Мнение за

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
баш_майстора
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Мнение за

Мнение от баш_майстора »

Щом ще ползваш и въртележки, що не погледнеш тва.
http://spinningfish.bg/catalogue/produc ... e-pe4-150m
Аз ловя с такова, размер 0,8, и след 10-ина излета предимно с въртележки № 2 и 3 съм доволен. :D
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

А на нулички дали ще издеяни?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
naskokrumov
новобранец
новобранец

Мнение от naskokrumov »

баш_майстора написа:Щом ще ползваш и въртележки, що не погледнеш тва.
http://spinningfish.bg/catalogue/produc ... e-pe4-150m
Аз ловя с такова, размер 0,8, и след 10-ина излета предимно с въртележки № 2 и 3 съм доволен. :D
Добър вечер. Това плетено "V. High Grade PE4 150m 0.8/11.2lb" на колко "мм" дебелина отговаря?
Аватар
daniel defoe
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel defoe »

~ 0.148 mm :wink: , при Varivas-а няма това-онова :supz:
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
Изображение
naskokrumov
новобранец
новобранец

Мнение от naskokrumov »

daniel defoe написа:~ 0.148 mm :wink: , при Varivas-а няма това-онова :supz:
Мерсаж за отговора. А само да питам при толкова тънко плетено, ползвате ли флуркарбон повод? Питам защото ползвам 0.12 и последните два излета кефалчетата гонят примамката, но неискат да взимат!

ПП: Извинявам се на колегата, че му ползвам темата!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Линко написа:Относно пръта за "брулене" на орехи,кестени,круши и др. Достатъчно чуствителен за да се усеща прекрасно играта на 3см.original floating и mepps 00.Теглото му е съпоставимо с мухарка 6ти клас(усещането в ръка).За дължината имам определени съображения.
Влакно 8-10lb е достатъчно здраво,стига да е относително тънко.Пресукването не ме притеснява.
Наслука!
Колега, преосмисли това брулене на "орехи" и дължината на пръчката...??? и погледни и това влакно- http://www.voblershop.com/2109/Duel.Hardcore.x4.PE.200/" onclick="window.open(this.href);return false;, верно шуми, щото е четирижилно, ама е най доброто за парите и дължината си в БГ. Ползвам го вече година, за джиг де, в размер 1,0 и съм повече от доволен.... за те пари де...

п.п. Към другите риболовци- Варивасите му "духат супата" отвсякъде относно устойчивост, здравина и пр.. за джиг де...
Относно дебелината му, 200 м. в размер 1,0 ги навих идеално на шпулата на Екусима 2000 без подложка. Вие преценете дебелината...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Линко
новобранец
новобранец

Мнение от Линко »

Поради различните мнения по въпроса, взех VARIVAS High Grade PE4 0.6/9.3lb(най-евтиното).Ако не става, не е кой знае каква загуба.Трябваше да го пусна на вода и тогава да дам отзиви.Ползвах макара TD 2503s(tailand) леко тунингована.Шпулата пълна до ръба. Прът 3м. Блесни от №0 до №2(mepps).Избрах един широк разлив на Искър за теста.При интензивно водене около 1.5 часа(на риболов не го правя това никога),нямах никакви проблеми с бради, усуквания и подобни.С №0 без усилия около 25м.(около първия маркер на влакното), с №2 можеше да хвърлям по дърветата на отсрещния бряг.Нямам представа каква трайност има влакното, но мен ме устройва "Бих го препоръчал на приятел".Всеки сам си вади изводи.
Наслука!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”