Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2014 - сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Re: С лодка в морето 2014 - сафрид
От Камчия ли пускаш лодката, или през плажа?
-
- вече хвърля и на тежко
От реката я пускам намерил съм си едно място което го бива за пускане с колесар и така после през устието и в морето 

Вчера от 15-18:30ч пред Галата мн малко даде 1,5г двама човека, а сутринта е било добре.
Колега защо немръдна до Траката или до 3-та буна - 2-ма човека 8-16 часа с 2 часа настройки на сонара и тнт 22 кила сафрид а след 16 часа рибата взе да се изтегля хладилната чанта взе да прелива и излязохме (а хиляди лодки тогава влизаха)
А ако небяхме с плетените истории а с месина 100% над 30-35 кила , просто страшно много изтървана риба (особено едрата) в един момент чепарето се пълни а до горе излизат 3-4 рибки само
..... вярно , че кефа с плетеняк е на МАХ ама вече слагам месинка
А ако небяхме с плетените истории а с месина 100% над 30-35 кила , просто страшно много изтървана риба (особено едрата) в един момент чепарето се пълни а до горе излизат 3-4 рибки само

Последно промяна от didooo на Чет Май 29, 2014 11:12 am, променено общо 1 път.
Колега мото 1 това на снимката е сафтер нали , питам понеже съм им хвърлил око на 4 метровите и се чудя с 20 коня дали ще лети и дали са стабилни на вълна и на скорост
Днес на Галата от 9,00 до 11,30 нищо.Имаше 9-10 лодки но никой не хващаше.
Ocean kayak Prawler 13
Лодката е Yerliyurt 430 SUMMER LX. ето и линк: http://www.korsar.bg/bg/product/18/yerl ... er-lx.html" onclick="window.open(this.href);return false;. Аз нямам много голяма база за сравнение поради това че старата ми лодка беше гумена и то китайска, не искам да им правя реклама, но аз съм мн доволен. Само да кажа че наскоро си купих сузуки дф40 и лодката се държи мн добре с двама човека и скорост 55км/ч, лодката е доста солидна и тежичка за тази дължина което не е минус. Миналата есен е карах с ямаха 9.9 но е мн слаб, преди да я купя я пробвах с 15кс с мн малка разлика в вървенето, според мен мотора трябва да е минимум 25кс.
Поздрави
Поздрави
днес между Фичоза и Галата даде добре от 7 ч до 12ч 6 килца рибата беше на 13 - 15 м.
На почивка от 17.00 до 18.30 към 2кг
- rikitikitavi
- разбира нещата
Днес на Траката пръсната риба на 11-13метър. При мене доди половин кофа.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
колеги някой ще ми каже ли нещо за Равда цяла седмица съм там - знам че пускат от Ахелой - хазайте ми го уредиха това . но после какво следва не знам , Ще взема неопрена и харпуна , това е ясно , но как е риболова от лодка ?
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
инфо от Шкорпиловци:вчера 29 май от 06.30 сафрида беше в брега,сонара отчиташе 8-10 метра и варвеше много добре,по 4,5 на чепаре......голям бой около час и нещо и тогава дойде една тумба делфини и стана провала!!!!!А не ми се мисли ако въобще ги нямаше....сафрида беше среден,по 4 кг на човек.После обърнахме в разходки за търсене и пиене на по някоя бира
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
аз миналата година се пробвах от там и повече няма да повторя,като вдигне вълна и излизаш на шаноPavel Qnakiev написа:От реката я пускам намерил съм си едно място което го бива за пускане с колесар и така после през устието и в морето

Днес празен опит. Западен вятър и течения ... само разходих галоша до аспарухово и обратно. 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Верно ли пробва ?vladkooo написа:Днес празен опит. Западен вятър и течения ... само разходих галоша до аспарухово и обратно.
Нямате ли дървета пред вас,да ги погледнеш как се клатят?
С тоя вятър,ще ти отнесе балончето за нула време при джамиите.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА