Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир "Искър", най-големият язовир в България.
Модератор: sapuna
- jasonsmith
- разбира нещата
Re: Язовир "Искър", най-големият язовир в България.
Евалата Люска, видях на Иво снимките, добре сте си изкаралиlusienn написа:Други въпроси не видях.

ЦИТАТ написа:Стартира нова инициатива за набиране на средства за зарибяване на язовир Искър - най големият в България.
Показвам ви проекта за тениската.
Самите тениски ще можете да купите по няколко различни начина за които ще пишем допълнително от втората половина на следващата седмица.
Всички които имат интерес могат да потърсят страницата на риболовен клуб приятели във феисбук https://www.facebook.com/ribolovenclub. ... ts&fref=ts
и да задават въпроси или да разберат всичко което ги интересува за самото зарибяване.
цитат написа:Здравейте и предварително благодаря на всички за готовноста и съпричастността.
Моля за да не станат дублирания да имате в предвид следното:
Тениски ще се продават от
фейсбук страницата на клуб "Приятели" -https://www.facebook.com/ribolovenclub. ... ts&fref=ts
магазин e-fish - http://www.e-fish.bg/product/3082/tenis ... ateli.html
в избрани риболовни магазини - след 30 този месец ще публикуваме имената и адресите им.
Предварително моля всички които са заявили тениска на някого или някъде да не дублират поръчката си!
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
аз лично съм за. Но не е ли по добре да се помисли как да се запази рибата от бракониерите, дето денонощно мрежат язовира . и лично аз бих приветствал и зарибяване със щука;-)
jasonsmith написа:Евалата Люска, видях на Иво снимките, добре сте си изкаралиlusienn написа:Други въпроси не видях.
Днеска има нови-снимам да има у темата различни.
Иво ловиха тука уклей на плувка.
Днеска беше супер времето-хванах 5 платики,1 сулка,и 4 костура-точно 3 кила общо.
Сулката дребна.
Платиките
В устието се набива риба в клечките,да хвърля хайвер.
Видях големи каракуди,и един шаран над 10 кила да се търкат в плиткажа.
Колегата пита за третата отбивка-пускам инфо за нивото днес там.
От тука се спуска и в дясно е така
Обаче тоя пейзаж ми харесва повече
По дигите къцат каракуди.
Нивото на щърка
Еми това е за сега-за мене е слаб риболов-рибата не е активна.

Риболовци.
Аз лично никога не съм стъпвал на язовира и едва ли някога ще отида. Не практикувам нито тролинг нито кльонк. Всичко което правят колегите и споделям с вас е само една малка част от мащаба на тази акция. Който има желание да помогне ще помогне. Към момента съм участвал в няколко благотворителни акции без дори да съм виждал язовирите. За да има риба във водоемите ни зависи единствено и само от нас. Не посещавам язовир Искър и за това спирам с коментарите по темата.Dimy написа:аз лично съм за. Но не е ли по добре да се помисли как да се запази рибата от бракониерите, дето денонощно мрежат язовира . и лично аз бих приветствал и зарибяване със щука;-)
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
[/quote][/quote]lusienn написа:
Ми как да е активна - хвърля хайвер, но нали трябваше да не гласуваме /то май така и стана/.
Колега, сердечни благодарности за положените усилия. Правиш страхотни репортажи, а аз следя темата с интерес. Пожелавам си, като стигна някой ден до язовира/надявам се да е скоро/ да отговоря по същия начин. Бъди жив и здрав.
+1miro253 написа:Ми как да е активна - хвърля хайвер, но нали трябваше да не гласуваме /то май така и стана/.lusienn написа:
Колега, сердечни благодарности за положените усилия. Правиш страхотни репортажи, а аз следя темата с интерес. Пожелавам си, като стигна някой ден до язовира/надявам се да е скоро/ да отговоря по същия начин. Бъди жив и здрав.
Евала на колегата "lusienn"

Е най после да има зарибяване.Днеска питам Жорката-имали зарибяване.
Има вика ще поръчвам 10-тениски на Пешката,викам добави още 3 към поръчката-15 лв-купуваш тениска,и парите отиват за качествени риби-Сом и Бяла риба.
Та много добре ще се развива темата от тук на там.
Да сме живи и здрави всички участници тука-и Бъдещите,които ще се включат.
Чака се зарибяването.
Мисля че всички ще са доволни,да има риба на най-голямия язовир в България-при това високопланински и с хубава риба.
И близо до София.
Благодаря на Организаторите и спонсорите на зарибяването.
Има вика ще поръчвам 10-тениски на Пешката,викам добави още 3 към поръчката-15 лв-купуваш тениска,и парите отиват за качествени риби-Сом и Бяла риба.
Та много добре ще се развива темата от тук на там.
Да сме живи и здрави всички участници тука-и Бъдещите,които ще се включат.

Чака се зарибяването.
Мисля че всички ще са доволни,да има риба на най-голямия язовир в България-при това високопланински и с хубава риба.
И близо до София.
Благодаря на Организаторите и спонсорите на зарибяването.

Риболовци.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Преди малко си взех фанелките за зарибяването. Много са яки!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- SBANKOV
- ще става разбирач
Е тресни едно селфи де, и снимки от зарибяването.chirusa_bg написа:Преди малко си взех фанелките за зарибяването. Много са яки!
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Елфи няма, само фанелки

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
И аз си закупих тениска за зарибяванета на яз.Искър

Днес нямах много време за риболов ... от 16 часа до към 19 часа на Шипочкият залив ... слабо кълване на жива рибка ... ако бяхме останали с колегата вечерта можеше и да има повече слука.Макар че имаше адски силен вятър и риболов на плувка почти нямаше.
Отсреща екип на Хоби ТВ снимаха филм ... до колкото разбрах били са тук от сутринта и са имали добра слука на фидер и плувка.Каракуди и платики.Може скоро да се очаква филм от язовира.

Днес нямах много време за риболов ... от 16 часа до към 19 часа на Шипочкият залив ... слабо кълване на жива рибка ... ако бяхме останали с колегата вечерта можеше и да има повече слука.Макар че имаше адски силен вятър и риболов на плувка почти нямаше.
Отсреща екип на Хоби ТВ снимаха филм ... до колкото разбрах били са тук от сутринта и са имали добра слука на фидер и плувка.Каракуди и платики.Може скоро да се очаква филм от язовира.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Изключително красиво място за риболов 

Предложение за всички фирмни и собственици на бизнес - изработка на уеб сайт Пловдив от фирма УЕБСО ООД
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
привет на всички колеги. искам да ви питам как мога да купя и аз 2бр. фланелки и да допринеса за този хубав водоем
. поздрави и благодаря предварително.

Успех рибари и риболовци?!
Правиш поръчка тук - http://www.e-fish.bg/product/3082/tenis ... ateli.html" onclick="window.open(this.href);return false;misho kostura 55 написа:привет на всички колеги. искам да ви питам как мога да купя и аз 2бр. фланелки и да допринеса за този хубав водоем. поздрави и благодаря предварително.