Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Непристигнала пратка.....
Модератор: dantho.mihov
Непристигнала пратка.....
Наскоро си поръчах едни примамки от китайски сайт имам 5 поръчки от там до момента и 5те са ми пристигнали, а тази за момента все още не е (всичките ми пристигнаха в пощенския клон ) ....
Това е стойноста на покупката
Subtotal $20.81 USD
Total $20.81 USD
Payment $20.81 USD
Четох доста и разбирам че има вероятност да е задържат на митницата при различни техни си обстоятелства (било то да кажат че е на по голяма стойност и ред други.)
Въпроса ми е : Аз как ще разбера ако тази пратка е останала на митницата? .... телефон не съм дал за контакт ... Аз ли трябва да проверя някъде? По какъв начин?
Ще съм благодарен ако някой може да помогне.
Това е стойноста на покупката
Subtotal $20.81 USD
Total $20.81 USD
Payment $20.81 USD
Четох доста и разбирам че има вероятност да е задържат на митницата при различни техни си обстоятелства (било то да кажат че е на по голяма стойност и ред други.)
Въпроса ми е : Аз как ще разбера ако тази пратка е останала на митницата? .... телефон не съм дал за контакт ... Аз ли трябва да проверя някъде? По какъв начин?
Ще съм благодарен ако някой може да помогне.

-
- новобранец
Re: Непристигнала пратка.....
Един колега поръчва тел. и така му го бяха задържали на митница.Начина да разбереш е като провериш на митницата.България–нищо лично.
Това добре че трябва да проверя ... но по какъв начин се проверява ... някакъв номер ли номер на разплащателно ли ... по име ли ... По телефона дали може да се провери или на място да се ходи ....

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Звънни най-добре в Китай - едва ли не знаят малко английски поне - са 3 4 лева инвестиция трябват , би трябвало те най-добре да са ориентирани какво става с пратките!
Успех и пиши какво е станало!
п.п воблери от Китай - китайски или маркови ? Наскоро в продавалника за малко да ме минат с 'оригинални ' лъки крафт - после в ебей видях че стуват по 1 $ на бройка .. разликата беше в опаковката..
Успех и пиши какво е станало!
п.п воблери от Китай - китайски или маркови ? Наскоро в продавалника за малко да ме минат с 'оригинални ' лъки крафт - после в ебей видях че стуват по 1 $ на бройка .. разликата беше в опаковката..
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
По принцип трябва да получите бележка по пощата на която се казва, че стоката е задържана на митницата. Малко ме съмнява да е това. По-вероятно да е забавила се пратка. Не става ясно от колко дена я няма?
Може ли името на сайта?
Може ли името на сайта?
Пише че е пусната на 28.04.2014г. това са 45 дена (30 работни дни) до момента

пишеш номера на пратката от саита или този от емаил къде ти пращат след поръчката,тука може да провериш дали е пристигнала
http://www.bgpost.bg/?cid=176" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря ти колега много полезен линк .... За съжаление казва че няма намерен резултат което какво трябва да значи? Вероятно, че не е навлезло в територията на България ?Fishh написа:пишеш номера на пратката от саита или този от емаил къде ти пращат след поръчката,тука може да провериш дали е пристигнала

3начи не са ти я пратили още.
Ако имаш номер за проследяване
Track China Post Register Airmailй
Track China Post parcels to Bulgaria
Track Global Postal
Ако ще минава митница, ще получиш известие.
Track China Post Register Airmailй
Track China Post parcels to Bulgaria
Track Global Postal
Ако ще минава митница, ще получиш известие.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Май от 28.04 до днес са малко по-малко от 45 дни . В този случай , ако си платил през ПейПал , отваряш незабавен диспут и си искаш кинтите . След 45ят ден само пиеш студена вода и се надяваш евентуално пратката да пристигне . Понякога протките от Китай , особено фрии вариантите , си идват след два и кусур месеца , но ако си платил през ПП , пак повтарям , вземи си веднага кинтите пък после му мисли какво е станало 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Повечето Китайски сайтове дават срок на доставка от 20 до 60 дни така , че не се кахъри още
Пиши на селъра и виж какво ще ти каже . Отвори си пратката през мейла на който е дошло потвърждението и им пиши обратен с искане да ти отговорят какво се случва с пратката и дали изобщо е изпратена ! Ако до сега всичко е било наред с тях е нормално да ти кажат истината без да увъртат , ако не е наред ще ти кажат следното - че е върната и ще ти я пуснат по друг начин - тогава вече веднага се свързвай с пейпал и си искай парите 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Кофтито в случаят е , че ако "тогава" е след 45ят ден , ще е все тая дали ще си иска парите или не . Първо веднагически трябва да повдигне ПейПал диспут и последствие вече да си хротува със селери и пр. 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Такааааа тук получавам много приятна информация за мен ... платил съм на 28.04.2014 което като пресметнах до момента прави 41 дена .... Ще помоля някой който е минал по този път да ми обясни за този диспут в Paypal как точно се прави за да си го направя и да си взема кинтите обратно 

Незнаех за тази възможност .... И съм много благодарен, че научих за нея навреме ... както казах днес е 42-рия ден и успях да отворя въпросния диспут, описах проблема и сега чакаме .... Тъпичко се получи, че си говоря с тях и по мейл ... но в пейпал пише дали е пратена поръчката или не ... на другите ми три поръчки от e-bay пише shiped а на тази не пише нищо така, че ще видим какъв ще бъде развоя накрая. Благодаря много за помоща и обещавам да споделя за резултата!Павел Иванов написа: В този случай , ако си платил през ПейПал , отваряш незабавен диспут и си искаш кинтите