Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- lishev_64
- разбира нещата
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
.......................RAAZIEL написа:Абе и по пИрфектно можеше да стане,ама...Златев написа:пИрфектно!
На какво събрахте рибата и какво предпочиташе да хапва?
Храната бе на TRAPER-платика,а сръвта бял с боднато червено пинки накрая...една по-дребна баба я метнах с фидера на дъно,ама без успех,а и мисията беше почити невъзможна заради треволяците пред нас...

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
И аз проявявам интерес Антоне
. Пък ако не каже
, Явор да му мисли. Ще му направим мечка
.

- lishev_64
- разбира нещата
Todorin написа:И аз проявявам интерес Антоне![]()
. Пък ако не каже
, Явор да му мисли. Ще му направим мечка
.

Абе... покрай тази точно тема напоследък се чудя... Защо да не направим една скромна бирена сбирчица на местните луди?
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- lishev_64
- разбира нещата
Че защо пък не. Идеята ми допада.Златев написа:Абе... покрай тази точно тема напоследък се чудя... Защо да не направим една скромна бирена сбирчица на местните луди?

[quote="Златев"]Абе... покрай тази точно тема напоследък се чудя... Защо да не направим една скромна бирена сбирчица на местните луди?[/quote]
+1

+1

- lishev_64
- разбира нещата
А бе Тоше какво се случва? Отявлени и заклети бираджии (дори през зимата), не откликват

Аами... да започнем "адвертайзинг" на идеята, после да се преброим и да заковем час и място!
-
- научил се да хвърля
Моето мнение е, че ако се препитваме и чакаме всеки да даде мнение и на кой кога му е удобно - нищо няма да излезе.
Варианта е, да се наеме кетъринг оборудване, от което най-важното е тента и Кег-Система (че бирата е най-сладка студена..), и да се обяви уикенда в който ще се монтира. Тогава ще има : "Ти да видиш ! И аз отивам , а банята ще правя после...".
Сао трябва да се предвиди по-широко място, че да не си пречим с палатките...
Варианта е, да се наеме кетъринг оборудване, от което най-важното е тента и Кег-Система (че бирата е най-сладка студена..), и да се обяви уикенда в който ще се монтира. Тогава ще има : "Ти да видиш ! И аз отивам , а банята ще правя после...".

Сао трябва да се предвиди по-широко място, че да не си пречим с палатките...
-
- вече хвърля и на тежко
От 28 до 31, на микрото 10на платики от 1 до 1,5кг. на дъно на торен и пак толкова таранки около 600гр.. Платиките на дъно и фидер стръв царевица и торен.Язовира се качи за два дена с над 3м по бряг само за два дена пет пъти местихме пръчките и колите. това е улова на четерима човека. Много дъжд се изля там пътищата са много трудни в момента 

На кое викаш ,,микрото''колега?Мислех,че познавам язовира,а за това място не съм чувалgalin don4ev написа:От 28 до 31, на микрото 10на платики от 1 до 1,5кг. на дъно на торен и пак толкова таранки около 600гр.. Платиките на дъно и фидер стръв царевица и торен.Язовира се качи за два дена с над 3м по бряг само за два дена пет пъти местихме пръчките и колите. това е улова на четерима човека. Много дъжд се изля там пътищата са много трудни в момента

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
-
- вече хвърля и на тежко
Може и да бъркам, ръкава след резиденция ли е било или какво не знам, хващаш за погребите но не се пускаш от ляво на поделението а от дясно и се връщаш към стената. Дано съм обяснил правилно и си ме разбрал 

С тея дъждиве как излязохте от там?! 

Ако бе хванал този път,ти да видиш... щеше да стоиш един месец на язовираgalin don4ev написа:хващаш за погребите но не се пускаш от ляво на поделението

Сега разбрах,този ръкав е известен повече като ,,стария язовир''...добри спомени имам от там,но не съм го посещавал от няколко години.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
И погребите и там го избягваме заради дъждовете...