Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

3-ти ВАРНЕНСКИ ТУРНИР ЗА ЛЮБИТЕЛСКИ РИБОЛОВ пред Морска гара
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- barutchiata ©
- Администратор
Re: 3-ти ВАРНЕНСКИ ТУРНИР ЗА ЛЮБИТЕЛСКИ РИБОЛОВ пред Морска
haga написа:ianimar написа:ама те половината бяха без живарници![]()
Има много да се учиш!![]()
atev
новобранец
Бате не разбирам какъв ти е проблема

Проблем аз нямам, но като се прави (организира ) състезание и има регламент, да се спазва!
Информацията с участието, провеждането и класирането на участниците не е пълна!
Организаторът, който организира единственото морско състезание и иска да популяризира риболова във Варна е длъжен с това.Още повече ,че го и рекламира тук във форума.
Нищо лично , но може да се поучи от много организирани с традиции състезания!
Организаторът, който организира единственото морско състезание и иска да популяризира риболова във Варна е длъжен с това.Още повече ,че го и рекламира тук във форума.
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Състезанието е обявено като "любителско" , демек по-скоро като риболов с приятели отколкото мерене на пишките , пардон болонезите . В случаят , поне според мен , е най-важно доброто прекарване в безгрижна обстановка а не пълният живарник . Състезание с "традиции" е много относително понятие в БГ , лични наблюдения .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- atev
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Спонсорирай турнира през 2015 година с риболовни подаръци за децата за 500 лева и ще те направим главен съдия на турнира!haga написа:Проблем аз нямам, но като се прави (организира ) състезание и има регламент, да се спазва!
СДРУЖЕНИЕ НА ВАРНЕНСКИТЕ РИБАРИ http://nariba-varna.com
Що направо той (haga) не го организира, щом знае какatev написа:Спонсорирай турнира през 2015 година с риболовни подаръци за децата за 500 лева и ще те направим главен съдия на турнира!haga написа:Проблем аз нямам, но като се прави (организира ) състезание и има регламент, да се спазва!

В България 90% от състезанията са любителски, само едно -две са с голям паричен награден фонд. Всички риболовци (в това число състезатели) са любители. Тук професионални риболовци няма!Павел Иванов написа:Състезанието е обявено като "любителско" , демек по-скоро като риболов с приятели отколкото мерене на пишките , пардон болонезите . В случаят , поне според мен , е най-важно доброто прекарване в безгрижна обстановка а не пълният живарник . Състезание с "традиции" е много относително понятие в БГ , лични наблюдения .
500 лева са нищо за фирмата, но с толкова пари състезание за всички възрасти не става!Спонсорирай турнира през 2015 година с риболовни подаръци за децата за 500 лева и ще те направим главен съдия на турнира!

Ако нямате повече , не се силете!

Като знам с какви маркови такъми сте оборудвани и за колко пари, срам ме е да чета оплакванията ви тук във форума.По добре не се излагайте.
С 500 лева си направете едно детско състезание. Поканете за 1 юни деца и ученици от учебните заведения родителите си. Съгласувайте мероприятието с отдел Просвета на Общината.
Ето ви пример за традиционно състезание:
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 29#p816329" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 00#p886000" onclick="window.open(this.href);return false;
Това направете и имате моите адмирации!

И аз бих искал да прочета отговора що не е станал организатор на турнир , все пак явно ги разбира нещата колегата.rap66 написа:Що направо той (haga) не го организира, щом знае какПък ние ще му покажем какво е пропуснал (щото това мнооого добре го можем)
За съжаление в България всички чакат наготово !
- barutchiata ©
- Администратор
В случая какво виждам аз.haga написа:..........................................
Виждам един човек който се опитва според възможностите си да организира и направи нещо хубаво за града си и хората там. Всяко начало е трудно и не лесно, важното е хората да изживеят един различен ден с приятни емоции.
От друга страна виждам един друг човек търсещ недостатъците, изтъквайки и правейки реклама на друго подобно мероприятие.
Бате не се прави така, това е доста долно, просташко и евтино. И като последно искам да ти кажа, че още един подобен пост и излиташ от форума с пълна газ.

- КИРО
- Обратна връзка:
Това е идеята Павка.И повече деца да има на пирса.Доста от старите рибари си стояхаПавел Иванов написа:Състезанието е обявено като "любителско" , демек по-скоро като риболов с приятели отколкото мерене на пишките , пардон болонезите . В случаят , поне според мен , е най-важно доброто прекарване в безгрижна обстановка а не пълният живарник . Състезание с "традиции" е много относително понятие в БГ , лични наблюдения .
отзад,зад "състезателите" и даваха "акъл",ако някой може да разбере за какво иде реч.
Атев се мъчи да възкреси една стара традиция,и според мен се справя добре.
Не е лесно през това време на годината,да се намери пролука от пристигащи круизи,
и да ти дадат възможност да ползваш морска гара за риболов.
А относно този цитат,не ме карай да те залея със снимки,как Атев лови риби.haga написа:atev
новобранец
Тогава ще разбереш кой е новобранеца.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- КИРО
- Обратна връзка:

- Павел Иванов

Кире , хагата е имал предвид ранга под аватара на Атев , гордеейки се със своят такъв къде пише че "разбира нещата"

пп - я виж под твоя аватар що пише

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Павел Иванов написа:![]()
![]()
![]()
Кире , хагата е имал предвид ранга под аватара на Атев , гордеейки се със своят такъв къде пише че "разбира нещата"Иначе се пробва да бъде саркастичен ама май се лепи сал на неговият задник в случаят
пп - я виж под твоя аватар що пише

- КИРО
- Обратна връзка:
Еее,това си ми е ясно Павка.Павел Иванов написа:![]()
![]()
![]()
Кире , хагата е имал предвид ранга под аватара на Атев ,
Атев се е захванал с още един добър проект,но ако стане,
той ще си го напише.

Още е в зародиш.