Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Инфо за Копринка
На Тролинг ли колега сометата.?????и в горния ли край
- Don4o_62
- учете се от него
от брега от местен с местна стръв
но спряло де

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- ще става разбирач
OK . БЛАГОДАРЯ
- nxx
- новобранец
- Обратна връзка:
та така ходи пробвах видях.... много труден риболов пробвахме на 2 различни места но един и същи резултат 4/5 червеноперки и 2 хубави каракуди..... ловях само на плувка... та това от мен скоро ще им правя реванш
поздрави и късмет на всички !

-
- ще става разбирач
Ужасно пълен язовир там където лових на Джиг зимата и беше 12 метра сега е 25 Ужасна картинка
Поредната бесмислица която пишеш! Какво търсиш на 25 метра?Къде е мирната риба? Имаш лодка и сонар,намираш мирните риби и там търсиш хищника,а това е на 10 пъти по малка дълбочина от твоите 25 метра.И какво му е ужасното? Нивото е високо,има страхотна популация както на мирни, така и на хишни риби.През почивните дни направихме чудесно откриване с много каракуди и четери шарана от 1.5до 3 килограма,+ две зверски късания.Krasi-ribata написа:Ужасно пълен язовир там където лових на Джиг зимата и беше 12 метра сега е 25
Рибата определено се влияеше от захранката.Всичко това от лодка!!!Та така, по вече на язовира и по малко пред компа.Нищо лично. И на слука.

-
- ще става разбирач
Не я търся на 25 метра казвам колко е вдигнал колега но Тролинг какво хвана за мирни риби знам че ги има ама Хищника липсва Наслука
- dan10
- фен клуб-скобар
Някой с прясно инфо за шаран, таранка, бяла, сом- от брега. Активна ли е рибата...?! Благодаря ! 

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за обнадеждаващото инфо!genadi49 написа:Поредната бесмислица която пишеш! Какво търсиш на 25 метра?Къде е мирната риба? Имаш лодка и сонар,намираш мирните риби и там търсиш хищника,а това е на 10 пъти по малка дълбочина от твоите 25 метра.И какво му е ужасното? Нивото е високо,има страхотна популация както на мирни, така и на хишни риби.През почивните дни направихме чудесно откриване с много каракуди и четери шарана от 1.5до 3 килограма,+ две зверски късания.Krasi-ribata написа:Ужасно пълен язовир там където лових на Джиг зимата и беше 12 метра сега е 25
Рибата определено се влияеше от захранката.Всичко това от лодка!!!Та така, по вече на язовира и по малко пред компа.Нищо лично. И на слука.
Поздрави и наслука!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
Пичове, привет. Вчера се върнах от Павел баня, а като ходя там навестявам Копринка. Общо взето тегав риболов (ръкава откъм Сахране) на плувка тегава работа, на дъно ,метод фидер прилични червеноперки и някоя друга платика. Надвечер бяла риба на тапа. Много дъждове и вятър. 

По-голям шаран от рибаря няма...
-
- ще става разбирач
Аз казах труден Риболов:(
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Krasi-ribata написа:Аз казах труден Риболов:(

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- ще става разбирач
Може и аз немога да се оплача ама бях на Жребеца и съм доста доволен. 

- robber_79
- ще става разбирач
В събота на Копринка 2 мерни бели риби , за около 4 часа тролинг !
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Изловете ги тия зъбати твари , че изядоха шараните и амурите 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;