-Тролчо,днеска ще изпуснеме един "Товарен влак" и ще извадиме успешно друг "Товарен влак"! :wink: =Така и стана: :roll: Около 10.00часа след улова на 20-тина сулки последва як удър на моята въдица-лявата,точно в момента преди да се размина с една Надуваемка с двама "Трол-Тарикати-Състезатели" от Меркюри-Опън!Видеха ме,че почвам Битка с яка риба и им извиках да бегат от мен за да не се оплетем,те извиха рязко в друга посока,но рибата тръгна по тях и след 5минути Пичовете ми срезаха трофейната риба с техната капронова линия и се разбрахме да ми върнат воблера,ако имат късмет да праснат същата риба,но не би! :cry: :cry: :cry: До тук моите анализи се отчетоха на 100% и последва след половин час,нов зверски удър пак на моята въдица и последва същия филм,едно копеле с червена надуваема лодка=ченге от Твърдица мина покрай мен и отказа да си извади въдиците и побеснях тотално,та напъвах рибата зверски на финния такъм и успях да я спася от скъсване,като случката от преди час!Та след 30-40минути яка борба видях за мое съжаление,не сом,а Толстолоб с харошенкий размер за моя такъм! :rolleyes: Но успях да го размажа от умора и да го канджосам внимателно след 5-6 опита,така че да го нараня минимално с оглед на пускането му! :wink: Ето ви и клипа на релийза:

Изображение

Изображение

Изображение

След тази Битка се изморих и Тролчо в един момент ми поведе с 14:12сулки и заспа в лодката от умора,но аз се възползувах перфектно и набързо му поведох с 19:14 сулки до вечерта,а и тролинга стана невъзможен заради хилядите боклуци,дървета и водорасли,та се прибрахме без риба в Стара Загора,нищо че бяхме хванали почти 40риби на тролинг в този ден! :rolleyes: Та в София се прибрах с три риби от Събота=Сулки 2 по 46-47санта и костур-500грама бракониерски! :cry: :wink: :drinkers: Но по-важното е,че имах емоции и немаше грам скука за двата дни=към 80риби на тролинг,кво кат са повечето дребни,важното е,че не съм скучал в Лудницата=София! :wink: :drinkers:Такъма е следния:въдица Флюгер 135грама карбон+кевлар 2.10м. с акция 10-30грама,основна линия 0.286мм. на Момой с тест 6.7кг.+повод 2метра Флуорокарбон на ДАМ 0-35мм. с тест 7.6кг. и макаре Абу-Център-Драг 3000=нема по-голем кеф от това,да си с фин такъм срещу мощна и силна риба! :drinkers: :bear:
кмета
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от кмета »

Troli Rapala написа:
Geo написа: нема по-голем кеф от това,да си с фин такъм срещу мощтна и силна риба! :drinkers: :bear:

И що постоянно светваш всички за това?! :idea: :?: :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”