Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Тролинг на Жребеца
Ми щот се плуашат от това и има обратния ефект:ти му казваш истината,а той си мисли че го лъжеш!кмета написа:Troli Rapala написа:Geo написа: нема по-голем кеф от това,да си с фин такъм срещу мощтна и силна риба!![]()
И що постоянно светваш всички за това?!![]()
![]()

-
- ще става разбирач
След тези големи Дъждове риболова става труден навсякъде тъкмо се поизбистриха водте
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ей Тролка, много се радвам за слуката Ви . За сега не мога да се похваля с подобни успехи. Синковеца ме води 2 :0 от към сом. При мен само бяла , но с прилични размери. Любимият ми воблер от състезанивто, му донесе 12 кг. сом. 

Geo написа: нема по-голем кеф от това,да си с фин такъм срещу мощтна и силна риба!![]()
Я ми покажи къде съм го казал!
-
- ще става разбирач
А кой му е любимият воблер Вал ако не е тайна:).
Саше, не се познаваме ама да ме наричаш така само за да се изпъкнеш пред аудиторията не ти прави чест! Това, че не познаваш този отсреща не ти дава право да го класифицираш с каквото и да било наименование. Очаквам извинение от теб за определението!!!!!Troli Rapala написа:Около 10.00часа след улова на 20-тина сулки последва як удър на моята въдица-лявата,точно в момента преди да се размина с една Надуваемка с двама "Трол-Тарикати-Състезатели" от Меркюри-Опън!Видеха ме,че почвам Битка с яка риба и им извиках да бегат от мен за да не се оплетем,те извиха рязко в друга посока,но рибата тръгна по тях и след 5минути Пичовете ми срезаха трофейната риба с техната капронова линия и се разбрахме да ми върнат воблера,ако имат късмет да праснат същата риба,но не би!
Браво на синковеца, Вальоval написа: Синковеца ме води 2 :0 от към сом. При мен само бяла , но с прилични размери. Любимият ми воблер от състезанивто, му донесе 12 кг. сом.

-
- ще става разбирач
Val не каза за воблера
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:

Те това е.

-
- ще става разбирач
Благодаря това е плитко газещ Х Рап на рапала аз го имам на 3,30 и 4,50
- martin varna
- научил се да хвърля
Браво на колегите хванали сом. Все така да ви върви. 

-
- ще става разбирач
Какво става по Жребеца новини от Уикенда има ли????
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А,не искаш ли случайно извинение,че моята трофейна риба е минала през вашите линии и сама се е скъсала,като ви е нанесла дълбоки психически травми за цял живот?djeky написа:Саше, не се познаваме ама да ме наричаш така само за да се изпъкнеш пред аудиторията не ти прави чест! Това, че не познаваш този отсреща не ти дава право да го класифицираш с каквото и да било наименование. Очаквам извинение от теб за определението!!!!!Troli Rapala написа:Около 10.00часа след улова на 20-тина сулки последва як удър на моята въдица-лявата,точно в момента преди да се размина с една Надуваемка с двама "Трол-Тарикати-Състезатели" от Меркюри-Опън!Видеха ме,че почвам Битка с яка риба и им извиках да бегат от мен за да не се оплетем,те извиха рязко в друга посока,но рибата тръгна по тях и след 5минути Пичовете ми срезаха трофейната риба с техната капронова линия и се разбрахме да ми върнат воблера,ако имат късмет да праснат същата риба,но не би!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво Вал на вашата тролинг банда-добри сте както винаги!val написа:
Те това е.

-
- ще става разбирач
Освен Дребни Бели които кълват някой може ли да се похвали с по добри Мерни Риби и какво се случва сега избистри ли се на Боклуците?Благодаря предварително