Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на мирни риби
 Риболов на мирни риби

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на мирни риби
 Риболов на мирни риби

Тайната на успеха - трофейни шарани, амури и шаранови риби
Модератор: sapuna
- gloupan
- разбира нещата 
Re: Тайната на успеха - трофейни шарани, амури и шаранови р
Не ти ли е по лесно да пишеш на кирилица?naskoriba написа:zdr asam nov v foruma i sam lubitel na hcranskia ribolov imam nqakoi ulovi no iskam malko informacia sega sam si zel lotka za zaxranvane i sqwto taka tri prqta za hsarani no ne znam kakvi makari dasi zema dali dasa s dvoen avan zawtoto imam stoika s signalizatori bix iskal da poluca malko informaciqa za tozi vit ribolov na hsarani
TRS70MLF2

- SBANKOV
- ще става разбирач 
Re: Тайната на успеха - трофейни шарани, амури и шаранови р
Eто един прекрасен въпрос в темата в стил как да свалям жени и с каква кола да ги возя, с 4х4 или предно предаване.naskoriba написа:zdr asam nov v foruma i sam lubitel na hcranskia ribolov imam nqakoi ulovi no iskam malko informacia sega sam si zel lotka za zaxranvane i sqwto taka tri prqta za hsarani no ne znam kakvi makari dasi zema dali dasa s dvoen avan zawtoto imam stoika s signalizatori bix iskal da poluca malko informaciqa za tozi vit ribolov na hsarani
Колега, на този въпрос ако някой ти отговори конкретно и еднозначно да знаеш че ще стане нобелов лауреат.
Та сега по темата, моята тайна се крие
лятото в семената, като ползвам семена от копър, резене, метличина, захарна тръстика, люцерна, тръстика, тая дето прави бели пухчета, сусам, водна леща.
зимата в рибните аромати, като ползвам основно консервирана кучешка храна от определена марка с аромат на треска или змиорка, доста силно миреше но за сметка на това е голямо съдаржание на пепел, целулоза, зърнени компоненти, омесена добре с преречена хлебна галета и глина, като една консерва от 400грама забърквам с над два килограма глина и около 500-600грама галета.
И любимата ми рецепта за суха царевица е в зехтин и оцет, с нея съм постигал доста добри резултати на водоем като Блатото на Малък Преславец, който смятам е доста по добър критерии от Овчарица примерно
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...