Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- lishev_64
- разбира нещата
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
До там има и път през гората, преди отбивката за поделението. Излиза се на носа м/у двата ръкава. Но и този път е опасен при дъжд.
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Отказвал съм се по средата, като се натъкнах на дълбоки кални локви...
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- вече хвърля и на тежко
Хахахаха да доста зор излязохме в неделя , кола и бус 3часа двете да излезнат горе на равното.По принцип щяхме да сме до събота но времето ни остави до неделя. За това казах че в момента е малко трудно за автомобили освен за джип, атв и матор. За 5те дена само две лодки минаха да тролят ма и на двете въдиците им бяха дигнати.
А как е нивото в момента спрямо това, отпреди две седмици? Има ли промяна след дъждовете?
-
- вече хвърля и на тежко
Започна да качва от 29ти а на 31 вече колчето за мерене на водата беше три метра на вътре , качи поне 30-40см. по вертикал.
Сулки , сомчета и едри таранки на устието ако се вредите между между мрежите, видях и сом към 2м да се движи нагоре по плиткото.
Благодаря!galin don4ev написа:Започна да качва от 29ти а на 31 вече колчето за мерене на водата беше три метра на вътре , качи поне 30-40см. по вертикал.
raf1 написа:..., видях и сом към 2м да се движи нагоре по плиткото.

За някакви бири се говореше по горе...
В неделя ще щурмуваме района...и ще я видим тая работа.
В неделя ще щурмуваме района...и ще я видим тая работа.

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Живот и здраве утре сме на брега и ще гледам да дам своевременна информация. 
Бирите са си все така актуални - давайте да се организираме!

Бирите са си все така актуални - давайте да се организираме!
Дебелец - труден риболов във вълни на почти пасивни бабушки.
Бяхме на северния вход на залива, после се прместихме от външната страна на скалите. И на двете места - ивица водорасли в диапазона 7-10 метра от брега, достигащи до 2м под повърхността при дълбочина поне 3-3.5 метра. Понеже бяхме с директни, трябваше да се лови между водораслите и брега.
Риби се събраха, но пипаха толкова плахо, че беше почти невъзможно да се отчете. Отвън ставаше като море...
Имаше 3-4 хубави бабушки около педя, две морунажчета и няколко уникално едри слънчака - 12-15см!
На бял и бял+кастер. На царевица и торен не искаше.
Бяхме на северния вход на залива, после се прместихме от външната страна на скалите. И на двете места - ивица водорасли в диапазона 7-10 метра от брега, достигащи до 2м под повърхността при дълбочина поне 3-3.5 метра. Понеже бяхме с директни, трябваше да се лови между водораслите и брега.
Риби се събраха, но пипаха толкова плахо, че беше почти невъзможно да се отчете. Отвън ставаше като море...
Имаше 3-4 хубави бабушки около педя, две морунажчета и няколко уникално едри слънчака - 12-15см!
На бял и бял+кастер. На царевица и торен не искаше.
Kak бе цвета на водата-по принцип там не замътва,но знай ли човек в тия потопи....Чух,че на Чудните скали било боза и клони...Да имаме резервен вариант,ако на Ченге е същото.
Едва сега влизам пак и виждам въпроса... Малко позакъснял отговор - в залива водата беше леко замътена, а отвън си беше бистра.
Та значи,днес на Ченге-много хора,много вода,много кал и много едри баби...
Много труден риболов се получи с не много бройки,но пък качествени...
Направих сефтето на новия ми осмак,като за сведение в момента риболов с директен с по-малка дължина от осмица е невъзможен
Платиките бяха по-редки-по 5-6-7 на човек,а всичко друго баби...
Ето и няколко снимки:

Ами това е в общи линии,включвания в темата след месец,че ме чакат други риболовни приключения,а и ще изчакам да се нормализира нивото,че сега е много висока водата и нещо не ме кефи...
Много труден риболов се получи с не много бройки,но пък качествени...
Направих сефтето на новия ми осмак,като за сведение в момента риболов с директен с по-малка дължина от осмица е невъзможен

Платиките бяха по-редки-по 5-6-7 на човек,а всичко друго баби...
Ето и няколко снимки:
Ами това е в общи линии,включвания в темата след месец,че ме чакат други риболовни приключения,а и ще изчакам да се нормализира нивото,че сега е много висока водата и нещо не ме кефи...
- lishev_64
- разбира нещата
Браво Явка!
Добри риби. Съжалявам, че не дойдох, но и аз добра работа свърших 
Ще се готвим за по-сериозен риболов!

Ще се готвим за по-сериозен риболов!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Че много добре, ве! Със седмица няма ли да става или има пояс от водорасли?