Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Защо ходим за риба?
Модератор: dantho.mihov
- Николай Неделков
- учете се от него
Защо ходим за риба?
Защото ! -
сиромах съм , сиромах съм ,
с разширен стомах съм.
Ловим риба на рекичка,
щото крастата ме гъделичка

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Защо ходим за риба?
shekira написа:Когато ходя с приятели се дъвчим в по голямата част от риболова.Дай сега по темата.GODzillata написа:shekira написа:... и интрига
![]()
![]()

Релакс...тотален - физически (независимо от чанча да мъкнеш багаж и т.н.), но най - вече психически.
Мразя да си нося телефона с мен, докато съм за риба...почти винаги ми идва да го удавя!

За мен нищо не може да се сравни с риболова на Дунав...на някой остров за няколко дни...в пъти го предпочитам от почивката на море.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Ходя на риба щото е невероятен кеф, разтоварване, веселба с приятели и също така спорт - спининга си е спорт.
Като се забиеш по брега на реката и неусетно извървяваш няколко километра. Хвърлиш на някоой вир, или на бързей, гледаш водата, природата, па като хванеш и риба - каво по-приятно от това. Хоби, страст, магия, почивка - това е риболова
Наслука колеги.
Като се забиеш по брега на реката и неусетно извървяваш няколко километра. Хвърлиш на някоой вир, или на бързей, гледаш водата, природата, па като хванеш и риба - каво по-приятно от това. Хоби, страст, магия, почивка - това е риболова

Наслука колеги.
На кьоравото врабче Господ му свива гнездото.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
АКО СРЕЩНЕШ ГЛАДЕН ЧОВЕК НЕ,ГО ХРАНИ !А ГО НАУЧИ , КАК ДА СИ НАБАВИ , ХРАНАТА!
Може и да не беше такъв словореда и думите ,но смисъла е същия ,та!!!ако съм гладен, няма, маломерна ,няма, бракониерски начин ,дет що щъка ще го изям!!!!
НО! повтарям,НО при положение че съм сит (не, лордски сит) , имайте предвид и семейството ми де!!! за какво ми е рибата при положение че в България няма риба ,я да си припомнят по вехтите от форума преди години за какви риби е идвало реч , а ? И по какви Бари са ги ловили ,ми то няма рибно ДНК от тогава ,няма, още срещам по тайни ,реки , емайлирани табелки!! "риболова забранен", колко от вас помнят "ЕМАЙЛА" .
А по тези реки рибата отдавна е "Фата Моргана"(за тези които незнаят какво е това , допълвам), ("").
Имам книгата "НА РИБОЛОВ-КЪДЕ?"1983"пътеводител"на издателство П.Берон. Половината реки и водоеми ,ги! , или няма или са отходни канали на нещо си ,а за рибата която е Държала ,ЗАБРАВИ!
Ще взема да я сканирам и да се изумите ! я наздраве !
ААААААААААААА ЗА,какво беше темата ,да бе да ,ходя заради това че съм Човек от племето ,заложено ми е в гена , и ако нямаше рибарски магЪзини ,щях да съм на мода ,БАЗИК! ама ДА!за мое въжделение репликата , "РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ" е вече опОрУчена от един галфон в ефира ,та за тва ХОДЯ ! А НАЗДРАВЕ!

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
GODzillata написа:shekira написа:Когато ходя с приятели се дъвчим в по голямата част от риболова.Дай сега по темата.GODzillata написа:
![]()
![]()
Давам.
Релакс...тотален - физически (независимо от чанча да мъкнеш багаж и т.н.), но най - вече психически.
Мразя да си нося телефона с мен, докато съм за риба...почти винаги ми идва да го удавя!![]()
За мен нищо не може да се сравни с риболова на Дунав...на някой остров за няколко дни...в пъти го предпочитам от почивката на море.
боже каде са тези острови !
умирам за такъв риболов

- GODzillata
alcora написа:боже каде са тези острови !
умирам за такъв риболов)

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- кандидат преподавател
Толкова ми е приятно да ходя за риба,особено в тази планина,че просто не ми се пише по темата.Вече писах,че ако можеше да спра да работя/в смисъл да съм осигурил средства за издръжка на семейството по някакъв начин/,щях постоянно да съм за риба.Накратко-кеф голям.Не съм състезателен тип,по-скоро съм съзерцателен.