Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

За нашенци ще преведа и втория стих....."Уиски ривър донт рън драй....."сиреч Реката от уиски не върви на сухо.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
..иска си и мезе... :wink:
малеей....как върви тогава...таз река, ....и кой знае повече английски от мен... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Bokata77 написа: ......излезеш от сомската криза дет те е налегнала последното десетилиетие :mrgreen:
Аве Бокаааа ти си голем пъпеш май :lol: от началото на годината имам над десет сомета бре :twisted: от едно до осем кила :rolleyes: и снимките си гледал :finga: но са от брега :evil: На кльонк и тролинг :lol: верно-нещо не ме иска сома :( :? На кльонка само ги вдигам,на тролинг :( малки воблери (9см.) малки бели -големи воблери (над 12-13см.) големи бели,сома ме мрази :rolleyes: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Bokata77 написа: ще се задоволявам с разказите на Тоцката за митичния :rolleyes:
Там си е той там,той си е господар в неговата територия,само тая година два пъти го виждам-за четири ходения.Много е голем мамка му-дано да клъвне някой ден на мойта въдица :rolleyes: :lol:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ему....има и една по по-добра песен за теб:
Казва се "Лоши Кости" - някой да знае повече английски от мен.,.. :lol: :lol: :lol:

Ние сме по-лоши до костите дори.... :lol: :lol: :mrgreen:

.
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Понеже някои от вас си казват на какви тактики ще заложат за риболов на сом с кльонк,ето и на мен какво ми роди кратуната :lol: малките ми шеранчета станали големи :lol: изядоха ми раците охлювчетата и по малките рибки :twisted: а за тях самите аквариума е вече малък :lol: :lol: е.... това е следващата ми стръв за мустакатия :rolleyes: понеже всички казвате че сома е много любопитен ще пробвам и ще видя какво ще стане :rolleyes: :lol: Традиционно коите (шаранчетата) си ги купувам малки-и като пораснат достатъчно за да не могат да се завъртят вече в аквариума ги пускам в Цонево и си купувам отново малки :lol: а сегашните ми са около 20см. и кусур :mrgreen: ще ги пробвам нежно ободени-и ако не се получи нищо -да заминават в язовира по живо по здраво.От сега ви казвам,Ако след години на някой му изпадне ченето когато извади голям и шарен шаран в различни цветове от яз.Цонево :lol: да знаете че аз съм им Таткото :lol: :drinkers: https://www.youtube.com/watch?v=SuYHXA6 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

и аз на времето се канех да пробвам с едни червени каракуди от един гьол,ама а тоя месец а тая год. и отидоха по аквариумите по Сф. - ко :lol: обраха ги за норматив :wink: ,та Тоци пробвай барем ти, да го видим да не иска кармъзъ жива стръв :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Тоцка видно е ,че ти е трудно дори и стръв да си набавиш еми си отглеждаш :lol: по ряката има една поговорка:Слабия зарибява ,силния лови!Та с две думи .....кефиш :mrgreen:Забравих да ти кажа да помолиш човека на ТИ с анггилизкия :rolleyes: да ти преведе ..."нахуйни ......нахуйнари" :drinkers:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Абе Тролчо :rolleyes: що ни спестяваш инфо от Жребеца :mrgreen: ,че при визитацията на бат Славее на бивакати е замирисало на "Маминко....я съм се посрал" :lol: ...недей да скромничиш дееее :ANAL: както даваш инфо за вървежните толупи на дръцъне давай и онлайн визитации :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Таман ще свършат дъждовете и ще почнат мачовете в Бразилия от 12-ти... :lol:
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Сома в устието на Ивайлов Град още не е пуснал хайвера,ужас,Дееба и некомпетентната яра,ше съсипе цела една
едногодишна популация,мое мнение е че откриването требваше да е от 15 за всички язовири,гибелта тая година нема да се усети,но през следващите години.
lubozet
новобранец
новобранец

Мнение от lubozet »

Верно е че рибата не сие хвърлила хайвер все още,явно е рано още или е от времето.Малки бели по 25 -35 см.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Кофти работа и при тия дъждове, централите работят постоянно...и все студена вода идва...
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Тази птичка ще бъде изядена много скоро,просто нема шанс да оцелее по тия географски ширини! :wink: Още повече,че преди Седмица моята Руска котка се окоти за първи път и къде видят Ему,ще бъде изяден на мига тоя пуяк! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Та тая птичка я пиши умрела или бегала,както и тъпия му форум дет след изгонването ни е умрелчо и при Статистиката тук винаги за влезли двойно повече спрямо оня комунистически форум! :wink: Та сега са шаш и паника там и търсят промени,но кат си тъп никоя промяна не може да ти помогне! :cry: :oops: Сори,бате! :mrgreen: Та наздраве бат Ицо,немах Нет а исках да ви разкажа за батьо ви Ботю/жена му Венета така му е викала на галено/ и неговата Саможертва,която сега ми изглежда безмислена и ме трови отвътре,че се е прецакал за лайнари и педали! :cry: :cry: :cry:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

:D :lol: :axe: ...имах да си връщам, че някъде мярна нещо..за мен писано. :wink:
....
Тази късата пръчка ми ареса, ама не знам ква е, май като на Янича...

А и това на плувка все се каня да го пробвам, ама като си взема по-голяма лодка, че на тая не мога да смогвам... :lol:

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Яд ме,че бат Ицо-Ботю на 28години си зарязва убавата жена и невръстната дъщеричка Иванка на 40дена и тръгва от Букурещ към България през Дуная/поздрави на Боката-77набор :mrgreen: /за да бъде убит от свой другар/мръсник и предател/ и до ден-днешен след 128години не му знаем гроба,да му се преклоня за стореното и да го укоря за грешката,която е направил! :cry: Жал ми също,че от него не е останала кръв и единственото му дете Иванка я погубват лекарите след операция на "синя пъпка"=антракс!Яд ме е,че са дали от Народното Събрание некаква мижава социална помощ на вдовицата на Христо Ботьова-Венета и всички нейни молби за увеличаване са пренебрегнати от депутатите,а представете си сама жена с две деца/второто не е на Ботю,а е от първия брак на Венета-момче-Димитър/,да ги гледа с мизерна държавна пенсия,а тя е безработна!Та не ви ли напомня за днешното време,когато истинските и достойните хора мизерстват,а маскарите са благопомазани? :rolleyes: Така е било преди 100години и Държавата се е подиграла с всеки достоен мъж,който и се е отдал за нищо,само за споменаването на един ден в годината-кофти тръпка и доста лицемерно отношение! :cry: Та на 2-ри юни нема кво да се празнува,само може да ни е яд,как са си заминали за нищо читави българи притежаващи чест и достойнство,които в днешно време и с лупа трудно се намират у човеците! :oops: :cry: :drinkers:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”