Директен телескоп Fl super game 7m
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- фен клуб-скобар
Re: Директен телескоп Fl super game 7m
Велека мирише ми на счупване по непредпазливост! Като цяло въдицата е здрава -мой познат си лови с осмица смело и добри риби! Аз не бих закупил такава-въпрос на гледна точка и финанси!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Така е Марти. Риболовът с директен телескоп не е от любимите ми, но реших да опитам. Далеч съм от мисълта да търся причината за счупването единствено в пръчката. Действително в злополучния ден лових срещу лек насрещен вятър с плувка 2 грама. Интересното е, че при замятане се счупиха две колена едновременно. Представа нямам твоят приятел с директна осмица Fl Super game, къде ходи за риба и какви риби хваща, но лично мое мнение е, че тези телескопи не стават за речен риболов. Въдиците са прекалено меки и адски бавни. Вече съм почти наясно с какъв строй директен телескоп би задоволил изискванията ми на реката. Докато се сдобия с такъв ще си риболовствам с болонеза.DJONI RINGO написа:Велека мирише ми на счупване по непредпазливост! Като цяло въдицата е здрава -мой познат си лови с осмица смело и добри риби! Аз не бих закупил такава-въпрос на гледна точка и финанси!
- tcekata
- вече хвърля и на тежко
И на моя седмак се счупиха 5-то и 6-то коляно едновременно. Явно там е слабото им място. Но моя е на повечко излети. Преди време го купих от колега от форума. Нямам представа колко го е ползвал той, но повече от две години племенника ми ловеше само с него. Доста скобари над кило е извадил безпроблемно, не вярвам да се счупи от риба до към два кг., поводи 0,12 /реални/ се късат без опасност за пръчката, а по-дебели не ползвам по Струма. Подробности за причината за счупването не мога да дам, не присъствах .Veleka написа: Интересното е, че при замятане се счупиха две колена едновременно.

-
- фен клуб-скобар
Велека скоро ще се прибера за три седмици-ако имаме общ риболов(предполагам да) ще ти представя някоя пръчка,за да знаеш горе долу къде да се насочиш и за какви пари!Veleka написа:Така е Марти. Риболовът с директен телескоп не е от любимите ми, но реших да опитам. Далеч съм от мисълта да търся причината за счупването единствено в пръчката. Действително в злополучния ден лових срещу лек насрещен вятър с плувка 2 грама. Интересното е, че при замятане се счупиха две колена едновременно. Представа нямам твоят приятел с директна осмица Fl Super game, къде ходи за риба и какви риби хваща, но лично мое мнение е, че тези телескопи не стават за речен риболов. Въдиците са прекалено меки и адски бавни. Вече съм почти наясно с какъв строй директен телескоп би задоволил изискванията ми на реката. Докато се сдобия с такъв ще си риболовствам с болонеза.DJONI RINGO написа:Велека мирише ми на счупване по непредпазливост! Като цяло въдицата е здрава -мой познат си лови с осмица смело и добри риби! Аз не бих закупил такава-въпрос на гледна точка и финанси!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите