Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Краси,като гледах как си вадиш тройката,направо ставаш за партизанин-да траеш на болка.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Така съм се смял на този траги-комичен 15-ти номер
,
И продължавам !
Направо не мога да се спра !
Радиата постоянно пускат "Петнадесет лалета" на Мими Иванова,
Пълен та..к, да го ева
!
Пък въпросният кандидат за евро депутат - 15-ти номер,
Бил отявлен русофил и марксист,
Въобще стана пълен тюрлю гювеч
!
Ама хак да им е !
Като променят "Избирателния кодекс" - нали
!
Кой и как да обясни на "широкия" електорат, че имало и преференции
!
Чух ги днес да се оплакват
!
Затова следващият път - с връвчицата,
И докъдето стигне - там се слага "Х"-а и край
!
И другарката "кукувица" я пре..аха по същия начин
!
Затова, предлагам да се отмени, новоприетия "Избирателен кодекс",
Щото идват нови избори, еййййййййййй
!

И продължавам !
Направо не мога да се спра !
Радиата постоянно пускат "Петнадесет лалета" на Мими Иванова,
Пълен та..к, да го ева

Пък въпросният кандидат за евро депутат - 15-ти номер,
Бил отявлен русофил и марксист,
Въобще стана пълен тюрлю гювеч

Ама хак да им е !
Като променят "Избирателния кодекс" - нали

Кой и как да обясни на "широкия" електорат, че имало и преференции

Чух ги днес да се оплакват

Затова следващият път - с връвчицата,
И докъдето стигне - там се слага "Х"-а и край

И другарката "кукувица" я пре..аха по същия начин

Затова, предлагам да се отмени, новоприетия "Избирателен кодекс",
Щото идват нови избори, еййййййййййй

Я да се разпишем и тука.
Днеска пак лових риба.
Други се забавляват така
Лових на червена захранка е такива риби.
После спах под една дебела сянка-щото много напече слънцето.
Тука държа марков такъм за 1200 лв-комлекта-пръчка и макара на Дайва.
Не е зле-един фен си беше купил 3 броя от такъма,и към тях калъф за 220 лв-събирал е парите 2 години-краста голема.
Макарата е 500 кинта,пръчката 700 лв
Моята е такава
-та важното е да се ходи редовно за риба.
Днеска пак лових риба.
Други се забавляват така
Лових на червена захранка е такива риби.
После спах под една дебела сянка-щото много напече слънцето.
Тука държа марков такъм за 1200 лв-комлекта-пръчка и макара на Дайва.
Не е зле-един фен си беше купил 3 броя от такъма,и към тях калъф за 220 лв-събирал е парите 2 години-краста голема.
Макарата е 500 кинта,пръчката 700 лв

Моята е такава
-та важното е да се ходи редовно за риба.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
Деееебааа маааму,мани ги тез избЕриG.Petkov написа: Чух ги днес да се оплакват , еййййййййййй!

Голям цирк - вся паплач срещу Моникин Сър гей

Обзела ме е спортна и спиртна треска

МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕК ОТ КАЛТА,
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
Не знам как е при вас ,но на мен взе да ми писва от този дъжд.За риба-не може-вали.В градината не може -кално.За друго не си и помислям-няма къде.Противно време. /може би този дъжд ще го търсим лятото ,но сега прекалява./Станахме като в тропиците-сутрин горещо-след обяд вали.
Късмет.Всичко е до късмет. 

Праиш един леген салата ,сипваш една ракия и са гмуркаш,па нека си вали - сменят отгоре водата на аквариумите да ловим на чисто. 

МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕК ОТ КАЛТА,
Ей вярно бе.Много дъжд =пълни реки и язовири.Салатата и ракията си вървят редовно-с дъжд и без дъжд,за това
на всички.

Късмет.Всичко е до късмет. 

- Don4o_62
- учете се от него
има и по весели радостиПавел Три написа:Не знам как е при вас ,но на мен взе да ми писва от този дъжд.За риба-не може-вали.В градината не може -кално.За друго не си и помислям

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Е па сички доволни квоDon4o_62 написа:. а познайте кво фанах и тя кво фана![]()

Остави само стъпки
- G.Petkov
Абе, по принцип, важното е жените да са доволни !
Ние може да си намерим и други утешения - пиене, риболов, други жени
!
Основното е, титулярките да са добре и доволни,
Другото - си върви в отделен коловоз
!
При мен няма чак такива дъждове, имаше хубави, тихи, слънчеви дни, ама направих два ялови риболовни излета - така че,
Не пречи времето, а другите фактори
!
И все в този ред на размишления, се сетих как преди две години през май ме уби един дъжд, прибрах се целия в кал, ама донесох три хубави риби и една торба гъби !
А сега - грее слънце и ловя уклей, да го ева
!
Ние може да си намерим и други утешения - пиене, риболов, други жени

Основното е, титулярките да са добре и доволни,
Другото - си върви в отделен коловоз

При мен няма чак такива дъждове, имаше хубави, тихи, слънчеви дни, ама направих два ялови риболовни излета - така че,
Не пречи времето, а другите фактори

И все в този ред на размишления, се сетих как преди две години през май ме уби един дъжд, прибрах се целия в кал, ама донесох три хубави риби и една торба гъби !
А сега - грее слънце и ловя уклей, да го ева

- Vid
- кандидат преподавател
Аха, ДА, ама надали?? Това за другите жени не е невъзможно, ама е трудно изпълнимоG.Petkov написа:Абе, по принцип....
Ние може да си намерим и други утешения - пиене, риболов, други жени!

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata
Тоя дъж е за прибиванье шъ знайш!Павел Три написа:Не знам как е при вас ,но на мен взе да ми писва от този дъжд.....

От началото на април съм дигнал скеле да праа изолацаа на къштата и досъга ьош не е гатова!

Бах тоа дъж, бах тфа чудо! Писна ми на куро!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Vid написа:Аха, ДА, ама надали?? Това за другите жени не е невъзможно, ама е трудно изпълнимоG.Petkov написа:Абе, по принцип....
Ние може да си намерим и други утешения - пиене, риболов, други жени!
![]()
![]()
Мдааааа, понякога става с други жени, ама понякога се получава и това:
Георги водел бурен живот. Когато не се скъсвал от работа, ходил на футбол или тенис. Един уикенд жена му решила, че му трябва почивка, затова предложила да го заведе на стриптийз. Той възразил,че не си пада по такива неща,но съпругата му настоявала.
Когато стигнали, портиерът на клуба се усмихнал широко:
- Ооо, Гоше, как си днес?
Жената се изненадала искрено,че се познават.
- Просто играя футбол с него -пояснил Георги.
Седнали в клуба и дошла сервитьорка.
- Радвам се да те видя,Жоре -поздравила го тя.
- Голямо уиски с лед и минерална вода, както обикновено , нали? Съпругата се облещила: -Сигурно често идваш тук?
- Не,не. Тя членува в моя тенис клуб.
След няколко минути към масата се приближила стриптизьорка и прегърнала сърдечно Георги.
- Любимият танц на маса и да раздрусам сочните си цици, нали Гошенце?
При тези думи съпругата изхвърчала от клуба.Георги я последвал и видял, че се качва в такси. Хвърлил се след нея в колата и тя започнала да му крещи. След няколко метра, таксиметровият шофьор се обърнал и отбелязал:
- Днес май си случил на кофти kурва, а, Георге???
Никоя риба не е по - важна от живота !
Ванка,я малко по-оптимистично,кви са тия каръщини ,те се случват на другите не и на нас 

Румба, на мен вече малко трудно ще ми се случи, щото от доста време вече отбягвам да си отварям ципа за чуждо, ама иначе си флиртувам юнашката и с младо и старо, е верно е че до оргазъм не ги докарвам, ама душевен изпитваме и двете страни, а и много е важно понякога пред благоверната да кажеш точните думи и да фане декиш. ето ти едно вицле по тази тематика:
Историята за точните думи!
Петър се събужда с ужасен махмурлук след луд купон. Петър по принцип не пие, но питиетата изобщо нямаха вкус на алкохол. Той дори не си спомняше как се е прибрал в къщи. Освен, че се чувстваше ужасно зле, той се притесняваше и да не е направил някоя
глупост.
Насили се да си отвори очите и първото нещо, което видя бяха два аспирина и чаша вода на нощното шкафче. А до тях една червена роза! Петър стана и пред него стояха неговите дрехи – чисти и изгладени. Огледа се и цялата стая беше безупречна, чиста и подредена, както и цялата къща. Изпи двата аспирина и с ужас погледна посиненото око, което го гледаше от огледалото в банята. След това забеляза една бележка да виси в ъгъла на огледалото – надписана с червен химикал, обрисувана със сърца и обсипана с целувки от червило “Скъпи, закуската е на печката, излязох рано, за да напазарувам и да сготвя любимата ти вечеря. Обичам те скъпи! С обич, Мария”
Петър отиде веднага в кухнята и та
м го очакваше топла закуска, горещо кафе и сутрешния вестник. Сина му също беше на масата и закусваше. “Сине… Какво стана снощи?”
“Ами ти се прибра към 3 часа, пиян до козирката. Падна върху холната маса и я счупи, после повърна в коридора и си посини окото докато се опитваше да минеш през вратата.”
Още по-объркан той попитал сина си “Тогава защо всичко е толкова чисто и подредено ? И на всичкото отгоре имам роза и топла закуска ??”
Сина му отговорил, “А това ли! Мама те завлече до спалнята и когато се опита да ти събуе панталоните, ти изкрещя “Остави ме на мира, аз съм женен!
Счупена холна маса: 163 лв. Топла закуска и вкусна вечеря: 38 лв. Два аспирина: 0,18 лв. Да кажеш точните думи на точното място. . . БЕЗЦЕННО!!
Историята за точните думи!
Петър се събужда с ужасен махмурлук след луд купон. Петър по принцип не пие, но питиетата изобщо нямаха вкус на алкохол. Той дори не си спомняше как се е прибрал в къщи. Освен, че се чувстваше ужасно зле, той се притесняваше и да не е направил някоя
глупост.
Насили се да си отвори очите и първото нещо, което видя бяха два аспирина и чаша вода на нощното шкафче. А до тях една червена роза! Петър стана и пред него стояха неговите дрехи – чисти и изгладени. Огледа се и цялата стая беше безупречна, чиста и подредена, както и цялата къща. Изпи двата аспирина и с ужас погледна посиненото око, което го гледаше от огледалото в банята. След това забеляза една бележка да виси в ъгъла на огледалото – надписана с червен химикал, обрисувана със сърца и обсипана с целувки от червило “Скъпи, закуската е на печката, излязох рано, за да напазарувам и да сготвя любимата ти вечеря. Обичам те скъпи! С обич, Мария”
Петър отиде веднага в кухнята и та
м го очакваше топла закуска, горещо кафе и сутрешния вестник. Сина му също беше на масата и закусваше. “Сине… Какво стана снощи?”
“Ами ти се прибра към 3 часа, пиян до козирката. Падна върху холната маса и я счупи, после повърна в коридора и си посини окото докато се опитваше да минеш през вратата.”
Още по-объркан той попитал сина си “Тогава защо всичко е толкова чисто и подредено ? И на всичкото отгоре имам роза и топла закуска ??”
Сина му отговорил, “А това ли! Мама те завлече до спалнята и когато се опита да ти събуе панталоните, ти изкрещя “Остави ме на мира, аз съм женен!
Счупена холна маса: 163 лв. Топла закуска и вкусна вечеря: 38 лв. Два аспирина: 0,18 лв. Да кажеш точните думи на точното място. . . БЕЗЦЕННО!!
Никоя риба не е по - важна от живота !