Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Душанци
Модератор: Paublo_Eskobar
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Re: Душанци
Колега имаме наша азбука.martin gerov написа:ako si hodil na ustieto ribata moje i da ne e tam kakto lqtoto a v po dulbokite chasti na qzovira..

Успех рибари и риболовци?!
инфо от 25-05-2014
- нивото е високо и водата е леко мътна в устието.
- сутрин до към 09:00 на 4-5м дълбочина се лови по някое и друго малко шаранче, добри бабушки и костур. Платиката хич я нямаше.
- след 09:00 кълването драстично спира , като дори и с качествена захранка не може да се задържи рибата.
- тогава се активизира едрия уклей и се прави бърз и динамичен риболов на къс директен на 1м дълбочина.
Дано съм полезен ако някой реши да ходи натам
Успех
- нивото е високо и водата е леко мътна в устието.
- сутрин до към 09:00 на 4-5м дълбочина се лови по някое и друго малко шаранче, добри бабушки и костур. Платиката хич я нямаше.
- след 09:00 кълването драстично спира , като дори и с качествена захранка не може да се задържи рибата.
- тогава се активизира едрия уклей и се прави бърз и динамичен риболов на къс директен на 1м дълбочина.
Дано съм полезен ако някой реши да ходи натам
Успех
Мерси за инфото брат,нещо пастърви не излязоха ли ?
Бях от към устието , където водата е по-мътна и нямаше пастърви...не видях и някой да хващаkamika1 написа:Мерси за инфото брат,нещо пастърви не излязоха ли ?
Колеги малко инфо за язовира- нивото как е, има ли някакъв риболов и къде.... Пирдоп фидер тийм къде сте 

На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
-
- вече хвърля и на тежко
На Жребчево и на работа, смятай какъв е риболова на Душанци 

Процесът по улова на риба е толкова увлекателен, че с времето от навик той се превръща във всепоглъщаща страст.
От 16 до 19 юни бях на язовира,крайния резултат 50 тина шарковци,имах и още много малки,след снимчици си оставих 3 бр. а другите хоп във водата.Кълвяха на метър и петдесет на мартеничка,на царевица на дънце само една "платика" ,да бъда по точен
рибата беше - белица
.Бях от към антонската страна в най голямата буря и дъжд.
рибата беше - белица