Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Подарявам!!!
Модератор: dantho.mihov
- CERRUTI
- сериозен играч
Подарявам!!!
Колеги имам един панел от CD за кола ELITE ако на някой му трябва да казва ПОДАРЪК е!!!

Незнам дали работи но изглежда нов!!!
Един от складовете ни е бил преди на ELITE и са ни оставили доста чаркове-лазари за CD,DVD с кашони,платки разни,много електромоторчета,за лазарите не съм сигурен дали бачкат но моторчетата си работят перфекто ако на някой му трябва за нещо да казва.......

Незнам дали работи но изглежда нов!!!
Един от складовете ни е бил преди на ELITE и са ни оставили доста чаркове-лазари за CD,DVD с кашони,платки разни,много електромоторчета,за лазарите не съм сигурен дали бачкат но моторчетата си работят перфекто ако на някой му трябва за нещо да казва.......

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- maycal
- ще става разбирач
Имаш предвид, че са ти откраднали възпроизвеждащото устройство, което е било в колата без панел? И вероятно ще разчитат на това да купят резервен панел за да го окомплектоват? Винаги съм се питал, доколко има възможност да се купуват панели, защото ако се намират лесно и не са много скъпи, не виждам защо да не крадат (масово?) устройства!BOVSKIQ KORMORAN написа:и а аз, един на 1 месец с дистанционното DAEWOO гепиха го и ми артисаха ,мамка им и шъшкъни!

- krokibg
- учете се от него
Стар CD плеар !!!!! Гаранция
Новите си правят предварителен запис,като четат диска още при вкарването и го държи във паметта си като след това го възпроизважда.Затова новите не прескачат или ако го направят то е от хлабава връзка или някой от клемите ако има такива неправят добър контакт една във друго и това е.Когато се записва диск,на нерото има опция да се прави запис които да се чете от всички видове устройства.Дано съм бил полезен.Може и някакви други неизвестни за мен причини да са виновни за прескачането,но ако някой ги знае,той ще ги напише.Успех . 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!