Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафрид 2014
Отказвам се от таз риба,бесен съм и с основание
п.п.Отиваш за риба пък да фащаш птици си е пълна ГАВРА
п.п.Отиваш за риба пък да фащаш птици си е пълна ГАВРА
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- shturetc
- ще става разбирач
Браво френд,добре че,след като се чухме,не дойде при мен на Изтока--аз-пълно капо(не броя плевелните рибки като платерини и атерини,лапащи стръвно куките).Инак,общо десетина сафрида и един блеч,хванати сумарно от всичките колеги там.germana74 написа:Здравейте,приятели! Днес на Фиш-Порта от 18.30 до 20.30ч. налових Общо 48 риби
ПП ти нали нямаше....айде да не те издавам какво

Колега тръгни на лов,може тогава да хванеш риба .
- zxzx
- научил се да хвърля
germana74
Браво имал си слука дано точно сега не си отново там,че докато си пия ракията така яко си гърми и вали.Това време адски ми бърка сметките от 3 дена почивка точно когато му е време да се чака риба времето не дава.
Браво имал си слука дано точно сега не си отново там,че докато си пия ракията така яко си гърми и вали.Това време адски ми бърка сметките от 3 дена почивка точно когато му е време да се чака риба времето не дава.

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- shturetc
- ще става разбирач
Oт 17ч до...докато заваля и загърмя,разписах 22 сафрида и един блеч на Фиш-порта.
Чепаре с розова перушина+ув и бърне+ув,куки Нр. 12. Максимален "синджир"-2 риби.Сафридите,аха-аха на самата повърхност и се хватят предимно по една...от време на време...ама спрямо безрибието на Изтока си е "урожай"
Единственият,който видях да изкара тройка и четворка бе Германа--майсторски и рибопредизвикващи чепарета прави колегата!
ПП Да не забравя да му благодаря и че ме спаси от "удавяне"
Още щях да чакам да спре бурята,за да се добера до спирката 
Чепаре с розова перушина+ув и бърне+ув,куки Нр. 12. Максимален "синджир"-2 риби.Сафридите,аха-аха на самата повърхност и се хватят предимно по една...от време на време...ама спрямо безрибието на Изтока си е "урожай"

Единственият,който видях да изкара тройка и четворка бе Германа--майсторски и рибопредизвикващи чепарета прави колегата!

ПП Да не забравя да му благодаря и че ме спаси от "удавяне"

- germana74
- ще става разбирач
Здравейте, момчета!
-Аз, галиба пак същата слука днес на Фиш-Порта
Видяхме се с Щурчо и той береше добре на нямането
, а за това, че съм те взел... Винаги, Братле!!! Поздрави на всички и ето днешните ''Уроди"

-Аз, галиба пак същата слука днес на Фиш-Порта

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
- zxzx
- научил се да хвърля

евала за приключението, което сте имали адски ми се ходи дали на фишпорта или на изтока в събота или неделя, че ракията взе да свършва дори и риба да няма поне ще се

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- shturetc
- ще става разбирач
Германе,слуката ти може и да е сходна,ама скромно премълчаваш,че разпъна такъмите час-час и половина след мен.Чепаретата ти "беряха" най-добре и това не е комплимент от моя страна(заради спасяването на Щуреца от "удавяне"),а факт,не останал незабелязан от никой от калабалъка народ в отсека баржа-канал на Фиш-порта!Апропо,ти за тези чепарета ли твърдеше,че са недоизпипана,бързашка твоя изработка?Е,ще трябва да видя и работата ти в бойни условия с изпипаните!?Браво!
ПП И една забележка:тези риби на снимката "болнави" бе,братле.Само една-две в горния десен ъгъл на фотото мязат на моите
-лъскави и все едно току що уловени(рецептата ми е съвършено проста...като мен--замразена литрова бутилка с вода в баката с рибите)--щракнал съм на телефона 23-те рибета и ще ти покажа как изглеждат при следващата ни среща.
zxzx,винаги си добре дошъл на Фиш-а или на Изтока,ама...сафридите са кът по бургаско,да знаеш-нищо общо с пролетните нашествия в предните няколко години.Инак,удоволствие,когато сме с въдици в ръце,винаги има.
Само една вметка,прекалено тежък консуматор на алкохол(или тънък ценител на чашката
)съм в домашни условия,за да си позволявам да поркам и на риболовните си излети...с редки изключения... 

ПП И една забележка:тези риби на снимката "болнави" бе,братле.Само една-две в горния десен ъгъл на фотото мязат на моите

zxzx,винаги си добре дошъл на Фиш-а или на Изтока,ама...сафридите са кът по бургаско,да знаеш-нищо общо с пролетните нашествия в предните няколко години.Инак,удоволствие,когато сме с въдици в ръце,винаги има.
Само една вметка,прекалено тежък консуматор на алкохол(или тънък ценител на чашката

- germana74
- ще става разбирач
shturetc написа:Германе,слуката ти може и да е сходна,ама скромно премълчаваш,че разпъна такъмите час-час и половина след мен.Чепаретата ти "беряха" най-добре и това не е комплимент от моя страна(заради спасяването на Щуреца от "удавяне"),а факт,не останал незабелязан от никой от калабалъка народ в отсека баржа-канал на Фиш-порта!Апропо,ти за тези чепарета ли твърдеше,че са недоизпипана,бързашка твоя изработка?Е,ще трябва да видя и работата ти в бойни условия с изпипаните!?Браво!![]()
ПП И една забележка:тези риби на снимката "болнави" бе,братле.Само една-две в горния десен ъгъл на фотото мязат на моите-лъскави и все едно току що уловени(рецептата ми е съвършено проста...като мен--замразена литрова бутилка с вода в баката с рибите)--щракнал съм на телефона 23-те рибета и ще ти покажа как изглеждат при следващата ни среща.
Само една вметка,прекалено тежък консуматор на алкохол(или тънък ценител на чашката)съм в домашни условия,за да си позволявам да поркам и на риболовните си излети...с редки изключения...

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
Сутринта на вълнолома(Варна) само проби,без резултат.
- Ribar
- ще става разбирач
stelab, предполагам, че знаеш, но за всеки случай (а и за тези, които не знаят) вечер от ~21:00 до кога не знам, около последната лампа (към големия фар) на "клатене", за предпочитане е да се иде по-рано, защото трудно се намират места и да се внимава за камъните отдолу. Това е, което знам. Дано е от полза на някой. Да ме извиняват колегите, които пазят тайни.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Благодаря, не знаех че на клатене-
мислих,че вечер само на плувка.
мислих,че вечер само на плувка.

По-време и след снощната буря в Бургас си надърпахме малко рибоци на Германката, където не бе капнало и капка дъжд

-
- вече хвърля и на тежко
ARMANIO аз съм човека Германка
ходя там от 3-4 години но само за есенния сафрид сега ме жегна и смятам да пробвам за първи път пролетния риболов на тази хубава риба
,улова ти е страхотен и нека това от тука нататък е най-малкото с което ще се връщат рибарите по ЮЖНИТЕ РИБОЛОВНИ ПОЛЕТА