Лодка за лов и риболов собствено производство

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Лодка за лов и риболов собствено производство

Мнение от КИРО »

Не знам как да го обесня,затова копирам
Освен носеща, килът има и хидродинамична функция. Той е част от кораба, предназначена да се съпротивлява на дрейфа — страничното отместване на кораба под влияние на вятъра. Той служи и като противотежест, съпротивляваща се на страничното накланяне на кораба.

При страничен или почти насрещен вятър корабът се премества в странична посока. С помощта на кила страничните сили се компенсират и се преобразуват в движение напред.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B8%D0%BB_(%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5" onclick="window.open(this.href);return false;)
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
staklarenko
новобранец
новобранец

Мнение от staklarenko »

КИРО написа:Не знам как да го обесня,затова копирам
Освен носеща, килът има и хидродинамична функция. Той е част от кораба, предназначена да се съпротивлява на дрейфа — страничното отместване на кораба под влияние на вятъра. Той служи и като противотежест, съпротивляваща се на страничното накланяне на кораба.

При страничен или почти насрещен вятър корабът се премества в странична посока. С помощта на кила страничните сили се компенсират и се преобразуват в движение напред.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B8%D0%BB_(%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5" onclick="window.open(this.href);return false;)
Благодаря колега , за сега ще пробвам по този начин и ако имам проблем с вятъра във ветровито време ще сме на бира не на вода :drinkers: . Както съм го направил моя мога да го увелича с около 3 до 5 см ама ме е страх като го качвам на колесара да не се прекърши . За сега моят кил е 5 см дано при лек вятър да нямам проблеми ,като се има в предвид че лодката ще я ползвам само и единствено в язовири . :drinkers:
staklarenko
новобранец
новобранец

Мнение от staklarenko »

Ето макло и от днес
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ивайло Рибаря
новобранец
новобранец

Мнение от Ивайло Рибаря »

успех.харесвам находчивите.
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=44002" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”