Болонезе Тика

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Ribarcheto91
новобранец
новобранец

Болонезе Тика

Мнение от Ribarcheto91 »

Какво болонезе Тика ми препоръчвате. Ловя с плувки от 1.5 грама до 5 грама. На дистанция до 35 метра най много .Всички насоки ще са ми от полза! Поздрави
Аватар
batvanko1
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Болонезе Тика

Мнение от batvanko1 »

Тика Сигнал 5м. Разкошна пръчка, параболичен строй, акция 2-25, тегло около 160гр.
Рибата винаги е била активна или вчера или днес, но на друго място.
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от tamihal »

Предполагам става въпрос за 6 метровите модели...защото при 5 метровите, теглото и дебелината на бланката, не са от особенно значение...всички са под 200 гр.
4 модела, ми допадат лично...аз ловя с два от тях.
Swing & Powerful- много леки и доста меки, уникално удоволствие от риболова...
Signal § Standart - по-твърди и също така изключително леки...страхотни пръчки.
Тechnium(Tech). Също много добра пръчка....стегната и пъргава, но сякаш е с по-дебела бланка в основата, и не ми допада.
Wonder на 6 метра натежава и според мен, след 3-4 часа риболов и непрекъснато презамятане, става трудно, даже мъчително.
Трудно би се избрала такава въдица, без да се подържи и поклати...всички модели да много хубави и стойностни пръчки, но изборът е строго индивидуален. :)
Всичко горе написано, е според моите представи и разбирания и не ангажирам никой, с мението си... :drinkers:
Последно промяна от tamihal на Вто Юни 03, 2014 9:45 am, променено общо 2 пъти.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Дилян
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дилян »

Ами зависи какво и къде ще ловиш.
И каква дължина ти трябва
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Ribarcheto91 написа:Какво болонезе Тика ми препоръчвате. Ловя с плувки от 1.5 грама до 5 грама. На дистанция до 35 метра най много .Всички насоки ще са ми от полза! Поздрави
Колега, много малко информация си дал за да те насочим. Кажи къде основно мислиш да ловиш с нея и горе долу за какви риби ходиш. Дистанция 35 метра, но на река или язовир. Има голяма разлика. Масово ловиш риби по 200-300 грама или по кило, две, три? Дай някакви насоки. Още повече, че за моделите на Тика има толкова много изписано по форума, че само трябва да напишеш "Тика" или "Боло" в търсачката и ще четеш два дни без да спреш и няма да прочетеш много по-различни неща, които отново ще напишат колегите в твоята тема. Поздрави и успех с избора.
Ribarcheto91
новобранец
новобранец

Мнение от Ribarcheto91 »

Ми ще ловя риби до кило и половина по реките на дистанция както казах до 30 метра .не сам решил дали да бъде 5 или 6 досега сам пипал само Tica wonder 5 m и ми хареса затова питам за другите модели . Сигнал ми харесва като характеристики но не сам я държал
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Според мен 5 метра ще ти е къса. Уондъра за мен си е жив колец. Много е мощна. Според мен за такива риби ще убива удоволствието от риболова, а и с плувки от 1,5 до 3 грама ще е неприятен и труден контрола. Абе направо разгледай Тика Арес и ако ти е по джоба взимай една шестица. Това е моя съвет. Успех.
s.krystev
новобранец
новобранец

Мнение от s.krystev »

За река ти препоръчвам Tica Wonder 6 метра- ползлвам такава от година и мога да кажа че това е въдицата за река. Много здрава и стегната пръчка,а колкото до тежестта това че след 2, 3 часа няма да можеш да я държиш вече са пълни глупости! Ловя си цял ден без проблем! На река никога не знаеш каква риба ще ти дойде за това ти трябва по стегната пръчка. За сега най-големия ми улов с нея е мряна 3.100кг. на Огоста и то в силно течение и пръчката се справи перфектно ! Ако искаш истинско болонезе-Wonder 6м. e твоята въдица. Успех с избора!
ivo_stoev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ivo_stoev »

Като 4ете6 мненията не ти остава друго май май освен да вземе6 от вси4ки по една.Освен спама да ти кажа аз съм с Powerful ,уникална ,но за по-дале4ни дистанций,каквито ти иска6 не ти я препоръ4вам
Ribarcheto91
новобранец
новобранец

Мнение от Ribarcheto91 »

благодаря много най вече се интересувах от wonder,signal,ares
ionko_terziev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ionko_terziev »

Не изключвай и инспират и стандарт..Ако имаш възможност разгледай и тях а и Мило в момента имат много добри цени..
sht
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sht »

На 35 метра ще замяташ или ще изтичаш?
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

sht написа:На 35 метра ще замяташ или ще изтичаш?
Най-вероятно ще изтича , но това е огромна дистанция - едва ли ще може да си вижда антената на плувката :idea:
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
geniss
новобранец
новобранец

Мнение от geniss »

ARES!Имам го и е удоволствие!
Аватар
batvanko1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batvanko1 »

ionko_terziev написа:Не изключвай и инспират и стандарт..Ако имаш възможност разгледай и тях а и Мило в момента имат много добри цени..
В "МилоБг" нещо не успявам да открия Тика ? http://www.milobg.com/index.php?route=p ... path=49_21" onclick="window.open(this.href);return false;
Рибата винаги е била активна или вчера или днес, но на друго място.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на болонезе”