малко преди изгрев слънце

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Hills
разбира нещата
разбира нещата

Re: малко преди изгрев слънце

Мнение от Hills »

След като е било морген ,събахлян и слънцето е огряло означава че часовника му е бил назад
с два часа!Остана да ми напишат и че с повод 0,10 е хванат за да се посмеем хубаво!
Монтажа на мрежа ли е бил или тоци ?
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Само имената им говорят достатъчно!!!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

Съгласен съм , че законът е калпав, но това не ни дава право да не го спазваме.

Напротив-не трябва да го спазваме.Ако се съгласяме с всичко,което не е правилно-ще има нови и нови глупави поправки в законите.Утре ще вземат власта турците(дано не стане) и може да решат да ни таковат по язовирите-за проверка.Ти ще се наведеш ли доброволно?
За или против нощния риболов няма да се реши във форума. Диалог трябва със съответната инстанция. Ама да се сменят първо тез безхаберници

Ето шефове на ИАРА в:

Варна - Бейхан Наджми Хасанов
Кърджали - Рушен Рамадан Фейзула
Пловдив - Емин Шукри Гуне
Русе - Айдоан Апти Джелил
Силистра - Алев Ахмед Сали
Смолян - Хайри Реджебов Садъков
Ст.Загора - Есин Бехадинова Вълева
Разград - Левент Алишев Бамов
Шумен - Музафер Еминов Ехлимано
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Добре,че са имената на български градове,че човек ще си помисли,че става дума за турската ИАРА :evil:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
vitotan
новобранец
новобранец

Мнение от vitotan »

леле мале,ша са оправим. :shock: Варна - Бейхан Наджми Хасанов
И дари ни с много сила
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

chlen написа:Съгласен съм , че законът е калпав, но това не ни дава право да не го спазваме.

Напротив-не трябва да го спазваме.Ако се съгласяме с всичко,което не е правилно-ще има нови и нови глупави поправки в законите.Утре ще вземат власта турците(дано не стане) и може да решат да ни таковат по язовирите-за проверка.Ти ще се наведеш ли доброволно?
За или против нощния риболов няма да се реши във форума. Диалог трябва със съответната инстанция. Ама да се сменят първо тез безхаберници

Ето шефове на ИАРА в:

баса мам..му :evil: тези са за сметка на бЪлгарите продажници-депутати от ДПС :finga: :finga: :axe: :axe: :axe:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
Efimov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Efimov »

Сега ми стана ясно защо яз. Мъгляне е толкова обезрибен и хората си мятат мрежи дори и през деня, а ние си звъним ли звъним. Ква файда. Сега съжалявам, че си презаверих и риболовния билет.
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Juniur86 »

От приказване и жалване по тези форуми ефект няма да има .... Замислете се първо колко от вас гласуваха на Парламентарните избори през 2013, а за Европейските избори тази година ? ... ( а както е видно много голяма част не са гласували ) та имат ли право същите тези да претендират турци ли ни управляват или узбекистанции или каквито и да било (поставям въпроса защото много хора около мен критикуват и говорят, а не са гласували ) ... Та ми е интересно дали и тук не е така :)
Изображение
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Juniur86 написа:От приказване и жалване по тези форуми ефект няма да има .... Замислете се първо колко от вас гласуваха на Парламентарните избори през 2013, а за Европейските избори тази година ? ... ( а както е видно много голяма част не са гласували ) та имат ли право същите тези да претендират турци ли ни управляват или узбекистанции или каквито и да било (поставям въпроса защото много хора около мен критикуват и говорят, а не са гласували ) ... Та ми е интересно дали и тук не е така :)
аз ще ти отговоря от мое име ,понеже съм от тези 5 000 000 които сега не са гласували :idea: .
малко политическа тема ще стане ,но пък питаш и си казвам мнението.
след фиаското на костов ,колко хора гласуваха за сакскуборгодски????и какво получиха?-ДПС
след това, повече гласуваха за бсп ,но пак се натресоха на ДПС.появи се бойко-хубавеца-големи приказки ,обещания,интрепретации,нощни срещи с местан,цирк с енимехмедов,"тежки" обвинения ,кой кого поръчал,и накрая СРЕЩА НА КАФЕ :lol: :lol: :lol: .а преди това ,във всяко правителство ,фактор е бил ДОГАН :idea: :idea: :idea: .
така че мисля за напълно нормално поведението на всичките тези които не са гласували ,по една причина :
ЗА КОГОТО И ДА ГЛАСУВАШ,ПОЛУЧАВАШ БОНУС -.......ДПС.
и не са виновни ,нито доган ,нито места ,или някой си бай мустафа.ВИНОВНИ СА ВСИЧКИ ПАРТИИ КОИТО НЕ МОЖАХА ДА НАМЕРЯТ КОНСЕНСОС И ДА СИ НАПРАВЯТ РАБОТЕЩИ КОАЛИЦИИ ,КОИТО ДА РАБОТЯТ ЗА НАРОДА,И ТАКА ДА ИЗОЛИРАТ ДПС-то.

мисля че за подобни неща вече е много късно.дпс има голям потенциал,разполага с финансови средства,на разположение са много БЪЛГАРИ ПРЕДАТЕЛИ :finga: :finga: :finga: ,и може да си търгува влияние.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
Mosella
новобранец
новобранец

Мнение от Mosella »

delio-haidutin написа:ЗА КОГОТО И ДА ГЛАСУВАШ,ПОЛУЧАВАШ БОНУС -.......ДПС.
Така е ......., и всичко тръгна от един сом хванат малко преди изгрев. :lol: :lol: :lol:
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Juniur86 »

delio-haidutin написа:...понеже съм от тези 5 000 000 които сега не са гласували.....
ЗА КОГОТО И ДА ГЛАСУВАШ,ПОЛУЧАВАШ БОНУС -.......ДПС.
и не са виновни ,нито доган ,нито места ,или някой си бай мустафа.ВИНОВНИ СА ВСИЧКИ ПАРТИИ КОИТО НЕ МОЖАХА ДА НАМЕРЯТ КОНСЕНСОС И ДА СИ НАПРАВЯТ РАБОТЕЩИ КОАЛИЦИИ ,КОИТО ДА РАБОТЯТ ЗА НАРОДА,И ТАКА ДА ИЗОЛИРАТ ДПС-то.
Ето ти отговор ... Ако тези 5 000 000 гласуват ... за която и да е партия (различна от ДПС) Този бонус отпада!!!
ПОМИСЛЕТЕ СИ!!! А на практика излиза, че желанието на неграмотните и необразованите в Родината ни да вземат 50 лева за това че са гласували, е по голямо от това на тези 5 000 000 да защитят интереса на родината си.
Изображение
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

не е така .желанието на която и да е партия различна от дпс е да е на власт,но САМА,и като няма тази възможност ,прибягва да 'УСЛУГИТЕ "НА ДПС
приказката нали я знаеш:-Я НЕ ГЛЕДАМ ЯЗИ ДА СЪМ ДОБРЕ ,А ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ"
какво му пречеше на "царчето "да направи коалиция с бсп,а я направи с дпс.после бсп защо не се коалираха с атака???????и сега атака имаха уникалния шанс да командват парада и да си поставят преоритетите,но пожелаха да се курвеят-идеме -дойдеме.
виж ,бсп,сдс,герб,спечелиха с огромно мнозинство когато бяха самостоятелни,но се ПОДИГРАХА СЪС НАРОДА ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ ОБЛАГИ И ДАЛАВЕРИ,И народа лъган няколко пъти на кого да вярва???и идва един момент в който си казваш ,за когото и да гласувам .все ПРЕДАТЕЛИ ще излязат и КАКЪВ Е СМИСЪЛА.
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Juniur86 »

delio-haidutin написа:И КАКЪВ Е СМИСЪЛА.
Цитирам:
Ето шефове на ИАРА в:

Добре,че са имената на български градове,че човек ще си помисли,че става дума за турската ИАРА
Търсиш смисъл ..... намериго сам ... Явно за теб разлика между сегашното управление и предишното няма ...
Между това да те управляват турци и психически нестабилни ултра националистически изменници вместо Българи няма ... и след като допускаш гласът ти бъде потъпкан с парите откраднати от собствения ти джоб .... Не виждам смисъл да се води подобен разговор. То всичко е ясно.
Изображение
mishkata_mp
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mishkata_mp »

та по темата да кажа, като видите някойда нарушава закона, поканете го на бира и му обяснете че посъпва лошо. ако не ви разбере с 2 добри думи му сложете един ......
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Juniur86 написа:Между това да те управляват турци и психически нестабилни ултра националистически изменници вместо Българи няма ... и след като допускаш гласът ти бъде потъпкан с парите откраднати от собствения ти джоб ....
дали са ни управлявали турци и националисти или МУТРИ И ПСЕВДО ПОЛИЦАИ които за да се харесат на народа си съчиняваха разни небивалици и обвиняваха наред -НЕ ПРАВЯ РАЗЛИКА,ТАКИВА УПРАВЛЕНИЯ НЕ ИСКАМ.НЕ ИСКАМ ОТ ДВЕ ПРЕСТЪПНИ БАНДИ ДА ИЗБИРАМ ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНАТА,НЕ ИСКАМ ОТ ДВАМА УБИЕЦА ДА СЕ ИЗБИРА "ПО-ЛЕКИЯ"
И ГЛАСЪТ МИ ДАЛИ НЕ БЕШЕ ПОТЪПКАН КАТО ПРЕДИ ТОВА СЪМ ГЛАСУВАЛ И ЗА НДСВ;АТАКА;РЗС,???
ЗА КОГО ОЩЕ ДА ГЛАСУВАМ,ИЛИ ВИЕ КОИТО СЕГА МИ ПОДКРЕПЯТЕ ГЕРБ СТЕ ФИНАНСОВО ЗАВИСИМИ ИЛИ СТЕ ПОЛУЧАВАЛИ ОБЛАГИ . :!: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?:
нали бойко го бяха порачали,лично доган му поръчал покошение,после ,от дпс казаха ,че и бойко е бил взел на мушката доган,а?????защо местан му ходи на гости във банкя,защо си пият кафето заедно,защо доган публично преди избори обявява ,че той разпределя порции,защо плевнелиев кани само турски журналисти на някаква си сбирка.????? :idea:
на тебе някой ако ти мисли убиство и ти го знаеш ,Ще си ходите ли на гости и да се черпите?????
НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ Е ЕДИН ГОЛЯМ ЦИРК???????

п.п извинявам се че задълбах накриво ,но истината трябва да се казва ,а не да се изказва пристрастност. :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”