Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Яз.Домлян
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Яз.Домлян
Аха.Този пич до мен каза,че през седмицата е идвал и е разцепил каракудите.Само,че долу по плиткото,на високото напрежение.За това останал събота срещу неделя,но за съжаление без индикация.В неделя хвана три каракуди и това беше.Миналата седмица/на 4/ аз бях на неговото място и извадих 7 каракуди по 400-600гр. и един шарко 1,5кг.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
а сега как е положението някои ходил ли е
Миналата седмица много слабо.Един шарко и една греда.Това от към Риба
Иначе костура се е раздвижил,кафала също,но дребен.Каракудата се биеше сутринта в тревите по брега.Явно още хвърля хайвера.Нивото се качва сериозно,защото най-сетне са оправили вратата на кулата.Един познат е бил през седмицата на дерето с високото напрежение.В дясно от него,не в самото дере.Три шарана и две каракуди.

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
мерси колега господ здраеве да ти дава и големи риби а от мен една студена бира
Чул те Господ и да ти се връща 

- borislav_v
- новобранец
Някои с инфо от язовира има ли другата седмица ще ходим за 3 дена ще съм благодарен някои да ме насочи към някое място че за първи път ще ходим на този язовир
Какъв риболов ще правите-на плувка,на дъно или и двата...
- borislav_v
- новобранец
И двата имаме и лодка със сонар евентуално ако има и костур или бяла
Бяла няма.Костур,евентуално някоя щука или пъстърва.

Вариант 2 е по-добър стига да имате проходима кола.Не е задължително да е джип.Нивото в момента е доста високо и местата са идеални.Бивак под дърветата на сянка и водата на близко.И при двата варианта има дерета за плувка и равно за дънни.

Вариант 2 е по-добър стига да имате проходима кола.Не е задължително да е джип.Нивото в момента е доста високо и местата са идеални.Бивак под дърветата на сянка и водата на близко.И при двата варианта има дерета за плувка и равно за дънни.
- borislav_v
- новобранец
мерси колега
Здравей, колега! Наистина ли има щука и пъстърва на Домлян? Ако има, с какви размери? Благодаря предварително!dekata написа:Бяла няма.Костур,евентуално някоя щука или пъстърва.
Все е имАло да нЕма, ама толкова да нЕма, не е имАло!
Значи да уточня,че специално пъстървата е инцидентен улов.Има хванати на плувка покрай улов на други риби.Аз лично до сега съм хващал само една,около 300-400гр.Относно щуката...чувам от много места,че са виждали щуки и то с добри размери 2-3 кг.За хванати не съм чувал.Има случаи на удари с прегризани поводи при риболов на дъно или плувка.И двата вида нито аз,нито мои познати,сме ги търсили целенасочено.
Благодаря, колега! Ако случайно опиташ да ловиш точно тези два вида рибки, ще бъда благодарен ако споделиш тук или на ЛС.dekata написа:Значи да уточня,че специално пъстървата е инцидентен улов.Има хванати на плувка покрай улов на други риби.Аз лично до сега съм хващал само една,около 300-400гр.Относно щуката...чувам от много места,че са виждали щуки и то с добри размери 2-3 кг.За хванати не съм чувал.Има случаи на удари с прегризани поводи при риболов на дъно или плувка.И двата вида нито аз,нито мои познати,сме ги търсили целенасочено.
Успехи!
Все е имАло да нЕма, ама толкова да нЕма, не е имАло!
здравейте колеги утре мисля да ходя на Домлян и се чудя къде точно да отида имам роднини там но никога не съм ходил на язовира някой може ли да ми каже къде да се настаним ще си направим излет с приятели а аз и още един ще ловим рибка имаме торен,земен,бял,царевица и жито и качамак ще направим
-
- ще става разбирач
миналата седмица бяхме за 3 дни и се хващаха кефалчета и костури (наблягахме на мохабета повече) ... но мнооого свинщина бе братя!!!! Нека всички си чистим боклуците, че другият път да не газим пак в памперси, кенчета, стъкла и г0вна ..
късмет работа . .