Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Питане за язовир Горна Диканя-статут след януари 2011 г.?
Модератор: sapuna
Re: Питане за язовир Горна Диканя-статут след януари 2011 г.
Колеги някой да се е пробвал тези дни на язовира? Има ли някакъв риболов?
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Бях в събота. До обяд бабушки, шаранчета и кленчета. Следобяда задуха яко и беше трудно доста, но пак се хващаха от същите. Лових на щека от понтона. При колегите беше пълна скръб- единични риби или капо. Някви пичове мериха температурата на водата и на 3 метра беше 17 градуса. Успех!
-
- разбира нещата
Риболова там си е "глетав", защото може да ловиш " от тука - до тука " , т.е. почти никъде. Само под паркинга и леко в ляво на патиците, водата е висока и ливадата е залата, практически ловиш в ливадата ...
Първо беше 10 лева на човек за 2 въдици...
После стана 10 лева на въдица ...
После нещо и риби се плащат чух ..
После са се навъдили нинджи разни които имат желанието да ти "строшат въдицата" цитирам, защото ловиш в "забраненото" ...
После стената е забранена ...
После си пречите един на друг ако сте повече от 20 човека ...
Никак не го препоръчвам, че няма нужда от нерви в деня за почивка ...
пс. забравих, за няколкото часа който бях там, имаше и и две лодки които доволно вдигаха шум...
Първо беше 10 лева на човек за 2 въдици...
После стана 10 лева на въдица ...
После нещо и риби се плащат чух ..
После са се навъдили нинджи разни които имат желанието да ти "строшат въдицата" цитирам, защото ловиш в "забраненото" ...
После стената е забранена ...
После си пречите един на друг ако сте повече от 20 човека ...
Никак не го препоръчвам, че няма нужда от нерви в деня за почивка ...
пс. забравих, за няколкото часа който бях там, имаше и и две лодки които доволно вдигаха шум...
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Не се наядохте...Докато ходиш с нагласата да си избиваш парите, така ще е...takezo написа:Риболова там си е "глетав", защото може да ловиш " от тука - до тука " , т.е. почти никъде. Само под паркинга и леко в ляво на патиците, водата е висока и ливадата е залата, практически ловиш в ливадата ...
.......
В момента дават да се лови на стената и отделно в заливчето около понтона. Риба има доволно и се получава доста приятен риболов на шарени риби. Таксата е 10 лв., ама не съм сигурен за колко въдици. Ако идеята е да се лови за зимнина, май наистина не е оферта....

- Dass
- разбира нещата
- Обратна връзка:
A аз бях тоя с фидерите и единичните риби...bobolinzer написа:Бях в събота. До обяд бабушки, шаранчета и кленчета. Следобяда задуха яко и беше трудно доста, но пак се хващаха от същите. Лових на щека от понтона. При колегите беше пълна скръб- единични риби или капо. Някви пичове мериха температурата на водата и на 3 метра беше 17 градуса. Успех!

А ти определено ме кефеше!

Всяко място и време "си сака фидеро", дет' са вика.

- indalo
- фен клуб-скобар
bobolinzer написа:Не се наядохте...Докато ходиш с нагласата да си избиваш парите, така ще е...takezo написа:Риболова там си е "глетав", защото може да ловиш " от тука - до тука " , т.е. почти никъде. Само под паркинга и леко в ляво на патиците, водата е висока и ливадата е залата, практически ловиш в ливадата ...
.......
В момента дават да се лови на стената и отделно в заливчето около понтона. Риба има доволно и се получава доста приятен риболов на шарени риби. Таксата е 10 лв., ама не съм сигурен за колко въдици. Ако идеята е да се лови за зимнина, май наистина не е оферта....
Колега, в голема грешка си, за Такезо и за месото. Човеко е спинингист и така разбира нещата и риба не взима. Издразни го щот верно го подкараха че не цялата стена е разрешена, имаше 20 човека, а и лодките си бучеха. Та това си неговото мнение от неговата гледна точка.
Са да си кажа моето. За мен също е добро място за риболов на шарени риби и начесване на крастата. Ходих вече 4-5 пъти, 2 пъти на щека, другите с директен и определено съм доволен.
Иначе условията предполагат към месарщина и за жалост се случва. Условие е да връщаш маломерните шаранета и само 1 над кило да вземеш, но пък към клен, костур, морунаж, бабки, улей, каракуди ограничение и по някога се влачат не 10ки, а 20ки кг.
Та така.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- kostura_24
- ще става разбирач
Ходете на Преливника на язовира същите риби ще хванете само че без пари и по повече .. на преливника в момента се лови бабушка , много каракуда , щука и по някой клен и шаранчета.По-добре там.Баща ми ходи всеки ден както и други колеги и е доволен от ПРЕЛИВНИКА.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

-
- разбира нещата
Пич,bobolinzer написа:Не се наядохте...Докато ходиш с нагласата да си избиваш парите, така ще е... ....takezo написа: ...
Много обичам га некой ме турне под общ знаменател и земе да ми смета къде и кво харча ... кога беше последно с мен и колко консерви турнах ?
Верно, че положението не е добро, ма така беше и през 1944 година, немаше леб що да ядеме и мажехме маслото на кашкавал ...
Стената е забранена запиши си, може да ходиш на нея до третата лампа която като/ако там падне водата може и да е сухо, ама това вероятно ще те кефи като подаваш на 13.5 метра с монтиран удължител ще се справиш, защото аз вярвам в теб.
Може да си ловиш рибетата на плювка но това не е моя риболов и за мен там няма условия, твоите риби ги търся целенасочено на силикон и често ги хващам, а моите риби са си все още там където са уловени запиши си и това следващия път когато решиш да споменеш кой, к'во е турнал във фризера брой до десет преди да кажеш каквото и да било - помага ...
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- 6tukara
- ще става разбирач
Според мен е по добре двама човека да си съберете тези 2*10лв да си сипете гориво и да се разходите до някой свободен водоем. Така хем скапаните арендатори ще намалеят хем съм сигурен че ще хванете повече риба, и ще си прекарате по приятно.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
И аз ходих 4-5 пъти.Наистина има приятен риболов на шарени риби.Но си има и минусите, постоянно некой ти виси на главата,правилата за риболов се променят на момента но най вече не ми харесва както каза Иво, че няма ограничение за другите видове риба и се взимат по 10-20 кила а тамън са се поразвадили и пораснали.Червеноперките повечето са си направо огромни,морунажите са пораснали и кленчета колко искаш но май няма да е за дълго така, то не че и малките шаранчета не ги прибират от доста хора чувам - как ги били скрили и колко откраднали.Така че това , че дават да се лови само на стената и заливчето е разбираемо защо.

- Батко Емо
- разбира нещата
Я па са пущили Диканя!Ограниченията докато хвърли рибата хайвера ли ще са или постоянно?
За сега постоянно, то на тех не им е дали си хвърля хайвера или не, а не не им откраднат рибата

-
- научил се да хвърля
Колеги, дайте някакво актуално инфо за язовира? 

Сменяй дестинацията, не става...

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- научил се да хвърля