Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
- germana74
- ще става разбирач
Re: Сафрид 2014
Здравейте и от мен! Искам да изкажа и моята възхвала към един истински човек, който разполага с уникално чувство и усет към морския риболов! Има и уникален пръст в изработката на изкуствени примамки и бере много риби!
Та, това от мен от сърце за... Дятка!!! Жив и здрав да си братле и всички любими хора около теб! Това ми беше на душата и на устата и си го казах
Бахси, рядко ме трогва така човек! Поздрави мой и успехи!

Та, това от мен от сърце за... Дятка!!! Жив и здрав да си братле и всички любими хора около теб! Това ми беше на душата и на устата и си го казах

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
Ми благодаря за милите думи.И аз се радвам че познавам толкова много добри и стойностни хора ,покрай тоя риболов.Ми днес пак ги понабрах ,кво да правя.Тръпка ми е този риболов и всичко давам за него.Ма и му слугувам ,признавам си.Понякога си иска да правиш експерименти и да кривваш от традиционните методи.Ето това надърпах днес. Не знам колко килограма са ,ма едвам носех хладилната чанта .Утре жената като я прибере във фризера ще знам с точност.

Желая на всички да се прибирате от риболов с толкова риба .Може и повече ,разбира се.

Желая на всички да се прибирате от риболов с толкова риба .Може и повече ,разбира се.

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Дядо Иван написа:Аз вчера дръпнах малко ........
![]()
В повечето случаи съм казвал ,че чепаретата нямат кой знае какво значение ,но вчера определено рибата избираше и то МНОГО. ......
ARMANIO написа:Да бе да, оди ги разправяй на некой друг ..........Дядо Иван написа:... чепаретата нямат кой знае какво значение.....
п.п. И пак ти казвам - освен оченцата започни да правиш и ръчички, барем куките сами да хващат рибите![]()
![]()
![]()
![]()
Прав е колегата ARMANIO, ама много е прав.
А ето и резултата, от новия вид чепаре - с ръчички де .
Какво да кажа.Дядо Иван написа:......Понякога си иска да правиш експерименти и да кривваш от традиционните методи.Ето това надърпах днес. .........
Господ му дал талант да хваща риба, ...... но пък иначе е грозен и луТ.

- rikitikitavi
- разбира нещата
А пък какво страхотно кафе черпиliubak написа:[.............
Какво да кажа.
Господ му дал талант да хваща риба, ...... но пък иначе е грозен и луТ.
![]()

Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Айде айде не бъдете чак такива педанти, ма и не се сърдете като хората до вас хващат пък вие гледате.
Митак - Добрия, приятелю, не мога и да си помисля да се подигравам на човек с такова огромно сърце, също както и на другите като ВАС, които имате нервите и ДАРБАТА да правите чепарета. Единствено и само мога да ви засвидетелствам моя РЕСПЕКТ.
Митак - Добрия, приятелю, не мога и да си помисля да се подигравам на човек с такова огромно сърце, също както и на другите като ВАС, които имате нервите и ДАРБАТА да правите чепарета. Единствено и само мога да ви засвидетелствам моя РЕСПЕКТ.
- germana74
- ще става разбирач
За съжаление тази пролет сафрида, не мина из нашите мерии
Много исках да си направя кефа, но здраве да е!
Лекичко благородно завиждам на колегите от севера
шегувам се аверчета, дърпайте ги здраво! При нас се чу, че вчера са вземали по-някое килце на Зехтин Борун на новия мидарник но
Поздрави!

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
Само да уточня, че темата за сафрид от лодка е друга.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
Бъзиках се бре,знам че няма да се подиграваш на адаша сиARMANIO написа:Айде айде не бъдете чак такива педанти, ма и не се сърдете като хората до вас хващат пък вие гледате.

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- radoadvokat
- ще става разбирач
Без да се заяждам, но темата е "Сафрид 2014" и никъде не е уточнено дали е от лодка или от брега. А и в случая с на дядо "броениците" се лови добре и от суша и в морето.miroki написа:Само да уточня, че темата за сафрид от лодка е друга.
Поздрав

Ногу зехме да го фалиме Дъртия, не мой смогна да прави подаръци
Това си е чист спам, ако модераторите сметнат за добре да чистят

Това си е чист спам, ако модераторите сметнат за добре да чистят

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
От де си сигурен за в морето бре?radoadvokat написа: и от суша и в морето.
Поздрав

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- 1000n
- разбира нещата
След като се говори за експерименти,
за жълти, златни или златисти куки,
за куки с оченца и т.н.,
то някой опитал ли се е да направи поне един експеримент от рода на:
Едно чепаре, в което се редуват една златиста кука, една сребриста, отново златиста и отново сребриста и т.н.,
като всичко друго коса, пера, ламета и т.н. да са еднакви, така, че единствената разлика между куките да е, че
едните са златисти, а другите сребристи.
Ако някой е провел подобен експеримент и на златистите куки се хваща повече риба,
то тогава бих се съгласил, че златистите куки са по-ефективни и по-резултатни от сребристите,
но ако това не е направено, то моите уважения,
но кофи с риба се хващат и със сребристи куки, така, че причината може да са
ламетата или цвета на косата и т.н., но едва ли е само и единствено цвета на куките.
Същото искам да кажа и за куките с оченца - ако някой е пробвал да лови с чепаре,
при което половината куки са с оченца, а другата без оченца
и е хващал повече риба на бидемите с оченца
ще се съглася, че рисуването на оченца играе важна роля при броя уловени риби,
но ако подобен експеримент никой никога не е провел, то съжалявам, но
не мога да се съглася, че тези оченца правят кофите пълни със сафрид!
Наслука на всички!
за жълти, златни или златисти куки,
за куки с оченца и т.н.,
то някой опитал ли се е да направи поне един експеримент от рода на:
Едно чепаре, в което се редуват една златиста кука, една сребриста, отново златиста и отново сребриста и т.н.,
като всичко друго коса, пера, ламета и т.н. да са еднакви, така, че единствената разлика между куките да е, че
едните са златисти, а другите сребристи.
Ако някой е провел подобен експеримент и на златистите куки се хваща повече риба,
то тогава бих се съгласил, че златистите куки са по-ефективни и по-резултатни от сребристите,
но ако това не е направено, то моите уважения,
но кофи с риба се хващат и със сребристи куки, така, че причината може да са
ламетата или цвета на косата и т.н., но едва ли е само и единствено цвета на куките.

Същото искам да кажа и за куките с оченца - ако някой е пробвал да лови с чепаре,
при което половината куки са с оченца, а другата без оченца
и е хващал повече риба на бидемите с оченца
ще се съглася, че рисуването на оченца играе важна роля при броя уловени риби,
но ако подобен експеримент никой никога не е провел, то съжалявам, но
не мога да се съглася, че тези оченца правят кофите пълни със сафрид!

Наслука на всички!

- Моряка
- кандидат преподавател
Милене, смени си ника, от 1000n на Тома Неверний1000n написа:След като се говори за експерименти,

А сега де? 

Мислиш ли че някой ще почне да прави експерименти точно по твоя начин,щото видиш ли ти на наш Милен трябвало да му се докаже че има разлика.Кой си ти и въобще,някой ще седне да ти доказва каквото и да е (видяхме те колко си рибар)1000n написа: то съжалявам, но не мога да се съглася, че тези оченца правят кофите пълни със сафрид!
Мислехме че ще си поне половин година по тих от водата(след наградата)ама ти след 3 дена почна пак с глупостите си
п.п. и все пак има разлика в цвета на куките пък който не вярва да си прави експерименти каквито си ще

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

А темата "С лодка в морето 2014 - сафрид"
за чий е?
Така се нахвърля информацията в две теми.
Предложение за тази, да се допълни "от брега", за да няма объркваници.
И успешен сезон на всички.
за чий е?
Така се нахвърля информацията в две теми.
Предложение за тази, да се допълни "от брега", за да няма объркваници.
И успешен сезон на всички.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net