Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Тайната на успеха - трофейни шарани, амури и шаранови риби
Модератор: sapuna
- gloupan
- разбира нещата
Re: Тайната на успеха - трофейни шарани, амури и шаранови р
Не ти ли е по лесно да пишеш на кирилица?naskoriba написа:zdr asam nov v foruma i sam lubitel na hcranskia ribolov imam nqakoi ulovi no iskam malko informacia sega sam si zel lotka za zaxranvane i sqwto taka tri prqta za hsarani no ne znam kakvi makari dasi zema dali dasa s dvoen avan zawtoto imam stoika s signalizatori bix iskal da poluca malko informaciqa za tozi vit ribolov na hsarani
TRS70MLF2
- SBANKOV
- ще става разбирач
Re: Тайната на успеха - трофейни шарани, амури и шаранови р
Eто един прекрасен въпрос в темата в стил как да свалям жени и с каква кола да ги возя, с 4х4 или предно предаване.naskoriba написа:zdr asam nov v foruma i sam lubitel na hcranskia ribolov imam nqakoi ulovi no iskam malko informacia sega sam si zel lotka za zaxranvane i sqwto taka tri prqta za hsarani no ne znam kakvi makari dasi zema dali dasa s dvoen avan zawtoto imam stoika s signalizatori bix iskal da poluca malko informaciqa za tozi vit ribolov na hsarani
Колега, на този въпрос ако някой ти отговори конкретно и еднозначно да знаеш че ще стане нобелов лауреат.
Та сега по темата, моята тайна се крие
лятото в семената, като ползвам семена от копър, резене, метличина, захарна тръстика, люцерна, тръстика, тая дето прави бели пухчета, сусам, водна леща.
зимата в рибните аромати, като ползвам основно консервирана кучешка храна от определена марка с аромат на треска или змиорка, доста силно миреше но за сметка на това е голямо съдаржание на пепел, целулоза, зърнени компоненти, омесена добре с преречена хлебна галета и глина, като една консерва от 400грама забърквам с над два килограма глина и около 500-600грама галета.
И любимата ми рецепта за суха царевица е в зехтин и оцет, с нея съм постигал доста добри резултати на водоем като Блатото на Малък Преславец, който смятам е доста по добър критерии от Овчарица примерно
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...