Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

yankosan написа:Някоя добра дума за Козела,няма ли да има...

-Ей...ей, ей... :D

.....ами.....'кво да ти кажа- Естествено, че с Калин сте най-добри...ама леко и а да се прилепя към добрите.. :lol: (но, само с леки идеи)... :wink:
Къде ще те стигам тебе бе..., че днес ти мерих табаня на твойто-1,5 мм - въри го прави- аз не мога нивгаш такъв табань да сторя..и то як, като тибетски..бик. :lol: ..Егати дървото.. :roll: :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

автор: Emmanuel GAUTHERON
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Добро :D
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

То е ясно, че е добро, ама кажи някой коментар.. :wink: ., като мене например... :lol:
Ако го докараш добре до долна мъртва точка-нагоре вече е лесно.... :mrgreen:
...ножа, когато е отзад се вижда как прерязва леко мехура на две.... :wink:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Ми то е ясно,ако му пречеше ножа,S-образните щяха да бачкат най-зле :lol:
Този много го потапя,кажи речи 1/3,пък не е тъй :mrgreen:
Друго,по-важно се вижда :wink: :D
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Получих факс от космоса :rolleyes: тая високосна година ще играя само с моно повод :drinkers: тая година е годината на страшния съд :mrgreen: или влизаме в подписа на папаШлюн :lol: или копаем томаховката :drinkers:Тролиноооо никога не съм имам канджа в лодката и няма да имам :rolleyes: битката ще едно към едно :drinkers: работя със конец не по-дебел от 0.50 моно ...дават му 100LB но на теста показа по-малко :rolleyes: китайско е :mrgreen: ....други въпроси :?:

Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Честито Бока и със здраве да го ползваш. :D
Махай редачите.. :wink: , ако не ми вярваш сложи едно шише с вода 1,5 л и го спусни и вдигни от терасата, като му дай на драга да поработи малко, като навиваш и ще видиш...
редача в ляво, а кордата у дясно и му кози..рува .... :lol:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

На кантар съм за тия редачи да ги махам :rolleyes: но май ..май ще се разделя с тях :drinkers: голяма риба не съм вадил с тях :mrgreen: но ми предстои битката на титаните есента :D
Спопед мен много зависи и от каква лодка вадиш дзверу.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Относно първата снимка се виждат 4-и мехурчета от близката страна... :lol: , явно там има неравност или лек цеп.... :lol: и продължава във втората..със страничен дразнещ шум...на който се вдига рукмеча.... :lol: :lol:
Нищо в света не е идеално и не се стремете към него.
Светът е деградивен по закон и се стреми към ентропия...сиреч-поставяш една лопата права и след време тя пада... :lol:
На времето баба ми от Ив. поканила майстор за фаянсови плочки и му намерила лек кусур, а майстора и отговорил:
-То ако няма кусур или майстора ще умре или стопанина... :lol:
- Дае,..дае....не го пипай... :lol: :lol: щото набожна е била..
Да ми падне майстора, ще види какъв кусур ще му се случи... :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

В тоя ред на мисли, ...естествено това винаги съм го споменавал, че добрият Кльонк е основния инструмент за 90 процента от улова и само 10 са случайни... :lol:
Той...негово Величество, е който може да те изправи на крака... :lol: , както и при другите велики музикални инструменти... :lol: .,някой кралски сомове излизат и на бис..без да искат.... :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Troli Rapala написа:Ице ето ги резултатите от последните 5минути в наша полза и за това ги яде отвътре,че са два-пъти по-малко потребителите от тук и са аут от играта! :wink:

Ему:Общо на линия са 102 потребители :: 56 регистрирани6 скрити и 40 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
На Пон Фев 06, 2012 10:05 е имало общо 276 посетители наведнъж.

На риба:Общо на линия са 186 потребители :: 98 регистрирани3 скрити и 85 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
На Нед Фев 22, 2009 8:48 pm е имало общо 625 посетители наведнъж.

Изтрепа ги с тая тема и аз съм до теб докрай! :wink: :drinkers: Живите кльонкаджии са тук,а там са умрелите от яд! :wink: :drinkers:
Сега погледнах по сербез на това, което пишеш и мога да кажа, че статистиката е безмилостно жестока: :lol: :lol:
- Когато фактите говорят и бабуините мълчат... :lol:
те не ви искат.....егати напъването назад..... :lol:
Когато дървото е гнило се реже до корен...
Да видим, кой ще им е "вожда" и не вярвам в бабуини.. :lol: . :lol:
Леко с марулята господа, че е кекава .... :lol:
Ще ви мачкам с моите нови-стари приятели, дето уж не стрували никаква пара.. :lol:...Алооу.., .да не сте гепили и инвестирали в грешен гъзопровод... :lol: :lol:
Ортамезар-Балък дере-Кьор фишек.. :lol: :lol: ...3 милиарда си е башка....за ахмаците, те винаги забогатяват от 500 години насам..с миризмата на пърчови мъде... :lol:
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Бока честити придобивки и големи риби с тех,имам другар/Марйо шайбата/има един такъв
от доста години и е много доволен.

Баси откачих днеска,един приятел ми звъни по обед по телефона да ме пита къде да си хване
една бела риба,че ловели само сомчета на влачене не големи от 4 до 12кг
да му имам проблема,доходими се и на мене яко,хвана ме яд че немам вариант да отида,
нервирах се много но в същия момент спирам на сфетофара и виждам един човечец
инвалид без крака,помислих малко и си викам,какво нещо е живота,не цениме това което имаме
и да му се радваме,а се нервираме на това което нямаме.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Бока,напоследък ми е интересно как ги мислиш и говориш нещата,не си като преди прекалено агресивен! :wink: :drinkers: Но чуй кво ще ти кажа за твоите нови макарета и линии:Хората които ловят сомове на мултипликатор или на плетеняк са изостанали в развитието си и са мноооооого далече от Усещането и Тръпката от Битката! :cry: Аз не съм глупак и изпипвам постоянно всеки детайл,който би ми създал проблем при дадена Битка! :idea: Нека ми е малък диаметъра на линията или лодката! :mrgreen: То и Магарето е малко,ма ....Голем го вади при всеко повикване! :wink: Предимството на монофила пред плетеняка съм го описал подробно за последните 3-4години,та нема да ви обяснявам отново колко сте назад от Съвършенството и Майсторлъка в Неравностойна Битка!Един новак от вашия край-Дунай се е мъчил днес завалията 5часа и 40минути без успех,защото нема опита на Троли и да му светнат некои лампички,щот свободното развиване на драга и огъната пръчка не морят рибата! :idea: Макарата му Дайва-Екзист 3000 е пълен ташак от към драг и за това сега ще мисли до безкрай,па дано се сети къде са тънкостите с преборването на големи риби с финни такъми,щот там АЗ съм Царя и опитното копеле,дет е спечелило и изгубило поне по 10пъти с риби в диапазона 20-40кила на пръчле с акция 10-30грама и линии около 10либри-тест! :wink: Риболова е като в секса,едни напъват и бутат яко без Усещане,а други се наслаждават на играта до безкрай,за да получат удоволствие и екстаз при свършването!Едното се нарича любов към спорта,а другото е физическо ръгане без чувства!Та за това във всеки спорт има Лео Меси или Трифон Иванов! :wink: :mrgreen: :drinkers:Та дано некой път се оборудва с добър драг завалията,като например Абу-център драг 3000 или Абу-Суверан 3000,па да знае колко е заблуден от към качество на макари! :wink: За Троли това е най-важното=ДРАГА,щот изморява Големите риби с неговия стабилен тормоз,а не с огъването на пръчки=идиотизъм! :idea: Морските Вълци,ако случайно сте забелязали използуват пръта само за Опорна точка,а цялото усилие отива в макарата и за това държат и придърпват монофила с ръка,за да щадят Драга,ма нема кой да се сети и треа всичко да се обяснява за да се разбере! :cry: Та дерзайте,а аз ще анализирам!

Последно промяна от Troli Rapala на Чет Юни 05, 2014 10:14 pm, променено общо 1 път.
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Троли хората дето ме познават знаят ,че съм агресивен само ако ме предизвика или обиди някой :drinkers: та толкова на първото ти питане :drinkers:
Много хора знаят предимствата на мултито пред макарата в риболова на кльонг :rolleyes: защо съм ги избрал ?Защото така съм преценил лично и не се Доверявам на хорското мнение :wink: един път загуби тезата ,че с обикновена макара до 100лв не се лови риба 100+ ......но уважавам всяко мнение без значение дали е градивно ,а ценя само такива :drinkers:
До колко до монофила или плетеното ще те помоля да се замислиш на реката с течение кое има по-малко съпротивление във водата и ще си отговориш защо съм с плетеняк.Пръчките са ми достатъчно здрави и меки ,че да се накефя и на 10+ соме при ваденето :D
Други въпроси :drinkers:
Последно промяна от Bokata77 на Чет Юни 05, 2014 10:12 pm, променено общо 1 път.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Аре веееее......пичовеее :lol: некой нема ли да хване сом вече ве :mrgreen: щото аз не мога :evil: строя ремаркета -колесаи :rolleyes: главата ми пуши :drinkers: чета ви всеки ден-ма кат немоем да фанем :twisted: нема с кво да се похалим :wink:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”