Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2014 - сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2014 - сафрид
Пред 4та буна имаше пръснат сафрид. От 15.00 до 18.00 към 1.5кг
- smel1968
- ще става разбирач
Влизане 11,30 пред Галата-после към 14 часа пред Траката до 18.00 часа 7 кг. сафрид.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Колко човека хванахте 7 кила а и нямаше ли чалъм да направиш едно фото на такъв грандиозен улов.
- smel1968
- ще става разбирач
Сам хванах 7 кила,за фото нямаше време,защото ми я купиха насила още като излязох/килограмите са от техния кантар/-за мен си оставих кило и половина за едно хапване с фамилията.lefera1 написа:Колко човека хванахте 7 кила а и нямаше ли чалъм да направиш едно фото на такъв грандиозен улов.
А и да добавя за невярващите-никога не лъжа в килограмите и бройките-тука имам достатъчно приятели които знаят-а и никога не бих ги подвел.Днес не излязох,но пред Галата моите приятели имат по 9 кг. до 14 часа-ако не вярваш отиди в рибарския магазин в Аспарухово-там им я изтеглиха и купиха.
А и не съм най-добрия рибар-вчера срещу мен имаше една лодка с двама майстори-на единия като излязохме му претеглиха рибата=12,5 кг.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
На кое не хващаш вяра ве?lefera1 написа:Колко човека хванахте 7 кила а и нямаше ли чалъм да направиш едно фото на такъв грандиозен улов.
Че има толкова риба при нас ли ?

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Вярваме как да не вярваме,специално на теб ти вярвам защото си добро момче и честно.....smel1968 написа:Сам хванах 7 кила,за фото нямаше време,защото ми я купиха насила още като излязох/килограмите са от техния кантар/-за мен си оставих кило и половина за едно хапване с фамилията.lefera1 написа:Колко човека хванахте 7 кила а и нямаше ли чалъм да направиш едно фото на такъв грандиозен улов.
А и да добавя за невярващите-никога не лъжа в килограмите и бройките-тука имам достатъчно приятели които знаят-а и никога не бих ги подвел.Днес не излязох,но пред Галата моите приятели имат по 9 кг. до 14 часа-ако не вярваш отиди в рибарския магазин в Аспарухово-там им я изтеглиха и купиха.
А и не съм най-добрия рибар-вчера срещу мен имаше една лодка с двама майстори-на единия като излязохме му претеглиха рибата=12,5 кг.

Пожелавам ти винаги пълни чепарета...

-
- научил се да хвърля
Днес наистина морето даде, но на упоритите! Обикаляне пред Траката, буните, навътре, навън, от 9-18 ч., двама, среден и едър, общо 2 кофи пълни! По вземаше на ишил, средно на розово, слабо на зелено с тиква! Рибата на дъното, независимо от дълбочината, основно на ветрило предвид вятъра и теченията. За снимки нямаше време.
-
- научил се да хвърля
Днес и в Поморииско даде леко сафрид от 17 до 19 ч 3кг. Чепарето е от тия на Борката 

Последно промяна от gogata1 на Пон Юни 09, 2014 6:56 am, променено общо 1 път.
днес пред Обзор даде доволно риба получи се чудесен риболов, рибата беше на дъното на 17 м.
- КИРО
- Обратна връзка:
Не ви мернах,не че много съм се заглеждал по лодките де.kuka70 написа:Днес наистина морето даде, но на упоритите! Обикаляне пред Траката, буните, навътре, навън, от 9-18 ч., двама, среден и едър, общо 2 кофи пълни! По вземаше на ишил, средно на розово, слабо на зелено с тиква! Рибата на дъното, независимо от дълбочината, основно на ветрило предвид вятъра и теченията. За снимки нямаше време.
Нямах време вчера да пиша,но беше супер ден.
Екипажа ми беше този

Шурито и Атев.
Мястото,Траката и около нея.

Още малко рибки.

Пайнера

rap66

Чепаретата с които работих.

И това е парсата

Както каза и Куката,рибата на дъното,най-добре се вземаше
на 14м,поне в нашата лодка - на котва този път.
Силен вятър на моменти,не стигаше чепарето до дъното.
Киро тази малката лодка която теглите на буксир,беше моя.Ако е на Пайнера,разбира се?
- КИРО
- Обратна връзка:
Не Я теглим,дадохме му разрешение да ни ползва котвата.BOYCHE написа:Киро тази малката лодка която теглите на буксир,беше моя.Ако е на Пайнера,разбира се?
Понеже знам,че той ще се сети да почерпи на следващото събиране.

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Да твоята е - невероятна класика - не я давам за нищо на света - качвам си я в буса и си я пускам където е рибата.Ако някога се разделя с нея - трябва да и спретна един търг с явно наддаване.Колко тона риба е умряла на борда и ??? мъка , мъка !!!BOYCHE написа:Киро тази малката лодка която теглите на буксир,беше моя.Ако е на Пайнера,разбира се?
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
Е... време ти е за нещо по голямо.В твоя бус можеш да качиш къде ,къде по голяма.И пратете малко сафрид към Ахтопол,че там го ловят само на таляна. За нас нищо няма,само попче.
-
- научил се да хвърля
КИРО: И аз се оглеждах за тебе, ама в много ниска лодка бях, не като нашата гемия. Неудобен за продължителен риболов скутер, ама иначе бърз! Имаше 2 аксаковски бригади с РИБ и с гуменка/Наско/. И те напълниха кофите.Какви чпрт си му дал, само едро на синджира!