Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
За нашенци ще преведа и втория стих....."Уиски ривър донт рън драй....."сиреч Реката от уиски не върви на сухо..
..иска си и мезе...
малеей....как върви тогава...таз река, ....и кой знае повече английски от мен...

..иска си и мезе...

малеей....как върви тогава...таз река, ....и кой знае повече английски от мен...

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

Аве Бокаааа ти си голем пъпеш майBokata77 написа: ......излезеш от сомската криза дет те е налегнала последното десетилиетие

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Там си е той там,той си е господар в неговата територия,само тая година два пъти го виждам-за четири ходения.Много е голем мамка му-дано да клъвне някой ден на мойта въдицаBokata77 написа: ще се задоволявам с разказите на Тоцката за митичния

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Ему....има и една по по-добра песен за теб:
Казва се "Лоши Кости" - някой да знае повече английски от мен.,..
Ние сме по-лоши до костите дори....
.
Казва се "Лоши Кости" - някой да знае повече английски от мен.,..

Ние сме по-лоши до костите дори....

.

Понеже някои от вас си казват на какви тактики ще заложат за риболов на сом с кльонк,ето и на мен какво ми роди кратуната
малките ми шеранчета станали големи
изядоха ми раците охлювчетата и по малките рибки
а за тях самите аквариума е вече малък
е.... това е следващата ми стръв за мустакатия
понеже всички казвате че сома е много любопитен ще пробвам и ще видя какво ще стане
Традиционно коите (шаранчетата) си ги купувам малки-и като пораснат достатъчно за да не могат да се завъртят вече в аквариума ги пускам в Цонево и си купувам отново малки
а сегашните ми са около 20см. и кусур
ще ги пробвам нежно ободени-и ако не се получи нищо -да заминават в язовира по живо по здраво.От сега ви казвам,Ако след години на някой му изпадне ченето когато извади голям и шарен шаран в различни цветове от яз.Цонево
да знаете че аз съм им Таткото
https://www.youtube.com/watch?v=SuYHXA6 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;

- Don4o_62
- учете се от него
и аз на времето се канех да пробвам с едни червени каракуди от един гьол,ама а тоя месец а тая год. и отидоха по аквариумите по Сф. - ко
обраха ги за норматив
,та Тоци пробвай барем ти, да го видим да не иска кармъзъ жива стръв 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Тоцка видно е ,че ти е трудно дори и стръв да си набавиш еми си отглеждаш
по ряката има една поговорка:Слабия зарибява ,силния лови!Та с две думи .....кефиш
Забравих да ти кажа да помолиш човека на ТИ с анггилизкия
да ти преведе ..."нахуйни ......нахуйнари" 

Абе Тролчо
що ни спестяваш инфо от Жребеца
,че при визитацията на бат Славее на бивакати е замирисало на "Маминко....я съм се посрал"
...недей да скромничиш дееее
както даваш инфо за вървежните толупи на дръцъне давай и онлайн визитации 

Таман ще свършат дъждовете и ще почнат мачовете в Бразилия от 12-ти... 

Сома в устието на Ивайлов Град още не е пуснал хайвера,ужас,Дееба и некомпетентната яра,ше съсипе цела една
едногодишна популация,мое мнение е че откриването требваше да е от 15 за всички язовири,гибелта тая година нема да се усети,но през следващите години.
едногодишна популация,мое мнение е че откриването требваше да е от 15 за всички язовири,гибелта тая година нема да се усети,но през следващите години.
Верно е че рибата не сие хвърлила хайвер все още,явно е рано още или е от времето.Малки бели по 25 -35 см.
Кофти работа и при тия дъждове, централите работят постоянно...и все студена вода идва...

-
- учете се от него
- Обратна връзка:

Тази птичка ще бъде изядена много скоро,просто нема шанс да оцелее по тия географски ширини!

....
Тази късата пръчка ми ареса, ама не знам ква е, май като на Янича...
А и това на плувка все се каня да го пробвам, ама като си взема по-голяма лодка, че на тая не мога да смогвам...

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Яд ме,че бат Ицо-Ботю на 28години си зарязва убавата жена и невръстната дъщеричка Иванка на 40дена и тръгва от Букурещ към България през Дуная/поздрави на Боката-77набор
/за да бъде убит от свой другар/мръсник и предател/ и до ден-днешен след 128години не му знаем гроба,да му се преклоня за стореното и да го укоря за грешката,която е направил!
Жал ми също,че от него не е останала кръв и единственото му дете Иванка я погубват лекарите след операция на "синя пъпка"=антракс!Яд ме е,че са дали от Народното Събрание некаква мижава социална помощ на вдовицата на Христо Ботьова-Венета и всички нейни молби за увеличаване са пренебрегнати от депутатите,а представете си сама жена с две деца/второто не е на Ботю,а е от първия брак на Венета-момче-Димитър/,да ги гледа с мизерна държавна пенсия,а тя е безработна!Та не ви ли напомня за днешното време,когато истинските и достойните хора мизерстват,а маскарите са благопомазани?
Така е било преди 100години и Държавата се е подиграла с всеки достоен мъж,който и се е отдал за нищо,само за споменаването на един ден в годината-кофти тръпка и доста лицемерно отношение!
Та на 2-ри юни нема кво да се празнува,само може да ни е яд,как са си заминали за нищо читави българи притежаващи чест и достойнство,които в днешно време и с лупа трудно се намират у човеците!