Съвет за пръчка за начинаещ

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Съвет за пръчка за начинаещ

Мнение от С.Върбанов »

Според парите и пръчката :idea: Не очаквай за 20лв да вземеш нещо , което да върши чудеса :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

Взе ли вече решение кое ще е ? Ако не си мога да предложа нещо на сносни пари, но с малко кофти транспортна дължина http://www.masterfishing.bg/product/149 ... piece.html" onclick="window.open(this.href);return false; - 170см транспортна при 3.30 дължина, но тази пръчка за тези по-малко от 70 лева (с отстъпката) е нещо разкошно за риболов. Казвам го защото я имам във вариант 3.60 и определено никога няма да продам тази пръчка, колкото и други да купя.
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
bisirak0v1
новобранец
новобранец

Мнение от bisirak0v1 »

Не съм купил нищо Още не са ми превели парите :D иначе из форума четох някъде съвет че е по-добре abyss 3-pieces
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Мавъра Абис е добра пръчка-струва си всяка стотинка...........хич не се колебай.
danchev
новобранец
новобранец

Мнение от danchev »

пич не съм с много опит във фидер риболова но ако се колебаеш дали е твоя вид риболов и искаш да пробваш си вземи нещо не толкова скъпо за да видиш за какво иде реч пък ако те заинтригува тогава събирай парици за нещо класно.аз бях в тази дилема миналата година и исках докато чакам удар на шаранджийките да се занимавам с активен риболов какъвто е фидер риболова. обиколих местните магазини и се нагледах на модели и цени и като поразмислих малко не бях сигурен в това какво ми предстои като емоции и реших да пробвам с по-бюджетна пръчка.взех си тази http://akvasport.com/product/6786/kompl ... r-360.html" onclick="window.open(this.href);return false; като сайта е за да видиш модела не за друго и да ти кажа честно плюсовете за мен са повече от минусите спрямо тази пръчка.недостатък е малко по-голямото и тегло иначе другите неща според мен доста се доближават до малко по-скъпите вариянти до към 100лв.знам че тук има хора които с това си вадят хляба и ще ми оспорват мнението но държах и скъпи фидери и този и смятам че като за начало си е добър старт.късмет и пиши като вземеш нещо да ти честитим ;).поздрави
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”