Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от rado25 »

Изображение

ето това е червен дъб. И като го гледам как се е нацепил се сетих защо ти се пука дряна, обаче няма да ти кажа защото се по умен от мен и ще се сетиш сам.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Е това е твояТ червен дъб, ама има и други май...Само не разбрах, тия дето ти посочих лъжат ли или не? Та ако лъжат им пиши... :lol:

Яздил ли си с Краля... :wink: :lol:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

..и хич не ме грижа на кой какво му се цепи, тука е само закачка... :wink: , .а аз обичам ченгелите.. :wink: :lol: :lol:

Леко изчакай отвън.... :wink: :lol:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

С контра или без контра :wink: :lol: :lol: :lol:
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...е нали ме обвини, че лъжа - значи сюр контра.... :lol: :lol:
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Bokata77 написа:Сега да кажем на бат Славее защо на реката е по труден кльонга :drinkers: Начетох се на мнения и разкази от прааа ерата колко в пъти бил язовирския по сложен.Първо тва си е мое виждане.
Бат Славее моляте да вникнеш внимателно на написаното:
При Нас на реката има една чума за рибата дет я мори до крак и се нарича бомба :evil: мрежата ,винтера ,тека и прочие са бял кахър.Вия това с бомбите го нямате щот го няма течението на язовира да обърне мехура на рибата и тя да изплува.Преди 10 години никой не обръщаше внимание на сом от порядъка 40-50кг , да не говорим за щипоците м/у 10 и 20кг.Сега такива сомове ги броите за трофей :rolleyes: Виж сега реката за ква вода говорим .Всичко старо =подмол ,яма коренище и прочие е в миналото.Тая голяма пролетна вода изкарва и отнася рачетата под педя заровили се в дъното.Местата където знаеш ,че има сом от миналата година вече са минало.Тръгваш от нулата да ги търсиш.Местата с дълбочина от няколко метра като спадне реката може и перката на мотора да удари (има доста такива случей дори и на обрнати лодки и хора във водата).
Чувам някой твърдят ,че на реката сома се дига и гъне пръта веднага ,а на язовира стои до стръвта дълго .Тва за реката важи само за малокалибрените.В реката в БГ участъка са останали кадърни сомове дет се броят на двете ми ръце.Пример вашия....за седмица на Ив .два броя по 90кг...какво искат повече другите незнам.Някой да е чул последните 5 години някой от реката да се похвали с такава слука ?????Било то и на мрежа?????
Тоцка любовта на живота ми му е лесно.Знае е го вече къде стой и ЖИВЕЕ митичния ,виждал го е няколко пъти и дигал даже и даже му и пристъпал.Ми кво да му кажем....там седи си в територията и въпрос на време е Тоцката да встъпи в Адмиралска длъжност :drinkers: защото я няма пустата ненормално голяма вода и течение за да го измести от там.А на метри от него си стои мрежа от години и го чака ...ма митичния си я слага на п...на :lol:
Ния ще си обикаляме кът туристи из реката и ще се кефим на 10ка 15ка кат циганин на захарен памук :mrgreen:
Бока аз двата риболова съм ги разделил много от одавна......много познати ме питат дали хода на Дунава,
и като им отговора че не хода щото не го мога,гледат учудено.......без човек който е в час с риболов на Дунава
не стъпвам там.
Гледах снимка от тия новите сонари със снимка на сом 4метра и 5см ,на наш водоем, така че на река Ебро имат още да растът :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

В тоя ред на мисли...един ден си бъбрим с Краля на китарата у нас Личо Стоунса и си хапваме веяна скумрия по негова рецепта с шведска водка и биричка....
Запяхме няколко песни в мой 8/9 такт... :lol: .. и с нито един варен тон - песента се казваше- "Секано виетнамско хоро" и му обяснявах, че така не могат да ги улучат куршумите, щото е в неравномерен такт и така се играе хорото... :lol: .Скъса се от смях и каза:
-Не равноделен има, ама неравномерен и 8/9 такт за първи път чувам и е яката.. :lol: :lol: едвам го хванах... :lol:
А това е Човека, който разпознава 1/4 тон- единствен и признат!

...и ми вика: - ся ще звъним на Милчо Левиев е Щатите да те прослуша, че стана интересно... :lol: и звъни и му вика:
- Тука има един филибар, дето не може да хване един верен тон и му обяснява.........
Милчо:
- Много е ще да е велик.. :lol: .., тъй да знаеш, дай да го чуя.... :lol: - тука всички пеят вярно и не може да се вредиш, като се появи такъв ще бъде хит.... :lol: :lol: :lol:

Ей сега ще му звънна да ми прослуша кльонка...и той е рибар....как се напихме на един риболов- не е истина... :lol:
Та той ме запали по B.B. King. Гледал го е няколко пъти в Стокхолм и се се виждали, където живееше..

Синът ми вика-що ги отваряш.... :twisted: . :lol: :lol:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Славее тия снимки от Дунай ли са :roll: Аз пък се запознах преди доста години с човек който е учасвал във ваденето на сома при "Железни врата". ЗА СЪЖАЛЕНИЕвече отдавна не е сред живите лека му пръст....говорим за риба 250+
Имената ги има на всичките вадили тая риба на камена плоча край Никопол.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Когато имаш ключ за магистралата и шофьора ти се казва Ерик Клептът- лесно е да си Крал... :wink: ...Така е при Кралете....а вие по Дунай не сте ли ги виждали тия ...Бока.. :wink: . :lol:

Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Задръж Сома-аз идвам...... :lol: Яко, ама много... :D

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:
steaven написа:С толкоз монолози,скоро ще ти се вдигне ранга на риболовен гуру ;-)
Който е чел "Диалозите на Платон" знае, че са писани в монологична форма... :lol: , а който не ги е чел да чете "Фатьяне на уклей с найлонови торбички у долни Богров"..... :lol: :lol:
Има ли "горни", че не знам.... торбички ....:lol: :lol: :lol:
Изображение

Когато стане въпрос за акъл=любов към знанието=философия,можете да разчитате на мен! :wink: :drinkers: Та ти Ицо си уникален точно с "Монолозите на Ицето,дет не мяза на Камила",а на ......не си те представям дали си руса..... и с метър крачета,ма да не се отнасяме кат пияни професори пред микрофона в Аулата! :mrgreen: Та чичо ти Сократ чрез самоиронията си в "Диалозите" на Платон използува пътя към истината чрез Дедуктивния метод=От общото към частното!За разлика от Декарт или Шерлок Холмс,които използуват метода на Индукцията=достигане до истината от единичното към общото,което ще рече:Че от някакъв факт или детайл си изгражда пълна картина за Субекта!~Изглежда далечно,но точно в това се крие силата на достигането до Сома,не само чрез опит и инстинкти,а основно чрез интелект и мисловен процез чрез съответния метод! :idea: Сократ за това е безсмъртен,защото многото информация наблъскана във всеки мозък е толкова много,че реално всички са доста объркани и не знаят как да използуват и ограничават ненужното инфо! :wink: Та Сократ чрез диалога и диалектиката те насочва въпросително към два възможни отговора=диалектика,като така и най-сложните главоблъсканици се разграждат и накрая достигаш до истината!Това е и пътя към сома,чрез два от тези метода на мислене Индуктивен и Дедуктивен! :idea: :drinkers: Знанието е Сила и води до резултати! :wink: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Troli Rapala написа:
yco написа:
steaven написа:С толкоз монолози,скоро ще ти се вдигне ранга на риболовен гуру ;-)
Който е чел "Диалозите на Платон" знае, че са писани в монологична форма... :lol: , а който не ги е чел да чете "Фатьяне на уклей с найлонови торбички у долни Богров"..... :lol: :lol:
Има ли "горни", че не знам.... торбички ....:lol: :lol: :lol:
Изображение

Когато стане въпрос за акъл=любов към знанието=философия,можете да разчитате на мен! :wink: :drinkers: Та ти Ицо си уникален точно с "Монолозите на Ицето,дет не мяза на Камила",а на ......не си те представям дали си руса..... и с метър крачета,ма да не се отнасяме кат пияни професори пред микрофона в Аулата! :mrgreen: Та чичо ти Сократ чрез самоиронията си в "Диалозите" на Платон използува пътя към истината чрез Дедуктивния метод=От общото към частното!За разлика от Декарт или Шерлок Холмс,които използуват метода на Индукцията=достигане до истината от единичното към общото,което ще рече:Че от някакъв факт или детайл си изгражда пълна картина за Субекта!~Изглежда далечно,но точно в това се крие силата на достигането до Сома,не само чрез опит и инстинкти,а основно чрез интелект и мисловен процез чрез съответния метод! :idea: Сократ за това е безсмъртен,защото многото информация наблъскана във всеки мозък е толкова много,че реално всички са доста объркани и не знаят как да използуват и ограничават ненужното инфо! :wink: Та Сократ чрез диалога и диалектиката те насочва въпросително към два възможни отговора=диалектика,като така и най-сложните главоблъсканици се разграждат и накрая достигаш до истината!Това е и пътя към сома,чрез два от тези метода на мислене Индуктивен и Дедуктивен! :idea: :drinkers: Знанието е Сила и води до резултати! :wink: :drinkers:
Ей...радвам се, че един ги е чел.... :D
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Ей...радвам се, че един ги е чел.... :D[/quote]
...с моят превод... :mrgreen:
Тати ви чете от отвъдното и се чуди :shock: Форд ли беше или Фройд :lol:
И ми вика :вииииикинг,с тез серсеми няма да прокопсаш сине :lol: :lol: :lol: и се смее....смеее.... :D
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

колеги,няма нужда да дублирате постове че с тия книги,дървета и т.н. цепещт се матрял става много дълго пак да гледаш едно и също
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Извинети... :wink: :lol: , няма да се повтори, ама снощи ми дойде повече вишновката от киви... :lol:
Таман се сетих, че един приятел свари на времето бананова ракия, брат му търгуваше банани и взеха да се развалят и айде... 100 кила бананова....
На въпроса - Кво пиеете ве? - Бананова.. :mrgreen: :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”