Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
chokoboy
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от chokoboy »

DJONI RINGO написа:Чоко за тоя район имам неколко зловещи случки с пепелянки-навсякъде са! Отделно и влака ме е хващал в тунела! Района съм го кръстил Джурасик парк-Изгубеният свят! Джунгла ! Ходя на каракуди лобошки там
Джони,не съм стъпвал по тия места над 10 години.От време на време се присещам и ми се ходи много.Мястото е ужасно красиво /аз съм дивак-горски човек/ и такива места ме зареждат.Там съм хванал първите си балканки-като днес помня как се радвах въпреки че беше много отдавна.Жалко че капутите изтребиха всичко почти, реката малка и летото като падне.....Ма нали съм алчен да лова и не ми се пилее време за разходки,че и то кът да еба.
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

DJONI RINGO написа:Затова и един съвет от мен-за големите шубраци ботушките и смело !D
Много е гот на 30 градуса с гумени ботуши :mrgreen: Анаконди и мамби да има, не ги слагам лятото- действам с обувки за сърф и се старя да внимавам къде стъпвам, особенно на разсъмване- тогава змиите са мудни и може да не успее да избяга .
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

naskobo написа:
DJONI RINGO написа:Затова и един съвет от мен-за големите шубраци ботушките и смело !D
Много е гот на 30 градуса с гумени ботуши :mrgreen: Анаконди и мамби да има, не ги слагам лятото- действам с обувки за сърф и се старя да внимавам къде стъпвам, особенно на разсъмване- тогава змиите са мудни и може да не успее да избяга .
абе ако газиш още от 6 сутринта ще почнеш да слагаш и още ... не само змиите са филм по реката ... аз си бех преебал колената от стидената вода ситрин ама тфа е друга работа .... за змиите да пусна и аз една история ... преди години под железница едни пичове ловат на моето место слизам гледам змия и му вукам на едния еи змия до тебе ... направо сгъна въдицата у колата и бегаха .... :D бех се научил да ги лова гадините ама не съм виждал доста отдавна иначе веднъж една ми мина през краката и напрао паднах у водата и аз :D :D
П.с как е реката мисля да открия от рилската река нагоре има ли смисал да хода или да ходим да ударим некоя мастика на язовира :D :drinkers:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

naskobo написа:
Наско от ботуши до ботуши има разлика!Моите винаги са с мен! Когато трябва ги обувам само да премина! По добре отличнишката ;)Защото Наско мога да те заведа по места дето не бих помислил ,че ще минеш без ботушите! После е лесно събуваш ги
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

По рилската си е просто загуба на време много е голяма.
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Открих на 24.05 но нали имаше земетресение пресече рибата, и на 25.05 ходих но реката беше мътна но с прувка 3 гр. и свалих на директния последната наставка и я ползвах като щека и хванаха добри мрени. В вито една на пипане нямаше хайвер. В първия ден на копиловци над моста, след обяда беше лудница и хората се разотиваха, може би след земетресението. Рибата се влияе от храна, за бял нямя как да го спуснеш на 1.60 дълбочина , затова само в храната.
Наслука!!!!
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

metoo написа:По рилската си е просто загуба на време много е голяма.
Що бе метка, хората чупат американките, нагоре по течението, по последна информация. Па и аз се гласим да полова малко пъстръвки из Рилска, само да падне малко водата и да се нормализира времето.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

сеч на скобари на мурсалево под моста .... пълнат пликове .... на опашатка .... фанах 2 на бел и бегах .... вече немат пъпки иначе водата е голема
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

prodigy666 написа:сеч на скобари на мурсалево под моста .... пълнат пликове .... на опашатка .... фанах 2 на бел и бегах .... вече немат пъпки иначе водата е голема
Нормално, то миналата седмица като нагазих да си откача един ценен воблер скобрите щяха да ми строшат краката. Ама под сеч, какво имаш предвид, над нормата ли се лови и тъпче?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

кои колко може .... 4 5 10 всичко в пликове нема живарници :( иначе арни парчета 400 500 грама има и по големе
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

prodigy666 написа:сеч на скобари на мурсалево под моста .... пълнат пликове .... на опашатка .... фанах 2 на бел и бегах .... вече немат пъпки иначе водата е голема
Да не се е групирал пак от това гадно време :) ?

На кое жУвотно му викате опашатка?
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

ахах групиран си е верно се едно е зима мани .... опашатка е едно гадно нещо дето го има в мокра свинска кравешка и друг вид тор като гъсеница нещо бело с тънка опашка ... търсехме го при канала на един краварник по рано ... ама повече никога нема да ида да се рова на такива места ! :D само леб за стръф и тва е
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

prodigy666 написа:ахах групиран си е верно се едно е зима мани .... опашатка е едно гадно нещо дето го има в мокра свинска кравешка и друг вид тор като гъсеница нещо бело с тънка опашка ... търсехме го при канала на един краварник по рано ... ама повече никога нема да ида да се рова на такива места ! :D само леб за стръф и тва е
:lol: Мерси. Аз помислих да не е някое речно, но уви. И аз ще си ловим на червей и каквото стане. Хляба нещо ме изнервя и след един час хвърляне на хляб ми заприличва на "опашатка" :lol: .
Между другото ето намерих нещо от подобен форум като нашия за нея, койо се интересува http://aquariumbg.com/forum/akvariumni- ... rabnachno/.

Някой пробвал ли е да се прави трохата за куката със зъмба? При опитите ми за риболов на троха не ме дразни толкова, че пада трохата, колкото слагането и на куката.
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

:D :D просто требва да станеш робот цък цък за една секунда
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

prodigy666 написа::D :D просто требва да станеш робот цък цък за една секунда
Абе пробвал съм го това с робота :D , но цък .... ииии хлебчето ми става на куката като 2 стотинки, а уж гледам да го стисна само на лопатката. Даже някой път издържа три хвърляния :lol: и за това съм решил да пробвам със зъмба. Очакванията не са ми големи де, но знае ли се ....... учим се докато сме живи.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”