Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

субару спешно
Модератор: dantho.mihov
субару спешно
0885769181
Последно промяна от yosifov на Чет Апр 10, 2008 12:52 am, променено общо 1 път.
- петър власев
- разбира нещата
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- CERRUTI
- сериозен играч
Стига бе колеги не се карайте на човека,голяма работа като писал че продава кола...все пак не е писал че има авто къща или че продава 5-6коли!?!?Значи обявата не е комерсиялна!
Аз също съм пускал обява тук като търсех кола,Годзилата също,Ивака и той.....каква е разликата дали търсиш или предлагаш???
Даже аз след малко ще пусна обява за подарък...каде да я пусна?-В "магазин"-а ли????
Аз също съм пускал обява тук като търсех кола,Годзилата също,Ивака и той.....каква е разликата дали търсиш или предлагаш???
Даже аз след малко ще пусна обява за подарък...каде да я пусна?-В "магазин"-а ли????

относно автоборсата няма да коментирам смятам че след 9 години обикаляне на водоемите сьм избрал най-риварската кола предлагам я тук защото не е некаф пасат или голф а е именно кола за риболов. извинете ме за бавните отговори нямам навик да пиша на кир. относно марката exori купих си фидер който ми е 3 преди това плзвах тика на3.9 и мавер 4.5 на120гр но ексори е просто перфектен не сьм от фирмата просто купих и тествах.
yosifov написа:относно автоборсата няма да коментирам смятам че след 9 години обикаляне на водоемите сьм избрал най-риварската кола предлагам я тук защото не е некаф пасат или голф а е именно кола за риболов. извинете ме за бавните отговори нямам навик да пиша на кир. относно марката exori купих си фидер който ми е 3 преди това плзвах тика на3.9 и мавер 4.5 на120гр но ексори е просто перфектен не сьм от фирмата просто купих и тествах.

Пич, явно трудно стопляш, к'во точно не ти стана ясно от това, което съм написал дотук!!!

Колега yosifov, трябва да мине достатъчно време за да е ясно, че си риболовец, а не просто някой, който иска спешно да си продаде колата! Ако разгледаш по-подробно форума, сигурно ще забележиш, че има подфорум "Магазин naRiba.com", в който можеш да пуснеш подобна обява, ако разбира се модератора няма нищо против!