Ангиста-Струма-област Серес?
Модератор: nkolev66
Re: Ангиста-Струма-област Серес?
Някой ходил ли е скоро ниво?
-
- новобранец
Да раздвижа малко темата! Някой колега ходил ли е скоро? Как е положението на Ангиста?
-
- новобранец
Забраната там не е ли до края на този месец?
- bokser
- ще става разбирач
Да. До 31.05. 

Здравейте колеги 
Имам нужда от малко помощ. Ще ходя за 2-3 дни в Офринио след 13 май. Ходил съм и друг път но не за риболов. Знам, че Струма се влива много близо до плажа и се вижда от пътя, но от това което съм виждал ми се струва, че е много обрасла и не знам дали ще има места за риболов. От Google видях също, че има някакво езеро. Някой знае ли каква риба има в него, разрешено ли е за риболов и изобщо какви са условията там. По принцип съм решил да търся щука, ако може някои да ме ориентира защото нямам да имам много време за опознаване. Благодаря предварително, ще съм благодарен за всяка полезна информация

Имам нужда от малко помощ. Ще ходя за 2-3 дни в Офринио след 13 май. Ходил съм и друг път но не за риболов. Знам, че Струма се влива много близо до плажа и се вижда от пътя, но от това което съм виждал ми се струва, че е много обрасла и не знам дали ще има места за риболов. От Google видях също, че има някакво езеро. Някой знае ли каква риба има в него, разрешено ли е за риболов и изобщо какви са условията там. По принцип съм решил да търся щука, ако може някои да ме ориентира защото нямам да имам много време за опознаване. Благодаря предварително, ще съм благодарен за всяка полезна информация

-
- научил се да хвърля
Здравеите колеги,ходих на вливането на двете реки риба има,но и някакви морски раци които изпокьсаха всички живарници,късаха много куки и ощо взето развалиха риболова. 

инфо ? как е реката 

Ангиста - водата е бистра и топла , нивото ми се видя ниско - на спининг няколко Щуки под кило и един Распер . На плувка дребни Морунажи и Кленовеrlzzzz написа:инфо ? как е реката

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Ако може някоя снимка актуална за цвят.pampasa написа:Ангиста - водата е бистра и топла , нивото ми се видя ниско - на спининг няколко Щуки под кило и един Распер . На плувка дребни Морунажи и Кленовеrlzzzz написа:инфо ? как е рекатаНа Струма - на спининг - редки ,но доста прилични Щуки и по някое Сомче - основно но тежки клатушки . Инфото е от Петък - 24.10.2014
Лично аз никога не съм ходил,ще ми е интересно,един подробен репортаж-в тая тема да видя.

Риболовци.
На мен също ,ще ми е интересно някой да пусне един подробен репортаж - със снимки на местата ,тактика на риболова ,използвани такъми и т.н. Но не вярвам това да се случи - затова колегата пита - и Аз реших да му отговоря , ако съм му бил полезен ДОБРЕ , ако ли пък НЕ - здраве да еlusienn написа:Ако може някоя снимка актуална за цвят.pampasa написа:Ангиста - водата е бистра и топла , нивото ми се видя ниско - на спининг няколко Щуки под кило и един Распер . На плувка дребни Морунажи и Кленовеrlzzzz написа:инфо ? как е рекатаНа Струма - на спининг - редки ,но доста прилични Щуки и по някое Сомче - основно но тежки клатушки . Инфото е от Петък - 24.10.2014
Лично аз никога не съм ходил,ще ми е интересно,един подробен репортаж-в тая тема да видя.

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Жив и Здрав-позната история-това с боклуците,и аз чистя на Яз Искър,където най често ходя-всеки път-без пропуск.

Риболовци.
-
- новобранец
Струва ми се че е още рано за приличен риболов на Ангиста. Още малко трябва да паднат температурите, за да се скрие дребосъка.
п.с. Иначе всякаква информация е полезна даже и без снимки. Благодарности на хората, които я споделят.
п.с. Иначе всякаква информация е полезна даже и без снимки. Благодарности на хората, които я споделят.
мерси много за инфото! планираме 3-4 дневен излет около 5-6 ноември иии от рано рано събирам инфо ! ще споделя инфо ако ходя на ангиста 

В събота Ангиста беше с повишено ниво и много кална. Предполагам, че е от снежните води, и до края на тази седмица ще се избистри.
Здравейте колеги,предстои ни риболов на Ангитис в област Драма към 15 ноември нужна ми е информация от всякакво естество за реката.Благодаря предварително.