Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- crazybot
- фен клуб-скобар
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Защо не го попита като е по-добре на Плажа защо не е отишъл тамkostura_24 написа:Днеска докато бях на Патичарника имаше един дядо който нищо не беше хванал и го питах за Световрачене "Плажа" дали има нещо и каза че било много по - добре от патичарника та може ли някой да потвърди това инфо?Какво може да се хване на кариерата на Световрачене.

- kostura_24
- ще става разбирач
Днеска отидох на Плажа имаше двама колеги и скубеха дребни червеноперки и слънчаци ..crazybot написа:Защо не го попита като е по-добре на Плажа защо не е отишъл тамkostura_24 написа:Днеска докато бях на Патичарника имаше един дядо който нищо не беше хванал и го питах за Световрачене "Плажа" дали има нещо и каза че било много по - добре от патичарника та може ли някой да потвърди това инфо?Какво може да се хване на кариерата на Световрачене.Там по Световрачене и Негован е винаги така, ако не кълве на единия гьол, другия е по-дашен, а рибата навсякъде я няма

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

-
- научил се да хвърля
Относно спининга, на Чепинци в неделя не видях никой да върти-само плувкаджии. До към обяд двама колеги тролеха, но се отказаха. Явно освен тен друго не хванаха. На реката зад дигата-1 уклей на плувка и една кротушка на подвижна тежест /и двете на бял/. Реката е поспаднала, но още е замътена. 

- kostura_24
- ще става разбирач
Тая река вече не става .. мътна като боза много бърза и преди да направят корекцията преди години имаше много повече вирове и риба .. не си губете времето по лесновска.lazo65 написа:Относно спининга, на Чепинци в неделя не видях никой да върти-само плувкаджии. До към обяд двама колеги тролеха, но се отказаха. Явно освен тен друго не хванаха. На реката зад дигата-1 уклей на плувка и една кротушка на подвижна тежест /и двете на бял/. Реката е поспаднала, но още е замътена.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

тия дни някои някъде да е ходил
че да сподели
че да сподели
-
- научил се да хвърля
Вчера на Суходол бяхме с едно приятелче. От 9 до 5 хванахме няколко червеноперки, 1 пъстърва и дребни костурчета. Колегите до нас хванаха шарани и каракуди на фидер, но за жалост ние не бяхме подготвени. За пореден път се нагледах на арендаторските номера. Видя се, че върви що-годе приличен риболов и веднага последва спускане на водата на язовира поне с половин метър за времето, в което бяхме там. След като започнаха да го спускат рибата изчезна, нямахме дори пипане от 12 на обед до 5. Изводите са за вас. Разочарован съм от отвратителната политика на всички арендатори, надали ще повторя там.
Само се замисли от къде идва тази червеноперка или бабушка.Преди време Патичарника,сега някой друг гьол............да не говорим какво блато е там.chelebiev написа:Вчера на Суходол бяхме с едно приятелче. От 9 до 5 хванахме няколко червеноперки, 1 пъстърва и дребни костурчета. Колегите до нас хванаха шарани и каракуди на фидер, но за жалост ние не бяхме подготвени. За пореден път се нагледах на арендаторските номера. Видя се, че върви що-годе приличен риболов и веднага последва спускане на водата на язовира поне с половин метър за времето, в което бяхме там. След като започнаха да го спускат рибата изчезна, нямахме дори пипане от 12 на обед до 5. Изводите са за вас. Разочарован съм от отвратителната политика на всички арендатори, надали ще повторя там.
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Събота на чепинци 15 уклея и 3 костура ,после на реката (искър),2 клена 25 и 30 см.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
Някакво инфо за каракуда или нещо друго на Богров .. ?
-
- научил се да хвърля
Някакво инфо за щуката на Челопечене налита ли на изкуствени примамки?
- pac_master_boy
- новобранец
Вчера бях на 777. За мое съжаление излета беше безрезултатен. Видях да се изкарва една единствена риба около мен. Може и да е имало слука в другия край на водоема, но нямах видимост.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Не мога да разбера колегите с ходенето по тези платени гьолове.Те не ги поддържаха с риба през забраната,та сега когато е разрешено на всякъде.Минавам всеки ден покрай Суходол,няма ги тези хора като преди.А относно водата и спадането,язовира въпреки че е под аренда,е под контрола на Столична община,видяхте до къде стигна водата ,не се виждаха беседките.С оглед на безопасност ги задължават да поддържат свободен обем,очакват се още валежи.
Всичко може,но не всеки го можe.

на 01.05.2014 бях на седмиците 777 с един приятел но юремето беше много гадно и хюанахме само 4-5 каракуди и много костурчета демек много слабо за платен водоем!
Някой с прясно инфо за Веринско?
Колеги, има ли някой информация какво е положението на Мало Бучино, дали има шаранчета?