Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Дунав-всичко за и по реката
ESOXPIKE написа:Вчера три скобарчета и един косак за 8 часа.
Дано и след пълното избистряне да не е такова капо ужас !!!!
Между другото си има 1м. спад надолу там на стълбите на 120 бях и водата не е с цвят на 3 в 1 ако се оголи долу площадката която изляха да може да се ходи по нея и да се избистри водата ще излезне добра риба според мен.
Там миналата година при ниво на стълбичките на въпросната площадка излизаше до 8 кг. скобар на ден имам предвид като изчистен и като бройка във времето от 6 часа след работа до 8.После ти писваше да чистиш рибоци скобарджийте посяха успех тогава радвам се за тях дано има радост за тях и тази година но да видим кво ни е донесла реката след разбиването на диги на разни водни съоръжения по пътя си.
много скобар ловиш ,колега.
абе то с 8 кила скобар можеш да се задавиш бе, как го ядете тоз скобар , той за ядене не става , пускайте го обратно да има кво да се лови
- pikata
- научил се да хвърля
То и за свинското някой ще кажат абе това как го ядете бре не ви ли е гадно ,тежко
така че и скобара се яде какво му е,чистиш пържиш,чоплиш и си похапваш.А това че колегата е хванал 8кг. нищо чудно миналата година имаше доста едри скобари.

- ESOXPIKE
- научил се да хвърля
Имам си едно приятелче Киро той е по скобара и с него ходим да цъкам когато няма къкво друго да се лови вчера следобяд към 4 часа поцъкахме там на тераската на баба вида един удар и то беше качествен едър скобар но гадното е,че понякога куката им къса устенцата и те се измъкват предвидно нудобната позиция за вадене.
ESOXPIKE написа:Вчера три скобарчета и един косак за 8 часа.
Между другото си има 1м. спад надолу там на стълбите на 120 бях и водата не е с цвят на 3 в 1 ако се оголи долу площадката която изляха да може да се ходи по нея и да се избистри водата ще излезне добра риба според мен.
Там миналата година при ниво на стълбичките на въпросната площадка излизаше до 8 кг. скобар на ден имам предвид като изчистен и като бройка във времето от 6 часа след работа до 8.После ти писваше да чистиш рибоци скобарджийте посяха успех тогава радвам се за тях дано има радост за тях и тази година но да видим кво ни е донесла реката след разбиването на диги на разни водни съоръжения по пътя си.
Егати месарите.В моя билет на гърба пише че мога да задържа до 3 килограма риба на излет.А в твоя сигурно нещо по различно А?
8 килограма-след като я изчисти да не би да я пусна обратно да плува?Продължавай да си се радваш ....
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
Аз се чудя къде изчезна скобара....
Ти си виновника колега...
как може... 8кг и то изчистен 

Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
- pikata
- научил се да хвърля
Я кажи колега какво значи месар и какво общо има това с рибата,лова си два килограма риба изпържвам я и я изяждам всичката на едно ядене,и това за 3-те кг. е какво толкова,аз днес имам примерно два излета,един до обяд и един след обяд на единия 3 кг. и на другия 3 кг. и вкъщи имам цели 6 кг. ама с главите.elbosi написа:ESOXPIKE написа:Вчера три скобарчета и един косак за 8 часа.
Егати месарите.В моя билет на гърба пише че мога да задържа до 3 килограма риба на излет.А в твоя сигурно нещо по различно А?
8 килограма-след като я изчисти да не би да я пусна обратно да плува?Продължавай да си се радваш ....

- краси12345678
- ще става разбирач
Дневната норма колега pikata е 3 кг. риба. Не си мисли че ако смяташ всеки час като отделен излет ще имаш право да вземеш 30кг. Риба 

Който нож вади сам пада в него.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Забравил си да добавиш, че всяко съвпадение с действителни лица и събития е напълно случайно!ESOXPIKE написа:Имам си едно приятелче Киро той е по скобара....

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- io6kata
- вече хвърля и на тежко
GODzillata написа:Забравил си да добавиш, че всяко съвпадение с действителни лица и събития е напълно случайно!ESOXPIKE написа:Имам си едно приятелче Киро той е по скобара....
Какво викаш ти за 8 кила няма и да идеш до реката

- ESOXPIKE
- научил се да хвърля
Общо взето сме 3 ма Красимир,Кирил и моя милост като разделиш количеството на 3 мата души и сме съвсем в нормата кой колко да прибере като аз не обичам да се занимавам да чистя изобщо.Да ви кажа не,че е нещо тая риба аз я давам на някои кой му се занимава да пържи такова нещо с толкоз костици вътре в него.Извинявам се за съвпаденията по имена с моя съсед чичо Киро GODZILLA !!!!!!
Скобара е активен сега докато е висока водата и след това до определен момент докато нивото на реката не се дръпне много както става всяка година в летния период със нечовешката жега.
Един път с тайфата както си цъкахме белота и си пиехме бирата в трепетно очакване поне едно звънче да се обади бяхме измислили лафа,че чакаме реката да пресъхне и да остане рибата тогава нивото беше много ниско щом бяха спрени корабите.
Скобара е активен сега докато е висока водата и след това до определен момент докато нивото на реката не се дръпне много както става всяка година в летния период със нечовешката жега.
Един път с тайфата както си цъкахме белота и си пиехме бирата в трепетно очакване поне едно звънче да се обади бяхме измислили лафа,че чакаме реката да пресъхне и да остане рибата тогава нивото беше много ниско щом бяха спрени корабите.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Забравил си да добавиш, че всяко съвпадение с действителни лица и събития е напълно случайно!ESOXPIKE написа:Общо взето сме 3 ма Красимир,Кирил..

Мислех да не пиша повече,ама не се сдържах.Кво излиза,ходим хващаме и кат не ми се чисти я давам на някой друг да я хвърли в контейнера вместо да я пусна да си плува.Баси не ви ли се струва идиотско.Дано забравиш някоя рибка под седалката за седмица.Кво ве,да не би да си зарибявал или ти е бащиния.Не му се чистело и я раздавал.ESOXPIKE написа:Общо взето сме 3 ма Красимир,Кирил и моя милост като разделиш количеството на 3 мата души и сме съвсем в нормата кой колко да прибере като аз не обичам да се занимавам да чистя изобщо.Да ви кажа не,че е нещо тая риба аз я давам на някои кой му се занимава да пържи такова нещо с толкоз костици вътре в него.Извинявам се за съвпаденията по имена с моя съсед чичо Киро GODZILLA !!!!!!
Извинявам се за избухването ама според мен е срамно такова отношение.Ловците поне си отглеждат животните за да ги стрелят,а ние ловим,ловим и не пускаме а ги нахапваме за да не ги ядат другите.Ми продължавай....след три години може да висиш като.....зад някоя въдица и да си викаш,,то тука риба няма-те са я избили"
П.П.Все си мисля че удоволствието от риболова е да хванеш рибата а не да я съсипеш като я дадеш на котките/не че и те не обичат риба/
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
Ловците пробират
lol: май много се влияеш от телевизията
И КВО СЕ НАХВЪРЛИХТЕ НА ЧОВЕКА ВСЕ ЕДНО ЛОВИ ВСЕКИ ДЕН ПО 8КГ РИБА,(КОЙТО ХОДИ ПО ДУНАВА ЗНАЕ ЧЕ ЕДИН ПЪТ ДАДЕ ПОСЛЕ 5 НЕ, ТОВА НЕ Е РИБАРНИК )НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ПРОБЛЕМА Е ТОКА, БОМБИТЕ И МРЕЖИТЕ А НЕ ОБИКНОВЕНИТЕ РИБАРИ.

Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
-
- научил се да хвърля
[quote="stan4o__vd"НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ПРОБЛЕМА Е ТОКА, БОМБИТЕ И МРЕЖИТЕ А НЕ ОБИКНОВЕНИТЕ РИБАРИ.[/quote]
напълно съм съгласен с колегата
напълно съм съгласен с колегата