Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Тролинг на Жребеца
Не ти трябва бистра вода,щот рибите са точно в мътната вода=това не е клише а самата истина,убедих се лично как удряха,като обезумели точно в най-кафявата-лайняна вода,не може да не си я видял,ту беше в реката,ту пред боровете в Устието!
Сега не знам къде е лайняната вода,тя се измества от течението или вятъра постоянно,но ти гарантирам удари точно там!
Подозирам даже,че тази лайняна вода се образува от акото на толстолобите и събира много дребосък заради хранителната база,а от там и хищниците се завъртат!Мислех,че лайняната вода е от някакво наводнено торище,но явно не е,защото се задържа в Устието от почти месец,което говори,че се оформя ежедневно на място,а не е от друга дестинация!
Това са само мисли,но са близо до истината!
Та просто треа да си там и да ги разгадаеш рибите,щот да разчиташ само на късмета не си е работа! 

[quote="Troli Rapala"] Мислех,че лайняната вода е от някакво наводнено торище,но явно не е,защото се задържа в Устието от почти месец,което говори,че се оформя ежедневно на място,а не е от друга дестинация!
Това са само мисли,но са близо до истината!

Април месец нямаше такава вода, факт, миналата година април също нямаше такъв цвят вода. Защо, защото нивото беше 2 метра по-ниско. Такъв цвят вода има само когато нивото е фул макс до козирката, защото почвата по бреговете в някои участъци на устието и реката е точно такъв цвят
. И е нормално при вълни и вятър тези водни слоеве да се местят. А дребосъка гледа да се скатае в по-мътното и край тях все ще се намери по някой гладен хищник да гризне дръвцето. Аде изкарах един Старопрамен студен 

Април месец нямаше такава вода, факт, миналата година април също нямаше такъв цвят вода. Защо, защото нивото беше 2 метра по-ниско. Такъв цвят вода има само когато нивото е фул макс до козирката, защото почвата по бреговете в някои участъци на устието и реката е точно такъв цвят

-
- ще става разбирач
Досега в мътна вода нямам пипване имам Удари на границата от мътна и бистра вода Колеги
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Съгласен на 100%,ма немаше нужда да си казваш прекалено лични неща тук!Krasi-ribata написа:Досега в мътна вода нямам пипване имам Удари на границата от мътна и бистра вода Колеги

-
- ще става разбирач
ТРОЛИ АДСКИ СИ ПРАВ . НЯКОЙ хора само следят какво се пише по форумите и попиват като гъби и после Големи Рибари ама на чужд Гръб:(
И ти натам отивашKrasi-ribata написа:ТРОЛИ АДСКИ СИ ПРАВ . НЯКОЙ хора само следят какво се пише по форумите и попиват като гъби и после Големи Рибари ама на чужд Гръб:(

-
- ще става разбирач
Ха ха с грешка симама спирам да пиша само ходя и бой по сомовете.
Грешка-мешка,ама спираш да пишеш,а....Krasi-ribata написа:Ха ха с грешка симама спирам да пиша само ходя и бой по сомовете.

- dido ov4arica
- новобранец
Вторник положението с водата беше същото/червена/ ве сулки по 40см. и нищоооо девет лодки некой нищо.
Развъртях воблери по всички дълбочини и не.
Развъртях воблери по всички дълбочини и не.
-
- ще става разбирач
Днес на Копринка Същото 1 риба колегите и те така .
Якооооооо.........., но комент! Жив и здрав да плуваш!!!! Имах мнение за теб, че си пич, но това е ........................Troli Rapala написа:djeky написа:Troli Rapala написа:
А,не искаш ли случайно извинение,че моята трофейна риба е минала през вашите линии и сама се е скъсала,като ви е нанесла дълбоки психически травми за цял живот?Вместо да ви псувам и мачкам се отнесох възпитано,като ви казах за довиждане че:Нема проблем пак ще я хвана=както и стана след час!
А не да ви кълнем до 10-то коляно,че явно така сте свикнале и чекате конфронтация,та недейте да ми наглеете,че има една приказка за "со кротце,со благо или тояго",та избирайте как да ви посрещам другия път!
Аз "изпъквам" от години пред "аудиторията" с рибите и думите си дори и без вас,можеш ли да го повярваш или искаш статистика?
В риболовен форум можеш да изпъкнеш най-вече с класни риби,а не с некви измишльотини!
Аз имам моите страхотни риби и за това изпъквам,а не заради вас,които за 6 години имате 6 мнения=каквото си посял=това ще пожънеш!
Аз доста посях,като инфо и се раздадох душевно без задръжки,та за това и жъна редовно точно на Жребеца и за това 99% от рибите са ми от там и нямат преброяване!
Та дано ми се извините скоро,иначе ви чека Бумеранга!Вие преценете,дали съм ви ценен като приятел в тролинга или ще се конфронтирате за ваша сметка!
![]()
![]()
ПП Това, че не пиша не означава нищо!!! И да ни държи господ далеч един от друг.
Поздрави,
- robber_79
- ще става разбирач
Krasi-ribata написа:Днес на Копринка Същото 1 риба колегите и те така .
Краси , по кое време тролихте ?
-
- ще става разбирач
Ot 6 do 3 sletobed
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е,ти вече си изпълни задачката и "изпъкна пред аудиторията" чрез конфронтацията си с Троли,но това не е успех!djeky написа: Якооооооо.........., но комент! Жив и здрав да плуваш!!!! Имах мнение за теб, че си пич, но това е ........................
ПП Това, че не пиша не означава нищо!!! И да ни държи господ далеч един от друг.
Поздрави,

-
- ще става разбирач
Видях възела супер е Троли